Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sLiM JiM

Sikorek gralismy wczoraj "CW" :-P

na sobie pykne nawet teraz ;]

Edytowane przez sLiM JiM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale osohozi:> Bo nie jasze :P

Grałem wczoraj w tą mapke cs_r....costam, co jest na serwku, i jest ona beee i bleee. FPS przewaznie  15-20 <-rotfl :D

Pyknie ktos sobie wieczorkiem 1on1:>

1422639[/snapback]

Wczoraj grali 4vs4.

Czyzby kolejnego zebralo na gre CB 1on1? Dabek mnie namawial, zeby koniecznie z nim zagrac, bo jakas niezla pozycje nawet mial- dostal w pupe i juz spadl w rankingu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie jak zwykle - wchodze to wszyscy wychodzą.

Skarpety nowe, także chyba się boicie, bo raczej nie śmierdzi ;)

1423271[/snapback]

Wiesz, ale same skarpety to nie wszystko ;) Jeszcze trzeba nogi umyć raz na zaś ;) Chociarz w sumie dobry ten chwyt jest, jak na Ciebie wyskakiwałem z M4 czy czymś innym to nie tyle śmierdziało co oczy łzawiły i nic nie widziałem :P A tak pozatym to aj em the best łen ajm rest :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<cmok> lamki ;) Juz koncze Was zabijac :P Ale dzis KZI lamil, jak nigdy - zero gry szczegolnie na cbble... co za lamka szkoda godac...

;)

Ok ide nynu bo juz oczka mi swieca...od cs i od zlocistego napoju :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zupełnie inaczej się gra jak jestem "sam" w domu... Ania razem z Bąblem spali, a ja mogłem sobie pykać do woli ;) Jak ktoś jest koło mnie to wogóle nie umiem grać, a później się denerwuję i już kompletnie....

Szkoda, że tak szybko powychodziliście !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zupełnie inaczej się gra jak jestem "sam" w domu... Ania razem z Bąblem spali, a ja mogłem sobie pykać do woli ;) Jak ktoś jest koło mnie to wogóle nie umiem grać, a później się denerwuję i już kompletnie....

Szkoda, że tak szybko powychodziliście !!!

1423623[/snapback]

To fakt. Ja tak samo, najlepiej gram jak mi nikt nie przeszkadza, lubie jeszczę jakieś pifko sobie sączyć podczas gry :) Wiadomo, jak nikt nie przeszkadza jest pełny luz, człowiek może się w pełni skupić na grze :D A jak tam Bąbel?? :D Nie ciągnie go już do CS'a? :) Ile tak wogóle już ma na karku?? :D

Edytowane przez mak777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To fakt. Ja tak samo, najlepiej gram jak mi nikt nie przeszkadza, lubie jeszczę jakieś pifko sobie sączyć podczas gry :) Wiadomo, jak nikt nie przeszkadza jest pełny luz, człowiek może się w pełni skupić na grze :D A jak tam Bąbel?? :D Nie ciągnie go już do CS'a? :) Ile tak wogóle już ma na karku?? :D

1423734[/snapback]

na karku to on ma chyba obrożę :D :D :D :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hhehe ma niecały rok, no i faktycznie obrożę ;) Nie sado-maso, to jest Jamnik hehehe :)

Koniec OT.

Panowie, co z tymi mapkami dwoma c www.counter-strike.pl ? Retreat i ta druga? Pisaliście, że retreat kiepski, a na tej drugiej ktoś sprawdzał ? Ja obu jeszcze nie widziałem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta druga ma ok 30mb, więc ściągać ją z serwa 5KB/s to....

ze scrrenów widać że jest w nocy, czyli mi się już nie podoba [;

już możecie reatreata wywaliz, żre fpsy, a te góry wyglądają okropnie :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wdlug kalkulatorow cen w pifpafie serwer prywatny 12 slotow na 3 miesiace kosztuje 324zl

a w gamesnet.pl 259.20zl

zauwazylem ze valve wylaczylo dzis vac2 beta ;] wiec moze cos sie wkoncu ruszy

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi