mechl!k Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Panowie - który raz musze już dopisywać się do tematu... Zaczyna mnie to nudzić... NIE ROBIC OT! madmax57 -> z takimi tekstami/radami pisz na PW - reszta forum naprawde nie musi ich znac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Radze tematu nie kontynuowac... 1417068[/snapback] Hehe.Gadasz prawie jak nasz ulubiony :wink: moderator mechl!k. Sorry za OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 @mak777 taki maly OT obecnie za poprawne przyjete sa OBIE formy wyrazenia (nic nie pisze / nie jest napisane) wiec niecyn jak nie jestes na bieżaco.... 1417857[/snapback] :legal: :blink: :huh: Ja rozumiem ze czasami jest tu niezly OT ;) Ale zeby wyskoczyc z textem o tym ze sie tak pisze czy tak czy ze tak jest uznane i tak czy sr.ak <_< Niedawno temat byl czyszczony jeszcze rece panom moderatorom zdrętwieja ;) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Hehehe temat wyczyszczony, tam zamknięty czyli koniec niedowmowień ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 W sumie to i tak mozna juz ten temat zamknac :mellow: Po cholere on tu jest jak i tak na tym serwerze graja dwa - trzy klany . Temat jest jasny "Rozgrywki Tweak.pl" wiec mozna go zamknac i ewentualnie otworzyc jak taki serwer powstanie ;] no offence , EOT itp itd :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 (edytowane) W sumie to i tak mozna juz ten temat zamknac :mellow: Po cholere on tu jest jak i tak na tym serwerze graja dwa - trzy klany . Temat jest jasny "Rozgrywki Tweak.pl" wiec mozna go zamknac i ewentualnie otworzyc jak taki serwer powstanie ;] no offence , EOT itp itd :wink: 1418322[/snapback] Cię chyba :mur: :mur: jak chciałbyś zauważyć w tym temacie nie są tylko achy i ochy związane z naszą grą cs'a na serwie, ale także wszystko o cs:s i nie tylko jedynie co można zrobić temat choć nie wiem po co :unsure: EDIT : może coś nowego na serwie ?? :> http://counter-strike.pl/komentarze/?id=8231 ta pierwsza wydaje mi sie ciekawsza :unsure: Edytowane 30 Kwietnia 2005 przez FastlY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Siedzialem sobie wczoraj na serwerku z sikorkiem i wspolnie cwiczylismy snajpki - poczatkowo skauta na prodku pozniej skauty i awp na compound. Sikor wytrzymal dzielnei moje lamienie - oj co ja bym bez niego zrobil?:P Dobra wiadomosc: odzyskalem zrecznosc celnosc i pewnosc strzalu w niespelna 2 sekuny. Przesunalem suwak myszki w opcjach z dziwnej pozycji 7.5 /nie pamietam zebym tam ustawial/ w pozycje 2.0. Snajpka znowu mnie cieszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Cię chyba :mur: :mur: jak chciałbyś zauważyć w tym temacie nie są tylko achy i ochy związane z naszą grą cs'a na serwie, ale także wszystko o cs:s i nie tylko jedynie co można zrobić temat choć nie wiem po co :unsure: EDIT : może coś nowego na serwie ?? :> 1418357[/snapback] Cos tam wyedytowal zią :> Przyznaj sie bez bicia A co do zamkniecia to moze nie do konca , ale chociaz zmienic temat , bo na tym serwie i tak nie mozna grac , tylko o to mi chodzilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Cos tam wyedytowal zią :> Przyznaj sie bez bicia A co do zamkniecia to moze nie do konca , ale chociaz zmienic temat , bo na tym serwie i tak nie mozna grac , tylko o to mi chodzilo 1418571[/snapback] edytowałem to co jest po słowie EDIT:.... nie będę pisał 2 postów pod rząd <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 edytowałem to co jest po słowie EDIT:.... nie będę pisał 2 postów pod rząd <_< 1418606[/snapback] Postepowanie godne nasladowania :> :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 edytowałem to co jest po słowie EDIT:.... nie będę pisał 2 postów pod rząd <_< 1418606[/snapback] Mapka na serwie i w mapcyclu, także pościągajcie ją sobie osobno najlepiej, bo na klanówkach grana i tak raczej nie będzie :) Ta pierwsza tylko jest na serwa wrzucona: http://counter-strike.pl/komentarze/?id=8231 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Nom Elemel powrot formy :D:D Znaczy odzyskanie czegoś przypadkowo straconego ;) Ludki kiedy bedzie awm_css_map (czy jakos tak) na serwku:> Trzeba nauczyc sie z awm od nowa strzelac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Mapka na serwie i w mapcyclu, także pościągajcie ją sobie osobno najlepiej, bo na klanówkach grana i tak raczej nie będzie :) Ta pierwsza tylko jest na serwa wrzucona: 1418671[/snapback] mapka jednak jest bleee.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Czyli Ble bedzie tam zamiatał ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 (edytowane) Zamiatał ? Za sprzątaczkę się przyjął ? ;) Edit: Gabe do mnie napisał: "Lastly, we promised some new media on the Counter-Strike: Source version of de_inferno this week, but we didn't quite have enough time to get everything together. We're now shooting for getting that done next week." W wolnym tłumaczeniu: "Znowu daliśmy dup_y i zapiliśmy pałę zamiast zrobić dla was obiecaną mapę. Nie martwcie się, Vac2 będzie już za 2 lata. Na razie obmyśliliśmy chwytną nazwę, teraz będziemy patentować potem go zrobimy." Ironia rozmyślna. Panowie - mam 3 dni wolne (jeżeli nic się nie zmieni). Proponuje coś zagrać. Nie wiem jeszcze jak będe mógł rozdysponować czas, ale coś się znajdzie :) Edytowane 30 Kwietnia 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 No to wyslij zonke do rodzicow, psu daj miske jedzenia na 3 dni i gramy :) A co do Twojego tlumaczenia, to jest ono bardzo wymowne i trafne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 KZI chyba sie zapisze u ciebie na korepetycje z anglika... maturka bedzie na 5+ ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 (edytowane) Pytanie maturalne ( 3 lata nauki i KZI :]) - Prosze opowiedziec o pogodzie. - Weather is suxx Edytowane 30 Kwietnia 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Poca - nie zapomnij ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 O czym <: zmienilem dzisiaj majtki <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 zmienilem dzisiaj majtki <_< 1419396[/snapback] Wreszcie, hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Wreszcie, hehe :) 1419555[/snapback] Ty no, jakby Twoje już były takie twarde że młotkiem je można byłoby potłuc to tak samo byś zrobił :) P.S. Jak to się mówi: "Jeśli nadal będziesz przybijał gwoździe moimi skarpetami to połamie Ci prześcieradło" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 (edytowane) nie zapomnij ! O czym <: "ODDYCHAĆ" hehheheheh ;) Nie zapomnij oddychać ;) Z innej beczki: DOSTALIŚCIE PASKI ??? Edytowane 30 Kwietnia 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Ke? :> Jakie paski ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Paski do robienia laski :)))))) Widzieliście tego moda do HL2 z Obcymi ? http://www.blackcatgames.com/swarm/ Ściągnąłem , jeszcze nie puszczałem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Na server mozna by było dac Aim Map 2 Awp Map Dust Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Możecie coś na 20 umówić, będe miał trochę czasu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Możecie coś na 20 umówić, będe miał trochę czasu :) 1421120[/snapback] blondyna czy brunetka ?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Ruda :P A tak na pwoaznie, to mozna byc cos przciac troszke w wiekszym gronie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 przycielismy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...