Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze! :wink:

_Click on image!_

Nieczesto zabijam wlasnych:P Czesto udaje mi sie za to kogos postrzelic w czasie walki:) jak wypada na mnie z nienacka. Wtedy nie mam czasu luknac na radar czego konsekwencja jest niestety Slap i celownik lecacy w niebo. Prosze mi nie wypominac, kazdemu moze sie zdarzyc:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie denerwuje odgłos gdy ktoś inny trafia kogoś innego z teamu, tzn swój swojego, ale nie ja i nie mnie - kapujecie ? ;) Jest taki brum ! odgłos i troszkę rozprasza :) No i to, że jak jest zmiana mapy, pusty serw (zawsze jestem 1szy, a ludzie mają lepsze kompy, więcej ramu i szybsze łącza, a w99% jestem 1szy po zmianie na serwie :) ) i daję dojście do terro to wrzuca mnie do cct. Jak dam ct, to mam ct. Działa ok dopiero gdy dam terro jak już jest "game commencing" cy cuś.

OK POZDRO, CONGRATZ i LOOZ dla wszystkich grających i nie tylko z okazju świąt ! X napisał fajne życzenia, także ja się dołączam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmmm... raczej nie bo LCD po prostu niemoże wyświetlic wiecej pikseli :)

raczej tylko kineskop mozna do tego zmusic :wink:

PS: nie róbmy tutaj OT bo nas uciszą :))

Edytowane przez N2O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam all...

Ja z taką nietypową sprawą, dla mnie niemiłą ;/ licze na pomoc i jakąs radę....

Mianowicie kumpel zakupil Silvera jakiś czas temu - 50$

Pewnego raza pytam sie czy ma moze HL2 na cdkach? On, że nie, ale da mi LOGIN i HASŁO steam i sobie zasse. Caly w skowronkach przeszedlem hl2. Troche nudnawo, pytam sie czy moge sobie zasssać CS:S ? On ze spoko, moge, tylko ze nie bedziemy mogli grać jednoczesnie na tym samym servie. Na dodatek konto brachol mi kupil więc sciągaj co chesz, mi to zwisa.... No to znowu pełen orgazm ze tak powiem...gram jakies 4 dni w sourca, dzisiaj nie da sie hasła wpisac - ZBANOWANE .......

I sprawa się ma tak - domyslam sie ze nie mozna miec jednego konta na 2 kompach. Co w takiej sytuacji ? Jakieś rozwiązanie, czy 50$ w tył ?

Jeden plus calej tej akcji to to że kumpel wyrazal zgode na kazde moje działanie i jako tako wontów mieć nie powinien, tymbardziej ze to wporzo koleś. Ale wczujcie sie we mnie :/ strasznie głupio :/

Co da sie zrobić ? Jezeli nic, to moze jakis MAIL do Valve z przeprosinami i powiadomieniem o nieswiadomosci konsekwencji i automatycznym wykasowaniu plików Valve z jednego z komputerów? Pomózcie.....Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odbanowac raczej sie nie uda. Zagadaj moze z Poca- on tez ma zbanowane, chyba cos tam probowal robic w tym kierunku, zeby mu odbananowali.

Poza tym przyznaj sie bez bicia czy cheatowales? Bo jesli tak, to przeprosiny dla kolegi, a nie Valve :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się, jak ktoś może wykryć, że używacie jednego konta na kilka komputerów. Po adresie IP nie d arady - są zmienne. Więc jak ? Może dlatego, że np próbowaliście grać obaj na raz ? Raczej nie, bezsensu.... Swoją drogą, dlaczego nie można mieć konta na kilku komputerach? Przecież to nie windows OEM ! Kupiłem grę i chce grać np w domu, w szkole, w pracy, u laski i u sąsiada - i co , nie wolno mi ?

Ehh, chyba nie o to chodzi, może konto poszło przez "przypadek", albo na cheatach jechaliście lol, albo coś. Napisać do Valve musisz, najlepiej do Gabe Novela czy jak mu tam :) Napewno przeczyta i wzruszy go Twoja histeria eee historia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZERO CHEATOW POWAGA!! Szczerze powiem ze nawet nie wiem jak i co, ledwo zaczalem grać....

Edit: KZI thx za dobe słowo - Bóg Zapłać :)

Poczekam co powie kumpel, narazie nie mam z nim kontaktu. Jezeli zostanie droga mailowa tylko, to jak mysliscie ? Przejdzie to ? Troche to bezsensowne, dał 50$ pograł, pozyczył kumplowi (tak samo jakby sobie to konto przeniósł na drugi komp) i ma dostać bana, tak jak uzytkonicy darmowych piratów czy czegoś tam. Niesprawiedliwe, moze damy rade...Były takie przypadki ze udalo sie coś @ wywalczyć ? pozdro

Edytowane przez emilooos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZERO CHEATOW POWAGA!! Szczerze powiem ze nawet nie wiem jak i co, ledwo zaczalem grać....

Edit: KZI thx za dobe słowo - Bóg Zapłać :)

Poczekam co powie kumpel, narazie nie mam z nim kontaktu. Jezeli zostanie droga mailowa tylko, to jak mysliscie ? Przejdzie to ? Troche to bezsensowne, dał 50$ pograł, pozyczył kumplowi (tak samo jakby sobie to konto przeniósł na drugi komp) i ma dostać bana, tak jak uzytkonicy darmowych piratów czy czegoś tam. Niesprawiedliwe, moze damy rade...Były takie przypadki ze udalo sie coś @ wywalczyć ? pozdro

1351899[/snapback]

Konta steam można używać na paru kompach więc to nie to, musieli przez pomyłkę zbanować konto! Wyślij im skan dowodu zakupu czy co tam masz i maila z prośbą o wyjaśnienie, muszą odblokować!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hahahahahhahahahahaha bosze ahahahaha......TO ŁADNIE....

TRZEM KUMPLOM SIE NUDZIŁO ZROBILI ZE MNIE WAŁA.

Opisze całą akcje -

1. pierwszy kumpel mowi - "tej czemu zonczek (przezwisko) ma zanowane konto ?"

Sie zdziwiłem .... o co chosi ? Zaczęły się wypomiania "ej on za to dał 50$" itp....

"Aha sproboj wejsc na jakiś serv" Patrze .. nie moge :| Haslo nie teges WTF?

2. Opisy kumpli typu "Rychu 50$ w dupe....." "Emil (czyli ja) przerąbane (lekko mówiąc) ..." itp.

3. Kumpla od konta nie było chyba 3godziny i cały czas miał opis na gg "co jest kur... ? 50$ w tył....probouje coś..."

4. KUMPEL DLA JAJ ZMIENIŁ HASŁO .................................

BOSZEEEE.....a teraz opisy typu "MAMY CIĘ"

Juz po wszystkim, ale smiechawa lol.

To co, gramy nie :D?

Pozdro hehe

Edytowane przez emilooos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hahahahahhahahahahaha bosze ahahahaha......TO ŁADNIE....

TRZEM KUMPLOM SIE NUDZIŁO ZROBILI ZE MNIE WAŁA.

Opisze całą akcje -

1. pierwszy kumpel mowi - "tej czemu zonczek (przezwisko) ma zanowane konto ?"

Sie zdziwiłem .... o co chosi ? Zaczęły się wypomiania "ej on za to dał 50$" itp....

"Aha sproboj wejsc na jakiś serv" Patrze .. nie moge :| Haslo nie teges WTF?

2. Opisy kumpli typu "Rychu 50$ w dupe....." "Emil (czyli ja) przerąbane (lekko mówiąc) ..." itp.

3. Kumpla od konta nie było chyba 3godziny i cały czas miał opis na gg "co jest kur... ? 50$ w tył....probouje coś..."

4. KUMPEL DLA JAJ ZMIENIŁ HASŁO .................................

BOSZEEEE.....a teraz opisy typu "MAMY CIĘ"

Juz po wszystkim, ale smiechawa lol.

To co, gramy nie :D?

Pozdro hehe

1351964[/snapback]

Jezeli zmienil Ci haslo to nie mow ze bylo napisane ze zbanowali, tylko ze zle haslo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wesołego jajka ! :D

screeny z offic'a w 2048x1536 :P

uwaga na rozmiar ~700kB :)

1351119[/snapback]

Przy tej rozdziałce to musisz mieć troszkę lipny "refresh" (chyba że to tylko pod foto), swoją drogą z ciekawości napisz co masz za monitorek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widac, ze obejrzales same fotki i nic wiecej. Bo jego nastepny post juz zawieral jak ma monitor :P

1352515[/snapback]

Ups... Sorx, racja! Jakiś ślepy jestem w te święta, to chyba przez alkohol zakupiony od Rosjan na pobliskim bazarze. :wink:

Wszystkiego dobrego for All! :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie ale jajca...

Ostatnio mialem ciagle problemy z FPSem...

Gdy tylko pojawili sie ludzie na mapce odrazu spadal do 30-40. W czasie walki 10-20 <lol> a z tego co pamietałem kiedys chodziło lepiej...

Okazało sie ze to min. o/c karty i/lub procka ! Normalnie zdebialem jak mnie uswiadomili na serwie ze przez to moge miec akiego wałka.

Odkreciłem mojego athlona 1600xp+ (palomio) z 152FSB na 158 i pmoglo troszeke, i mysle tak sobie ze to glownie procka wina byla. Bo karta (9700@9700pro) na min i na max detalach tak samo dobrze sie sprawowała. Jednak gdy tylko wlaczylem boty lub ludzi (;)) odrazu diamentralny spadek fps...

Co by moglo mi jeszce pomoc:> oprocz wymiany procka...??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi