Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

@mak777 taki maly OT obecnie za poprawne przyjete sa OBIE formy wyrazenia (nic nie pisze / nie jest napisane) wiec niecyn jak nie jestes na bieżaco....

1417857[/snapback]

:legal: :blink: :huh:

Ja rozumiem ze czasami jest tu niezly OT ;)

Ale zeby wyskoczyc z textem o tym ze sie tak pisze czy tak czy ze tak jest uznane i tak czy sr.ak <_<

Niedawno temat byl czyszczony jeszcze rece panom moderatorom zdrętwieja ;) ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to i tak mozna juz ten temat zamknac :mellow:

Po cholere on tu jest jak i tak na tym serwerze graja dwa - trzy klany . Temat jest jasny "Rozgrywki Tweak.pl" wiec mozna go zamknac i ewentualnie otworzyc jak taki serwer powstanie ;] no offence , EOT itp itd :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to i tak mozna juz ten temat zamknac  :mellow:

Po cholere on tu jest jak i tak na tym serwerze graja dwa - trzy klany .  Temat jest jasny "Rozgrywki Tweak.pl" wiec mozna go zamknac i ewentualnie otworzyc jak taki serwer powstanie ;] no offence , EOT itp itd  :wink:

1418322[/snapback]

Cię chyba :mur: :mur:

jak chciałbyś zauważyć w tym temacie nie są tylko achy i ochy związane z naszą grą cs'a na serwie, ale także wszystko o cs:s i nie tylko

jedynie co można zrobić temat choć nie wiem po co :unsure:

EDIT :

może coś nowego na serwie ?? :>

http://counter-strike.pl/komentarze/?id=8231

ta pierwsza wydaje mi sie ciekawsza :unsure:

Edytowane przez FastlY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siedzialem sobie wczoraj na serwerku z sikorkiem i wspolnie cwiczylismy snajpki - poczatkowo skauta na prodku pozniej skauty i awp na compound.

Sikor wytrzymal dzielnei moje lamienie - oj co ja bym bez niego zrobil?:P

Dobra wiadomosc: odzyskalem zrecznosc celnosc i pewnosc strzalu w niespelna 2 sekuny. Przesunalem suwak myszki w opcjach z dziwnej pozycji 7.5 /nie pamietam zebym tam ustawial/ w pozycje 2.0.

Snajpka znowu mnie cieszy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cię chyba  :mur:  :mur:

jak chciałbyś zauważyć w tym temacie nie są tylko achy i ochy związane z naszą grą cs'a na serwie, ale także wszystko o cs:s i nie tylko

jedynie co można zrobić temat choć nie wiem po co  :unsure:

EDIT :

może coś nowego na serwie ?? :>

1418357[/snapback]

Cos tam wyedytowal zią :> Przyznaj sie bez bicia

A co do zamkniecia to moze nie do konca , ale chociaz zmienic temat , bo na tym serwie i tak nie mozna grac , tylko o to mi chodzilo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cos tam wyedytowal zią :> Przyznaj sie bez bicia

A co do zamkniecia to moze nie do konca , ale chociaz zmienic temat , bo na tym serwie i tak nie mozna grac , tylko o to mi chodzilo

1418571[/snapback]

edytowałem to co jest po słowie EDIT:.... nie będę pisał 2 postów pod rząd <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

edytowałem to co jest po słowie EDIT:.... nie będę pisał 2 postów pod rząd  <_<

1418606[/snapback]

Mapka na serwie i w mapcyclu, także pościągajcie ją sobie osobno najlepiej, bo na klanówkach grana i tak raczej nie będzie :)

Ta pierwsza tylko jest na serwa wrzucona:

http://counter-strike.pl/komentarze/?id=8231

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mapka na serwie i w mapcyclu, także pościągajcie ją sobie osobno najlepiej, bo na klanówkach grana i tak raczej nie będzie :)

Ta pierwsza tylko jest na serwa wrzucona:

1418671[/snapback]

mapka jednak jest bleee.. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiatał ? Za sprzątaczkę się przyjął ? ;)

Edit:

Gabe do mnie napisał:

"Lastly, we promised some new media on the Counter-Strike: Source version of de_inferno this week, but we didn't quite have enough time to get everything together. We're now shooting for getting that done next week."

W wolnym tłumaczeniu: "Znowu daliśmy dup_y i zapiliśmy pałę zamiast zrobić dla was obiecaną mapę. Nie martwcie się, Vac2 będzie już za 2 lata. Na razie obmyśliliśmy chwytną nazwę, teraz będziemy patentować potem go zrobimy."

Ironia rozmyślna.

Panowie - mam 3 dni wolne (jeżeli nic się nie zmieni). Proponuje coś zagrać. Nie wiem jeszcze jak będe mógł rozdysponować czas, ale coś się znajdzie :)

Edytowane przez KZI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie, hehe :)

1419555[/snapback]

Ty no, jakby Twoje już były takie twarde że młotkiem je można byłoby potłuc to tak samo byś zrobił :)

P.S.

Jak to się mówi:

"Jeśli nadal będziesz przybijał gwoździe moimi skarpetami to połamie Ci prześcieradło" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi