Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Wybaczcie, że wracam znów do wczorajszej walki :)

Policzyłem z demka hs'y :) Sprawa przedstawia się następująco - rinda 1sza, Dust2, my jako CT.

W pierwszej rundzie padają nasi jak muchy - dostajemy 4hs'y (na 5 zawodników), ja załatwiam BLE też hs'em. Ble zadał w tej rundzie 3hs'y z Deserta (chyba) :)

Druga runda to tylko 2hs, ale w trzeciej znów padamy pod 4rema hs'ami. W sumie zadaliście nam podczas meczu 27 (słownie - dwadzieście siedem) HEADSCHOTÓW !!! Na całą 1rszą rundę. My siedem.

Rozumiecie teraz nasze obawy ? Dla mnei to był szok, i zupełnie odechciało mi się grać. Po tym sparze, do dzisiaj w grze nie umiem dojść do siebie. Po karzdej akcji widzę cheata :(

Już wiecie, o co mi chodziło ;) Przepraszam za moje jęki i pewnie za to, że teraz znów będzie o tym wojna, ale musiałem to napisać :)

Pytanko - kto ma jeszcze demka? Chciałbym zobaczyć z innej strony :) Gdzie ja mogę udostępnić ? Ostatnio już chciałem i nie miałem gdzie !?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KZI idź się obrsaj... To już jest denerwujące!

Masz dowody, że ktoś z SeS używa cheatów to przedstaw na forum publicznym demka. Ludzie ocenią i wtedy dopiero się wsio rozwiąże! :angry:

Ble zawsze ładnie heady strzela, cóż on jest poprostu DOBRY!

Jak nie masz jak dem udostępnić to porozmawiaj z którymś adminem z serwa!

KONIEC TEMATU HEADÓW póki ktoś nie przedstawi konkretnych dowodów... Ech ktoś ma dobry dzień i odrazu cheat... Yebcie się ludzie...

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę, oto demko widziane z oczu naszego największego hedszotera ble. I co widać u niego jakiegokolwiek czita? NIE!

KZI daj już spokój, nie grałeś przez jakiś czas na serwie, więc musisz przywyczaić się do tego jak grają ci, którzy podszkolili sie podczas Twojej nieobecności.

EOT

Love and Peace :razz:

PS: czekamy również na demko od Arniego, który siedział na spect'cie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ejjjj ! Ludzie ! Napisałem spostrzeżenia, tak, jak obiecałem. Spokojnie, z uśmieszkami itp. Co chcecie ? Taka relacja z meczu.....

Z nie wyluzuje się, bo jak zluzuje zwieracze to popuszczę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet nie wiesz jakie denerwujące jest, jak masz dobry dzień, idzie ci naprawde wspaniale, jestes pewny siebie i w ogole cud miód, a tu nagle takie texty się sypia... Normalnie sie pochlastać idzie... :mur:

A co do demka to mozesz podrzucic je na mojego bania@hl2-forum.info, postaram się je wrzucić na jakiś w miarę szybki serwer. :wink:

Edytowane przez Bania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę, 1338914[/snapback]

Z checia bym to ocenil gdyby to bylo 1.0-1.6 ;p Poki co kompa koncze sq wiec o kupni sourca zapominam.

powiem tylko ze source to quake w porownaniu do starszych wersji. Kiedys to bylo stay spray and pray teraz to jest run spray and shoot %@$%^& headshot :angry:

Ma ktos moze konto na sprzedaz ? :unsure:

Edytowane przez Aurora001

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora z Twoich wypowiedzi wynika, że jesteś pr0... :P

Mam nadzieję, że jakoś niedługo będziesz mógł zagrać i pokażesz te swoje umiejętności... :D

No KZI wybacz, ale naprawdę ja lubię grać na tym serwie i to trochę wkurza jak ludzie piszą, że cheatujesz bo dobrze Ci idzie... :( Tak samo jak piszą o Twoich kolegach...

peace and don't cheat? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za gość... stary, przerważliwiony jesteś... ;]

A tak na poważnie to (jeżeli oczywiście chcesz) możesz zrobić sobie kilkudniową przerwę od CS'a, takie coś czasem naprawdę pomaga... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora z Twoich wypowiedzi wynika, że jesteś pr0... :P

Mam nadzieję, że jakoś niedługo będziesz mógł zagrać i pokażesz te swoje umiejętności... :D

No KZI wybacz, ale naprawdę ja lubię grać na tym serwie i to trochę wkurza jak ludzie piszą, że cheatujesz bo dobrze Ci idzie... :( Tak samo jak piszą o Twoich kolegach...

peace and don't cheat? :P

1339089[/snapback]

Gram w cs'a od 6 klasy podstawowki ;] Obecnie 3 klasa liceum na karku :wink:

Nie uwazam sie za pr0. Jedynie mysle ze gram na wysokim poziomie ale ostatnio nie dosc ze mam zuzyta podkladke i gram jak szmata to jakos sprzet nie daje mi wyrownanej walki. Ffa mnie nie interesuje --> nuuuda.

A co do czitow, widzialem wiele, zlapalem wielu, uzywalem tego w celach badawczych (tzn jak dziala w czym pomaga) i widze jak ktos tego uzywa. Ogranie.

BTW. Byc moze niedlugo zagram ;)

Potrzebuje tylko budy, AC i lepsza grafe to na pewno pokaze sie z dobrej strony. Chociaz nie korci mnei grac w pseudo klejka gdzie ludzie biegaja, wala full auto i wchodza same heady. Wystarczajaco wkurzyla mnie zmiena z 1.5 na 1.6 gdzie powstalo przyslowie. Byles noobem w 1.5 bedziesz pro w 1.6. Teraz jest podobno jeszcze gorzej, n/c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kicka tylko powinien miec zawsze swojego slota na serwerze :)

Swoja droga to pogratulowac wyrzymalosci i zapalu :)

Albo jeszcze lepiej jakbyscie mu dali adma, przydalby sie taki admin, co zawsze na miejscu o kazdej porze ;)

Edytowane przez n4rcyz3|<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

Chociaz nie korci mnei grac w pseudo klejka gdzie ludzie biegaja, wala full auto i wchodza same heady. Wystarczajaco wkurzyla mnie zmiena z 1.5 na 1.6 gdzie powstalo przyslowie. Byles noobem w 1.5 bedziesz pro w 1.6. Teraz jest podobno jeszcze gorzej, n/c

1339237[/snapback]

A wg mnie to tylko texty osób, którym nie idzie w CS:S!

Grałem w 1.5, potem trochę w 1.6 (badziew i wcale nie był taki prosty), no a teraz w CS:S. Uważam, że i w najnowszą część CS'a poprostu trzeba się nauczyć grać.

Pr0 będziesz, ale tylko gdy grasz z lamami. Z kimś obeznanym w CS:S już wcale nie jest tak łatwo grać.

A co do rekordu - 7h to jest dużo, ale na tym serwie Aurora! Tutaj zazwyczaj tyle się nie gra...

A nie tylko Ty miałeś maratony na LanPartyWithFriends... :-P :-P :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do Sourca to tylko ze sluchu jesli chodzi o te heady ale pewnym osobom wierze.

Jak source ma recoil itd gorszy od CS:CZ to moge powiedziec ze krotko zawitam :mur:

Ktos mi powie jak sie gra na na tym so mam w podpisie tyle ze 768MB ramu?

Ile nocy zarwanych w caffe to juz nie policze :F ale to dawne czasy podstawowki i gimnazjum, szkoda potem bylo kasy ;/

Chyba reinstalne ME bo cos czuje ze akceleracja dziala ;/

Jakie stery polecacie pod Sourca? Grafa 4 Ti a konto mysle ze pod koneic tygodnia bede miec jak stara mi da kase na oplaty zalegle ludziom na allegro i samo konto ;p

Co do tego ze nie idzie komus w ktorejsc wersji. Wytlumacz mi fakt walenia headow w skoku , biegu walac full auto w 1.6, CZ i Source? W 1.5 to byly farty zycia, 1.6 to juz przegiecie gdzie koles skacze sobie z mostu na aztecu, stoisz po drugiej stronie mapy i dostajesz heada o_O a takie sytuacje to norma. Poza tym w 1.6 zwalone Hitboxy ktore w dodatku sa zalezne od niewiadomo czego :angry:

Edytowane przez Aurora001

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ja zostalem posadzony o czity przez pana Faje, ktory nawet nie zadal sobie trudu zeby napisac swoj normalny nick. Przyjmuje to jako komplement, w koncu gram od czasow 1.3 - nie on pierwszy oskarzal i nie ostatni pewnie. Wyslij demko, ja chetnie tez popatrze. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi