Camis Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Można wiedzieć kiedy ta 16 będzie działała?? na 24 slotach to bydło robi się jak nie wiem, a o pingach nic nie wspomnę. PS. Dzisiaj serwer przeżywał swoje pierwsze świetności, było na nim ok 20 userów :P, ale jak mówiłem sieczka i nic poza tym, nie można byłoby go zmniejszc np do 17:D hehe nie gdzieś 18 i by było w sam raz. Z powrotem tamten serwer !!!!!!! :twisted: Mozna w kazdej chwili zmienic liczbe slotow, jak chcecie proscie ktoregos z adminow (ale nie mnie ide spac teraz :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Niby gdzie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Włazić na serwa :D Wolne przeca macie :D Go go go :D Czekam na serwerku dzieciorki :D CS:S public | 62.212.73.175:27045 | pass: tweak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Glupio sie gra jak taki tlok! Najlepiej by sie grało jak by było 6v6... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Niby gdzie :> idz ty taki admin z ciebie ze wiesz ;] rcon maxplayers 16 i mamy 16 slotow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Tja, znowu serwery padly :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Znacie jakis fajny serv nie publiczny który nie pada tak czesto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Wlasnie skonczylem grac. Dorwalem sie do jakiegos pierwszego lepszego (z ladnym pingiem) serwera - padlo na niemiecki ;] Ludzie mili, szczegolnie jak paru sie pytalo (na szczescie po angielsku) czy moga do klanu "multi nation" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Niemieckie serwery to dla mnie parodia :) Jak chce sobie postrzelać to tam wchodzę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 A możę rachunków wy im nie płacicie i wam zabierają serwa co?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Niemieckie serwery to dla mnie parodia :) Jak chce sobie postrzelać to tam wchodzę :) Dobrze gadasz, dobry poziom można spotkać na Francuskich serwerach, tam można często spotkać ludzi ze światowej sceny CS'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 No to zapodawac IP ;] I idziemy łoić im dupska ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 No co jest qurde nie znacie IPków i haseł do jakiś fajnych servów nie publicznych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Niby gdzie :> idz ty taki admin z ciebie ze wiesz ;] rcon maxplayers 16 i mamy 16 slotow :D :lol: :lol: :twisted: A co do serwera to niedlugo powino byc ok,wrescie naprawiaja skrypt restartujacy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Mam takie troche offtopicowe pytanie : Czy u was w orginale CSS tez przy starcie Ci zolnierze są rozmazani? Bo u mnie nie wyglada ten obrazek dobrze. A druga rzecz to czy znacie jakies linki do wyczynow w source? Bo ja znam tylko filmy z CS ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Mam takie troche offtopicowe pytanie : Czy u was w orginale CSS tez przy starcie Ci zolnierze są rozmazani? Bo u mnie nie wyglada ten obrazek dobrze. A druga rzecz to czy znacie jakies linki do wyczynow w source? Bo ja znam tylko filmy z CS ;/ Wejdź i popatrz sobie jak gra Poca :) Przy nim to się nawet Heaton chowa :) To są wyczyny na skalę światową :D Świadczyć o tym mogą choćby.... taśmy z występami Pocki wysyłane do.................. Śmiechu Warte :P :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 niedługo to znaczy ,że dzisiaj można będzie już grać czy nie bardzo??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zobaczcie sobie tą mapke heee Dance :) http://www.pro-hl.com/downloads/maps/css/d...ancing_dust.zip A ta też spoko http://www.pro-hl.com/downloads/maps/css/c...cs_twilight.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Mam takie troche offtopicowe pytanie : Czy u was w orginale CSS tez przy starcie Ci zolnierze są rozmazani? Bo u mnie nie wyglada ten obrazek dobrze. A druga rzecz to czy znacie jakies linki do wyczynow w source? Bo ja znam tylko filmy z CS ;/ Wejdź i popatrz sobie jak gra Poca :) Przy nim to się nawet Heaton chowa :) To są wyczyny na skalę światową :D Świadczyć o tym mogą choćby.... taśmy z występami Pocki wysyłane do.................. Śmiechu Warte :P :lol: :lol: Milcz i ssij ;] forum.desk.pl -> Filmy | tam masz sporo filmow. @Check IT Wez wylacz console, zeby nie startowala wraz z wlaczeniem gry. To samo mialem w HL2. Jak mialem konsole odpaloną to nie bylo zadnej animacji tła, a jak ja wylaczylem to juz wszystko bylo ostre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Kiedyś jak kucałem to mi się celownik zmniejszał a teraz kupa :( WTF ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 moze cl_dynamiccrosshair masz na 0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 hmm... serwery paduy ? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Faktycznie, miałem na 0, teraz się o wiele lepiej gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Sprobuj sie przyzwyczjic do cl_dynamiccrosshair 0. O wiele latwiej jest zasadzic heda strefujac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Wlasnie, w jakim kolorze macie celownik? Ja sobie zmieniam w zeleznosci od mapy. Ale przewaznie mam czerwony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Serwer juz dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Tylko ze jeden ;] A drugi :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 no chłopcy gramy :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Sorka że się tutaj reklamuje ale chciałbym kupić HL1 + CS 1.6 razem z org. kluczem. Ma ktoś może ?? Jeszcze raz sorry że tutaj ale tu najwięcej CS'owców zagląda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 I znowu nam serwer leży :/ Nie pytać dlaczego, poprostu leży do odwołania :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...