Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

już można wbijać

na przyszłość nie zadawajcie głupich pytań "czy jest nowe hasło?" wystarczy sprwadźić kto jest na serwerze i jak są same SeSy to jest trening albo jak jest klanowka to SeS i jakiś inny klan ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...o ile baniaq da mi plytki z nim bo nie mam czasu sciągac :P...

1349670[/snapback]

a jak nie pożyczy? ;]

Dobra chłopaki skończyliśmy trening, więc zapraszam na serwer!!!

Edytowane przez Bania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w mordę jeża się grało ;), nawet mi wychodziło trochę (cud !! :P )

no ale muszę kończyć dzisiajszą zabawę, napiszcie o której skończyliście, bo mi kręgosłup wysiada i grać już nie mogę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<cmok> for all dzis grających ;)

Normalnie klimacik na serw powraca! Moge anwet spiewac, i tylko troche krzycza po mnie ;)

I mam nowe txt piosenek :D

naprawde dzis super sie gralo. Ping malusi, tylko fps przeszkadza mi bardzo ostatnio :(

pozdr00 & thx!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fastly, ja włąśnie odpadłem - jest 01:39, idę spać ;) Skończyłem po Duscie 2, już mi łeb pęka... Dzięki za grę.

1350114[/snapback]

Miętki byłeś ;) A my do teraz graliśmy :D Ja, Sikor, Fomex, n20 i TOM :) Faza była, robiliśmy sobie różne jajca :D najlepsze było jak wszyscy druga dostali i śmigali tak śmiechowo :D Albo zabawy z teleportacją na masową skale :P

Dzięki za świetną grę dzisiaj :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy update i update info:

Friday, March 25 2005

Next week we'll begin beta testing the new Valve Anti-Cheat system. For people playing multiplayer games, there will not be any visible difference while we're conducting the beta, but we will be logging cheating violations into our database to make sure it's ready for general release. This will be the last public notice before the system is released and active for everyone.

If you have any cheats for multiplayer games installed on your computer, now would be a good time to uninstall and stop using them. When a cheat infraction is detected, the offender will be permanently banned from playing on secure servers.

In lighter news, work is progressing on Lost Coast, that is the level we've built to showcase a new piece of rendering technology coming to Source called High Dynamic Range lighting, first mentioned here. Valve's Doug Lombardi will be showing the level on G4 TV next Wednesday, March 30th. More information on the broadcast is available here.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Friday, March 25 2005

Next week we'll begin beta testing the new Valve Anti-Cheat system. For people playing multiplayer games, there will not be any visible difference while we're conducting the beta, but we will be logging cheating violations into our database to make sure it's ready for general release. This will be the last public notice before the system is released and active for everyone.

If you have any cheats for multiplayer games installed on your computer, now would be a good time to uninstall and stop using them. When a cheat infraction is detected, the offender will be permanently banned from playing on secure servers.

In lighter news, work is progressing on Lost Coast, that is the level we've built to showcase a new piece of rendering technology coming to Source called High Dynamic Range lighting, first mentioned here. Valve's Doug Lombardi will be showing the level on G4 TV next Wednesday, March 30th. More information on the broadcast is available here.

Beta..... :mur:

Ps. Poca: musieli miec powód :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja odpadlem chwile przed FastlY chyba, jakos o 1.00. Widac, ze swieta- pelo ludzi na serwku :)

Apropos fps'ow. Czy ktos z Was ma jakis spis komend do cfg, ktore dadza wieksza wydajnosc? Bo na jakosci mi raczej nie zalezy.

If you have any cheats for multiplayer games installed on your computer, now would be a good time to uninstall and stop using them.
Najmadrzejsze zdanei w tym wszystkim :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hyhyhy bójcie się !

Poca, no ja nic nie mówię, to się rozumie samo za siebie - will be permanently banned from playing on secure servers. Ehhh i było czipsy załączać. Zaraz Arnie poleci, za te próby (uważaj, rzeby Ci coś nie zostało po nich w grze P).

:mrgreen: :blurp:

Żarty, znów po mnie nie jezdźijcie :(

Edytowane przez KZI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z okazji świąt chciałbym wszystkim złożyć życzenia :)

Wesołego królika co po stole bryka,

spokoju świętego i czasu wolnego,

życia zabawnego w jaja bogatego i ....

w ogóle wszystkiego kurcze najlepszego!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z okazji Świąt życze wszytkim:

;)

a więc...:

tak:

...mnóstwa fragów,

mało dead ów, sexi statsów

i teamu... żeby TP zawsze był i TK nie było za nic ;)

...AWMa z full ammo, kamizelki i digla :P

...wygranych sparuf i meczuf

wypasionego sprzeta, pinga i FPSa...

zyczy:

xpektor z dzikim sikorkiem ;), ładnie spiewającym :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi