Gość sLiM JiM Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Siema Panowie co tam słychac na serwku? :D Już za tydzien bede miał neo+ to sobie z wami przyszpilam:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaelm Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Zauwazylem ze wasz serv stoi na gameservers.net. Mam male pytanko - czy sa jakies problemy z platnoscia (np. zwiazane z przelewem do innego kraju), jakie pingi macie, i czy sa wogole z nim jakies problemy? :) Z góry dzięki za odpowiedź. 1346631[/snapback] Odpowie ktos jeszcze na moje pytanko? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 hmm pingi sa dobre tyle ci moge powiedziec. o reszte pytaj head admina CMX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 WIADOMOŚĆ DNIA hehe Serwer już działa ;], gramy dzisiaj coś w nocy ?? bo nie wiem czy po jakiego browara się opłaca iść do sklepu :P 1346921[/snapback] I'm In :) Od 24 jestem wolny :D Może 1h wcześniej lub później ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 No to ja tez chetny jestem!!! UWAGA teraz napisze coś waznego, cos o czym bedziecie pisac przez kolejne 5 stron: Gram na sensie 4.0 :D ...ok mozecie sie juz podniecac ;) A moze ta Aurora specialnie nie chce cs:s sobie załatwić:> bo chcielimy z nim zagrać i sie wystraszył :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 tO MOZE KTOS PYKNIE ESL 5ON5 TERAZ :> 1.6 ofcoz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 nie wiem czy w tym topicu znajdziesz klanowiczów należacych do poważnego klanu 1.6, a tym bardzie występujących w lidze ESL pokaż swoje umiejętności w cs:s, to sprawdzimy twoje możliwości ;), bo jakoś dziwnie się wymigywujesz. ps. powiedz coś więcej o tym cd keyu, tutaj znajdują się osoby ktorzy ściągali cs'a z source i im chodzi, a może ty gdzieś znalazłeś zarejestrowany już klucz.... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 ja moge zagrac, ja+4 pod boty i jdzeiem :> joke [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 A nie lepiej np. dac haslo serwer w jego nazwie. Wtedy sporo osob sie przewinie przez serwer 1345349[/snapback] Nie mozna regulamin gs tego zabrania :razz: Odpowie ktos jeszcze na moje pytanko? :unsure: 1347053[/snapback] Zadnych problemow z platnoscia.... wystarczy miec karte kredytowa :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 klucz mam ze swojego zrodla, jest na pewno nei zarejestrowany. Sciagam steambackup wiec moze uda sie. Rano zobazymy ;< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Boże drogi, ja też załatwiłem keya sobie i też mi napisało insert cd, wsadziłem cd od kolegi z Vengeance i sprawdziło tylko czy mam grę i zassało wszystko, nic nie trzeba instalować z cd. Kilka dni i nocy ściągałem (zresztą na bierząco zdawałem relację ;) ) i teraz gram zadowolony. Nie umiem tylko nagrać backupa w jednym pliku na dvd - Nero coś popiskuje, ze plik za duży i mam zmienić format. Mak - ja nie mam do Ciebie pretensji o te flesze, przecież ogólnie wiadomo, że macie czipsy i nie tylko, snaki i snikersy nawet :) Po tym sparze teraz co napiszę traktowane jest jak podejrzenie. Wy naprawdę coś macie :) A sens mam coś koło 5.0-5.5 nie pamiętam. Jestem Quakowcem, dlatego ciężko mi sie przestawić na wolniejszy sens. Czy ta gra ma jakiś sens ? Widać ma - od 2.0do20 :) Aurora - graj w końcu, bo też te Twoje gadki mnie troszkę męczą :) Pozdro ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Siema Panowie co tam słychac na serwku? :D Już za tydzien bede miał neo+ to sobie z wami przyszpilam:D 1347048[/snapback] Nikt się nie cieszy? :cry: :lol: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 a ja wam powiem ze da sie grac na sensie 20 :D przezpewien czas w mohaas gralen na sensie 26 ! i jakos wtedy mi sie dobrze gralo a myszka baaaardzo kiepska :D teraz gram na 13(w css i mohaas) i jakos idzie. jest to kwestia przyzwyczajenia, jak gram to prawie nieprzesuwam myszki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) Wybacz :) Przeczytałem 2-3 strony tego co wypociliście od rana i nie wszystko zapamiętałem ;) Potrzebujesz potwierdzenia, że ktoś za Tobą tu tęskni ? TĘSKNIMY, przytulmy kolege ! Pewno, że fajnie, że w końcu pograsz :) Edit: Chciałem dziś oblookać demka pościągane z netu (podawaliście wczoraj) i nie ruszają :( Teraz już wiem dlaczego. Orgiusz - do tej pory zgadywałem co Ty masz na avatarze - myślałem, że to jakisz żuczek (robal) albo układ z nóżkami, a to silnik Hondy LOL ! Edytowane 24 Marca 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskuła Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Orgiusz - do tej pory zgadywałem co Ty masz na avatarze - myślałem, że to jakisz żuczek (robal) albo układ z nóżkami, a to silnik Hondy LOL ! 1347463[/snapback] To chyba ten potwór 240 konny :) Tyle wyciągnęli skośnoocy z 2 litrów i to bez doładowania. Japan engines rulezz B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Na allegro widziałem Accorda po tuningu z 275hp LOOOL monster ! Mnie najbardziej rozwalają maxymalne obroty Hondów ;) Taki Civic Type R z 200hp kręci do 9tyś rpm !!!! Serwer TW PUSTY ! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Pusty bo chłopaki spara grali (nie komentuje go bo nie warto, może harlus mnie wyręczy :P), ale juz jest normalne hasło tak więc zapraszam do gry! Kto ma czas niech wchodzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 hasło nadal niezmienione :P czy to normalne ze steam zajmuje 46 MB ramu? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Jak się u mnie czasem załączy kiepsko, albo updatuje to zabiera 100% proca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 ano faktycznie, a Poca napisał mi, że zmienil... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) @Severus dzieki za gre i wielki respect za atmosfere (z tym czesto bywa roznie)! hehe bylo kilka smiechowych sytuacji... ;D rozmawialem juz o tym z poca - sciagnijcie sobie config cb, wrzuccie na server i ladujcie przed meczami, nie bedzie problemow z ustawieniami servera. ;) @N2O u mnie steam pozera 40mb @KZI co do demek to juz powiedzialem co o tym mysle - sciagnalem wczoraj kilka demek i stwierdzilem, ze nie bede ogladal o 4 w nocy, tylko jak wstane... wstalem, zobaczylem ze jest uptade i na tym zakonczylem ogladanie dem... ;D Edytowane 24 Marca 2005 przez harlus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 ok, hasło już jest dobre pfe34gbrs WCHODŹCIE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 do jutra zaniedbuje was moje tweakowe zuczki jutro postaram sie wejsc na serwer - przez ten tydzien padam z nog :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Nie rozumiem, dlaczego demka nie działają po updacie ! Przecież to bezsensu ! Updaty wychodzą bardzo często, w takim razie nie ma sensu udostępniać demek - niewielu poogląda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) ale nie kazdy update zmienia elementy gry na tyle, zeby dane demko przestawalo byc kompatybilne! Edytowane 24 Marca 2005 przez harlus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 A cóż tu się zmieniło ? Zakładanie tłumika czy flesze z eskejpem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 nie wiem, nie wnikalem, ale zmiana dotyczaca tlumika moze byc jednym z powodow - bo zgodnie z update'm tlumika powinno nie byc, a na demku jest i mamy problem... tak wiem, ze to gdybanie, ale jak sciagnalem wczesniej jakies demko ze stycznia to wyskakiwal blad zwiazany z modelem bomby (modele mam standardowe)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 EChhhh..... może głupawe pytanie :D, do panów z PaD, skąd macie tego zibi'ego ?? nie wiem ale jego skill i ogólna gra pasuje mi do tego zibi'ego z Pentagramu albo poprostu cziter :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Panowie, wchodzimy na serwer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) EChhhh..... może głupawe pytanie :D, do panów z PaD, skąd macie tego zibi'ego ?? nie wiem ale jego skill i ogólna gra pasuje mi do tego zibi'ego z Pentagramu albo poprostu cziter :lol: 1348252[/snapback] smierdzacy oszukaniec (czytaj gra nieczysto) podszywajacy sie pod tego zibiego... ;] Edytowane 25 Marca 2005 przez harlus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...