narcyz Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Tego sie nie dodaje w konsoli. Jesli nie masz skrotu do CS'a, to go utworz a ta komenda ma byc dopisana do wlasciwosci skrotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zeby gra odpalila sie z ta komenda to oczywisice musisz ja odpalic tylko poprzez ikonke skrotu. Co do twoich fps to problem pewnie lezy tez w slabym procku. Z tego co czytalem to optymalne min to 2500+ :D Utowrz sobie plik autoexec.cfg i wklej tam: mat_forcemanagedtextureintohardware "1" mat_forcemanagedtextureintohardware "0" fps_max "111" cl_showfps "2" cl_ejectbrass "0" cl_show_bloodspray "0" cl_show_splashes "0" muzzleflash_light "0" r_drawflecks "0" r_dynamic "0" r_decals "100" r_maxmodeldecal "25" cl_smooth "0" r_fastzreject "1" dsp_enhance_stereo "1" dsp_slow_cpu "1" mat_bloom "0" r_waterforceexpensive "0" mat_specular "0" cl_forcepreload "1" sv_forcepreload "1" mat_dxlevel "81" cl_dynamiccrosshair "0" mp_decals "100.000000" fog_enable "0" r_rainradius "0" r_rainsimulate "0" r_rainsplashpercentage "0" cl_ragdoll_collide "1" cl_ragdoll_physics_enable "1" cl_phys_props_enable "0" cl_phys_props_max "0" Da ci to kilkanascie fps przy niezauwazalnym spadku jakosci grafiki. Ustawione jest tam dx81 wiec jesli chcesz miec 9.0 to zmien na mat_dxlevel "90". Dodatkowo oprocz tego sciagnij sobie trzy nastepujace programy: game xp, game gain2 , pc medik. Wylacza usugi i ustawia win tak ze ustabilizuje to fps a nawet zyskasz kilka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed_levar Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 DZIĘKI WIELKIE. DO ZOBACZYSKA NA SERVKACH ZED Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 @fr3zer masz może gdzieś linka z tym game gain2 bo jakoś go nie mogę znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 yyy... chyba nie tak. Jesli zabraknie slota dla kogos kto zaplacil, a na serwerze beda sie znajdowaly osoby ktore nie zaplacily, to wtedy uprzejme wyproszenie czy cos w tym stylu ;) Przynajmniej ja to sobie tak wyobrazam, ze sponsorzy maja pierwszenstwo przed "pasozytami" (sorki za okreslenie ;) hehe ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) najpierw zainstalujcie podstawowe pluginy, dzwieki tez... (wylaczane komenda quake :D ) i sciagnijcie steamid. potem mozemy grac :lol: a wtajemniczac spoza grona w prostym celu :arrow: trzeba nam swiezej krwi micro. byc moze wyplynie jakis talent na naszym serwie i jak bedzie pro to wspomni takich ziomow z un-official tweak serwer :wink: Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez OrGiUsZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 fastly daj meila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Co to za update był dzisiaj\wczoraj?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) Właśnie mi ściąga coś do HL2 i HL@ Deatchmatcha - pisze po 99%. Edit: ściągnęło się, ale nic nie pisze. Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Właśnie mi ściąga coś do HL2 i HL@ Deatchmatcha - pisze po 99%. Edit: ściągnęło się, ale nic nie pisze. 1411357[/snapback] Nic nie jest napisane analfabeto :P KZI kiedy się gdzieś ustawiamy pograć? :D Masz może czas od 12 dziś? :D Chcę Ci skopać troszkę assa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Hmmm - dzisiaj wlaczam sobie counterka, patrze cos sue updatuje - odpalam Update news a tam nie ma zadnego info. Tak wiec moze ktos mi powiedziec czego ten update dotyczyl :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Hmmm - dzisiaj wlaczam sobie counterka, patrze cos sue updatuje - odpalam Update news a tam nie ma zadnego info. Tak wiec moze ktos mi powiedziec czego ten update dotyczyl :> 1411487[/snapback] Był wcześniej news, jakieś 2dni temu, poprawiono nazwy graczy wyświetlane na SCOREBOARDZIE :) Bo jak wszyscy pamiętają po ostatnim updeatcie były spupione :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Half-Life 2: Deathmatch * Added new map, dm_runoff Source Engine * Moved default Steam port to 27009 (UDP) from 27030. Use -steamport <port> to override this setting Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 AHA... Ktos gdzies gra teraz?? Chetnie komus głowe ustrzele.....niekoniecznie z przeciwnego teamu :D (zrzut) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Sorry ze to powiem ale sam lepiej ustrzel leb / Jak możesz rzucac fb pod nogi w oczy bawić sie radiem (sam czasami bawie sie komendami/z Baniakiem spam Negative itp :D) Ale bez przesady.Wogle opanuj sie wes nie wiem Medytoj czy cos chodz na jakies terapie ;|.Zeby nie bylo pisze to w imieniu inych graczy ;] (nie tylko ja tak sądze ;P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 miesiac temu :arrow: n/c. imo roger nie musisz przepraszac. jestem za permanentnym banem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 człowiek ewidentnie ma problemy ze sobą... idź lepiej sobie w CoD pograj... przyszedłeś z powrotem i problemy znowu masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Nic nie jest napisane analfabeto :P KZI kiedy się gdzieś ustawiamy pograć? :D Masz może czas od 12 dziś? :D Chcę Ci skopać troszkę assa :) 1411472[/snapback] http://www.wszpwn.com.pl/default.asp?section=KLUB&ID=4409 Mozna i tak i tak, Miodki dopuszczaja ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 człowiek ewidentnie ma problemy ze sobą... idź lepiej sobie w CoD pograj... przyszedłeś z powrotem i problemy znowu masz 1412014[/snapback] A wierz ze chętnie pojde :D Jezeli juz ide grac w Cs:s to raczej wole omijac server SeS`u&Gign`u.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 omijaj. i nam sie bedzie lepiej gralo bez twojego gowniarskiego zachowania i ty bedziesz mogl pokazac na innych serwerach swoj poziom. łaske nam robisz wchodzac na serwer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 łaske nam robisz wchodzac na serwer? 1412478[/snapback] NIE? Nie robie juz tk... ze kilka razy rzucilem RW fb przed oczy tzn ze jestem juz osoba nadajaca sie do bana? EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 NIE? Nie robie juz tk... ze kilka razy rzucilem RW fb przed oczy tzn ze jestem juz osoba nadajaca sie do bana? EOT 1412494[/snapback] Nie??A dzisiaj na aztecu na respie w CT kto mnie zjechal do 60 HP :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) A co wedlug ciebie rzucanie fb nawet 1 to jest dobre ... A i bez sensu te twoje przepraszanie co mi z twoich przeprosin jak wiem ze to bylo specialnie... (Ja czasami tez rzuce fb czy dziabne z noza(lpm) ale jak wiem ze ostatni człek ;] padł i wiem ze moje dziabnięcie nic nie zrobi ;]) Dawka Humoru nigdy nie zaszkodzi ;] Ale nie czarnego.. :angry: Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 NIE? Nie robie juz tk... ze kilka razy rzucilem RW fb przed oczy tzn ze jestem juz osoba nadajaca sie do bana? EOT 1412494[/snapback] a te wczorajsze **** **** ******** ****** ***** w stronę Gregka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Onio Lobuziak nie jest grozny bardziej mnei smieszy niz denerwuje. Traktujcie go jak serwerowa maskotke. Zlego chochlika ze zlosliwym blyskiem w oku. I grajcie dalej. A jak wyzywa kogos? -nie widac co pisze to moze same komplementy posyla?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 tia a tk i ta przed disconnectem traktujcie jak uscisk na dowidzenia <_<przed chwila na trainie. rozumiem rogerowe ta przy rozbrajaniu bomby ale nie celowy hs w trakcie rundy. :evil: moje zdanie znacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) Chochlik :lol: :lol: Serverowa Maskotka :lol: :lol: Rogerowe ta :lol: :lol: ;] nie wiem co sie dzialo bo Na wspolnej poszedlem ogladac ^_^ ;] Ale gdy wszedlem 5-10 min to byl niezly burdel :angry: Zgadnijcie przez kogo ;] == A TA robie jak juz cos to po rozbrojeniu(w czasie rozbrajania boje sie zeby przypadkiem kosa kabelka nie uciąc ;] :wink: ) Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Koniec panowie Mam nadzieje ze sprawa zostala wyjasniona, a z CS bedziemy jedynie kojarzyc sama przyjemnosc. Jezeli jeszcze nie ktorzy maja watpliwosci to albo zapraszam do nas na forum albo do mnie na gg. ============== Radze tematu nie kontynuowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 @mak777 taki maly OT obecnie za poprawne przyjete sa OBIE formy wyrazenia (nic nie pisze / nie jest napisane) wiec niecyn jak nie jestes na bieżaco.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 @mak777 taki maly OT obecnie za poprawne przyjete sa OBIE formy wyrazenia (nic nie pisze / nie jest napisane) wiec niecyn jak nie jestes na bieżaco.... 1417857[/snapback] Już parę osób mi to napisało więc nie wiem po co się powtarzasz bezsensownie, a może Ty chciałeś zacynić znajomością najnowszych rozporządzeń w słownictwie polskim? Ja byłem wychowany i uczony zgodnie ze starą poprawną polszczyzną i była mi ostro zwracana uwaga na takie błędy (obecnie to już nie błędy), także z przyzwyczajenia zwracam uwagę... Niestety polski język zaczyna być optymalizowany pod "inteligentnych inaczej", którzy nie potrafią się nauczyć poprawnie mówić... Rozumiem zrobić literówkę, pomylić się, ale jak ktoś nagminnie tak pisze... :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...