elh Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 que pasa, wigilia jest a nikt nie gra??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ja mogę grać :) Jak mam ładny ping to nikogo nie ma ;( Jak mam pow. 200 to cały serwer :> WŁAZIĆ !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 jeszcze troche i VAC wyjdzie skonczy sie ;] zgaduje ze wac bedzie potrafil oruznic pirata od orginala i ze bedzie bany takim zakladal ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 jeszcze troche i VAC wyjdzie skonczy sie ;] zgaduje ze wac bedzie potrafil oruznic pirata od orginala i ze bedzie bany takim zakladal ;] Miejmy nadzięję żeby tak było. Nareszcie Valve zrobiło by coś w kierunku zwalczania piractwa, bo przechodzenie na nowszy protocol i kolejne update mało pomagają. Tak, że trzymam bardzo mocno kciuki za Valve i nareszcie sie okaże kto czituje, a kto nie. Coś widze że po ukazaniu VAC sprzedasz Hl2 i CS:S wzrośnie o parenaście procent. Jednym słowiem LOL dla mnie i dla innych. :D W paru klanach zmniejszy się skład :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Wbijać się na serwer bo pusto ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Wbijać się na serwer bo pusto ;( Chętnie - ale mam <server is not responding> :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 proponuje dodac jeszcze do Waszego mapcyklu mapke de_inferno. plik mozna pobrac stad a tu macie screeny: screen 1 screen 2 screen 3 screen 4 ps. w przyszlym tygodniu do was dolacze :) od roku pykam w 1,6 ale kupuje sourca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 62.212.73.175:27045 hasło: tweak ============== NOWY SERWER Tam grajcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 proponuje dodac jeszcze do Waszego mapcyklu mapke de_inferno. plik mozna pobrac stad a tu macie screeny: screen 1 screen 2 screen 3 screen 4 ps. w przyszlym tygodniu do was dolacze :) od roku pykam w 1,6 ale kupuje sourca Problem w tym ze jest to beta mapy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Przecie juz pisałem chyba o tej mapce?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 tak tak, to wersja beta. ale ktos musi ja przetestowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 NOWY SERWER CS:SOURCE IP:62.212.73.175:27045 Haslo: tweak ==================== STARY SERWER JEST NIE AKTYWNY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Bad password. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Ajj mialem kupowac sobie hl2, ale myszke w miedzy czasie kupilem i musialem wydac stowke na myche :( . Pamieta mnie jeszcze ktos wogule? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Bad password. Klanówkę grają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zakonczył się meczyk, PAD oczywiście sromotnie przegrał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Wynik meczu my |hL2-F.i| kontra PAD : 4:0 w ogólnym rozrachunku :) Ich mapka Aztec, nasza DUST, na obu wygraliśmy za każdym razem :) Teraz serwer już wolny i możecie grać normalnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 gdyby podstawowy gracz(czyli ja :P) mógł grać, to PADowcy z respa by nie ruszyli a już by byli nieżywi, joke |hL2-F.i| Roxxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Hmmm... no trzeba przyznac ze |hl2-f.i| jest lepsze i tyle :) O tym chyba wszyscy wiedza. I tak ze |P.a.D| wygral kilka rund :) Niewiem nawet dokaldnie ile, bo dzis bylem tak wkurozny ze nie zajmowalem sie za abrdzo tym. Moze jeszcze kiedys zagramy takiego spara, ale moze nalezalby poprosic Dabka zeby wam nie obiecywal za wiele i nie odgrazal sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 A tutaj filmik dla fanów CS'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 @mak przejżyj moje posty z 6 strony :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 A tutaj filmik dla fanów CS'a ;) niekiedy mam podobne jazdy, jak sie zdenerwuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 @mak przejżyj moje posty z 6 strony :P I know FastlY :) Ale trzeba czasem odświeżyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Tutaj jest kilka fajnych map: http://dlx.gamespot.com/search/search_file...13&filtertype=8 Właśnie je testuje btw... Czasami człowiek żałuje, że granatu nie kupił :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Serwer padł czy co ?? :| Oczywiście o nowym mówię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 wlasnie nie ma go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Już następny nie działa :( może jakiś dobroczyńca(z dobrym łączem) by założył coś ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgadza się serwer leży :/ Nie wiemy co się dzieje, już się kontaktujemy z gameservers.net i spróbujemy jak najszybciej to wyjaśnić :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hausner Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 fajnie dzisiaj sie gra , ludzie wchodzcie bo troszke nas malo ;) !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Można wiedzieć kiedy ta 16 będzie działała?? na 24 slotach to bydło robi się jak nie wiem, a o pingach nic nie wspomnę. PS. Dzisiaj serwer przeżywał swoje pierwsze świetności, było na nim ok 20 userów :P, ale jak mówiłem sieczka i nic poza tym, nie można byłoby go zmniejszc np do 17:D hehe nie gdzieś 18 i by było w sam raz. Z powrotem tamten serwer !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...