Gość sLiM JiM Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 No i wdup.... przegralismy :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 dzięki za miłą gre i atmosfere ;]] chociaż pod koniec aod puszczały już nerwy ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Ale osohozi:> Bo nie jasze :P Grałem wczoraj w tą mapke cs_r....costam, co jest na serwku, i jest ona beee i bleee. FPS przewaznie 15-20 <-rotfl :D Pyknie ktos sobie wieczorkiem 1on1:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) Sikorek gralismy wczoraj "CW" :-P na sobie pykne nawet teraz ;] Edytowane 2 Maja 2005 przez sLiM JiM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Mnie na Azteku już też się nie chciało. Za dużo dupszotów jak tylko się wychyliłem, także się zniechęciłem do tej gry kolejny raz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Ale osohozi:> Bo nie jasze :P Grałem wczoraj w tą mapke cs_r....costam, co jest na serwku, i jest ona beee i bleee. FPS przewaznie 15-20 <-rotfl :D Pyknie ktos sobie wieczorkiem 1on1:> 1422639[/snapback] Wczoraj grali 4vs4. Czyzby kolejnego zebralo na gre CB 1on1? Dabek mnie namawial, zeby koniecznie z nim zagrac, bo jakas niezla pozycje nawet mial- dostal w pupe i juz spadl w rankingu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 I tak ma byc :P. Niech poczuje respekt:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laudini Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Sory ze sie wtrace. Jest juz postawiony serwer tweak'a? A je|eli nie to napiszicie na jakich najczesciej gracie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Pytasz ja odpowiadam :) http://hl2-forum.info/index.php?showtopic=111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Fajnie się dzisiaj grało :) Miałem HS Mode On przez 1.5H :) A później procek mi wywalił blue screena :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 U mnie jak zwykle - wchodze to wszyscy wychodzą. Skarpety nowe, także chyba się boicie, bo raczej nie śmierdzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 No a mnie się taśmy pod myszke juz zepsuła :] Musze nowa nalepic :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 U mnie jak zwykle - wchodze to wszyscy wychodzą. Skarpety nowe, także chyba się boicie, bo raczej nie śmierdzi ;) 1423271[/snapback] Wiesz, ale same skarpety to nie wszystko ;) Jeszcze trzeba nogi umyć raz na zaś ;) Chociarz w sumie dobry ten chwyt jest, jak na Ciebie wyskakiwałem z M4 czy czymś innym to nie tyle śmierdziało co oczy łzawiły i nic nie widziałem :P A tak pozatym to aj em the best łen ajm rest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 <cmok> lamki ;) Juz koncze Was zabijac :P Ale dzis KZI lamil, jak nigdy - zero gry szczegolnie na cbble... co za lamka szkoda godac... ;) Ok ide nynu bo juz oczka mi swieca...od cs i od zlocistego napoju :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Zupełnie inaczej się gra jak jestem "sam" w domu... Ania razem z Bąblem spali, a ja mogłem sobie pykać do woli ;) Jak ktoś jest koło mnie to wogóle nie umiem grać, a później się denerwuję i już kompletnie.... Szkoda, że tak szybko powychodziliście !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) Zupełnie inaczej się gra jak jestem "sam" w domu... Ania razem z Bąblem spali, a ja mogłem sobie pykać do woli ;) Jak ktoś jest koło mnie to wogóle nie umiem grać, a później się denerwuję i już kompletnie.... Szkoda, że tak szybko powychodziliście !!! 1423623[/snapback] To fakt. Ja tak samo, najlepiej gram jak mi nikt nie przeszkadza, lubie jeszczę jakieś pifko sobie sączyć podczas gry :) Wiadomo, jak nikt nie przeszkadza jest pełny luz, człowiek może się w pełni skupić na grze :D A jak tam Bąbel?? :D Nie ciągnie go już do CS'a? :) Ile tak wogóle już ma na karku?? :D Edytowane 3 Maja 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 To fakt. Ja tak samo, najlepiej gram jak mi nikt nie przeszkadza, lubie jeszczę jakieś pifko sobie sączyć podczas gry :) Wiadomo, jak nikt nie przeszkadza jest pełny luz, człowiek może się w pełni skupić na grze :D A jak tam Bąbel?? :D Nie ciągnie go już do CS'a? :) Ile tak wogóle już ma na karku?? :D 1423734[/snapback] na karku to on ma chyba obrożę :D :D :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Na karku to bedziemy mieli zaraz mechl!ka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Hhehe ma niecały rok, no i faktycznie obrożę ;) Nie sado-maso, to jest Jamnik hehehe :) Koniec OT. Panowie, co z tymi mapkami dwoma c www.counter-strike.pl ? Retreat i ta druga? Pisaliście, że retreat kiepski, a na tej drugiej ktoś sprawdzał ? Ja obu jeszcze nie widziałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 ta druga ma ok 30mb, więc ściągać ją z serwa 5KB/s to.... ze scrrenów widać że jest w nocy, czyli mi się już nie podoba [; już możecie reatreata wywaliz, żre fpsy, a te góry wyglądają okropnie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Mam obie, muszę je zapuścić w końcu chociażby na "singlu" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 na cs_retreat strzasznie rwie chociaz mam 60 fps :P ta mapa ma chyba 53 spawnpointy :zonk: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 60fps to masz chyba w domku. Bo nie wierze zebys na tym sprzecie mial 60fps na otwartej przestrzeni :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 53 napewno nie bo musza byc parzyste chyba nie? I zreszta jaki to ma zwiazek z fpsami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 oj sorki masz racje 54 :P na otwartej przestrzeni wszystko na low naprawde mam 50- 60 fps :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 ja tez tam mam normlny FPS tyle że przycina momentami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laudini Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Gdzie polecacie zamowic serwer dla klanu? Pif Paf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 gamesnet.pl jest tanszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 a nie sa takie same ceny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) wdlug kalkulatorow cen w pifpafie serwer prywatny 12 slotow na 3 miesiace kosztuje 324zl a w gamesnet.pl 259.20zl zauwazylem ze valve wylaczylo dzis vac2 beta ;] wiec moze cos sie wkoncu ruszy Edytowane 4 Maja 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...