N2O Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Już chyba w kilku updata'ach to poprawiali i nadal nic sie nie zmieniło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Tylko coraz wiekszy choke i loss ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 nie wiem czy tylko u mnie jest to ale ostatnio przy zmianie tickrate pojawiły się zwiechy na ok 5sec w grze <_<, ustawio9ne jest chyba na 100, co ma poprawić te hitboxy, na 33 nie było u mnie nic akiegfo, może trzeba potestować na 66 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Eh misiu. Na serwerze caly czas bylo 66. Dlatego Arnie zmienil na 33. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Eh misiu. Na serwerze caly czas bylo 66. Dlatego Arnie zmienil na 33. 1441737[/snapback] Pusiu ja słyszłem gdzieś odwrotnie ;), to dajcie teraz na 100, jak tak naprawde jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laudini Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Ludziska mozna grac w cssa na kompie na ktorym jest postaiwiony serwer? czy bedzie cielo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Grałem juz na tym de_dust3 i powiem bardzo sexi. Tyko byla to jaks beta bo niebo było całe zepsute :| Na jakims niemieckim serwie chyba byla, nawet mam ja na dysku sciagnieta. Najlepse walki sa w tej trupiarni co widac na fotkach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) Wczoraj wieczorem Valve zapowiedzialo "wprowadzenie" dzisiaj update'a zawierajacego 2 nowe mapki.W miedzyczasie poogladajcie sobie z nich screeny: de_inferno de_port ---------------------------------- Mam nadzieje ze panowie snajperzy nie beda mieli wstepu na te wierzyczke :] Edytowane 13 Maja 2005 przez Micro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) i inferno brzydkie...tzn nie podobne do 1.6... znowu tylko valve robi żeby się na mapkę popatrzeć, a nie grać na niej coś poważnego ;/ a mi steam się nie uploaduje <_< Edytowane 13 Maja 2005 przez FastlY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Wiem - zrobilem sobie skrot na pulpit steam.exe i głupi steam zaczal mi sciagac na pulpit jakies pliki :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Fastly narazie to sie powstrzymaj od komentarzy Trzeba najpierw na niej zagrac zeby cos powiedziec bo screeny nie oddaja całego klimatu mapy/gry. Blee :P na porcie tylko szkice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laudini Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Cikawe ile mb bedzie mial ten Update:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Fastly narazie to sie powstrzymaj od komentarzy Trzeba najpierw na niej zagrac zeby cos powiedziec bo screeny nie oddaja całego klimatu mapy/gry. Blee :P na porcie tylko szkice 1442383[/snapback] Ehh wstępnie mi się też nie podoba... :( Coś czuje że będzie to kolejna mapka po Prodigy której odbiorą duszę i klimat :( :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Pusiu ja słyszłem gdzieś odwrotnie ;), to dajcie teraz na 100, jak tak naprawde jest 1441778[/snapback] Eh, pisalem juz ze 100 bardzo obciaza cpu i lagi sa juz przy 6 osobach. 66 - daje nam spore lagi, wiec Arnie zmienil na 33. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Mak nie krakaj O teraz dopiero zauwazyłem ze to sa etapy pracy :P hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) A oto lista zmian ktore wprowadza nadchodzacy update : http://www.steampowered.com/index.php?area=news&id=416 Edytowane 13 Maja 2005 przez Micro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) A oto lista zmian ktore wprowadza nadchodzacy update : 1442426[/snapback] Yeah! Już się updeatuje :D Zaraz sprawdzimy czy krakałem :D Edytowane 13 Maja 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 z tych nowosci widze jedna (oczywiscie imo) fajna sprawe Players must now target another player for at least a half second before the player ID text hint shows up :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 A oto lista zmian ktore wprowadza nadchodzacy update : 1442426[/snapback] No troche tych zmian jest :P Martwi mnie jednak fakt ze Valve jeszcze nic nie wspomnialo o Vacu 2.... widac narazie Beta :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 i inferno brzydkie...tzn nie podobne do 1.6... znowu tylko valve robi żeby się na mapkę popatrzeć, a nie grać na niej coś poważnego ;/ a mi steam się nie uploaduje <_< 1442332[/snapback] Ja pamietam inferno z 1.2 i pamietam ze ta mapka byla troche w stylu dusta czyli ogolnie klimaty pustynne tylko jak wszystkie mapki z dawnego cs byla prosta i calkowicie nierealna. Mam na mysli ze takiego terenu nigdzie w realu nie znajdziesz. Kilka podobnych zoltych tekstur na krzyz i koniec. Albo graficznie idziemy coraz bardziej w kierunku rzeczywistosci albo zostajemy na etapie quake2 i voodoo1 albo v2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Nieeeee, nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Jak oni mogli! Jak oni mogli mi to zrobić... Zabili drugą świetną mapkę... Ja chcę moje stare inferno ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Zrobili drugie [ciach!]o ala tides... ;( ;( ;( Powiedzcie mi kto robił tę mapkę to mu osobiście jaja urwę!! Jak tak można, przecież to woła o pomstę do nieba... :( :mur: :mur: :mur: :mur: Oddajcie normalne INFERNO!! To nie oficjalne było już dużo bliższe orginalnemu!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Nieeeee, nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Jak oni mogli! Jak oni mogli mi to zrobić... Zabili drugą świetną mapkę... Ja chcę moje stare inferno ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Zrobili drugie [ciach!]o ala tides... ;( ;( ;( Powiedzcie mi kto robił tę mapkę to mu osobiście jaja urwę!! Jak tak można, przecież to woła o pomstę do nieba... :( :mur: :mur: :mur: :mur: Oddajcie normalne INFERNO!! To nie oficjalne było już dużo bliższe orginalnemu!! 1442606[/snapback] ja już to wiedziałem po screenie CT nowego, te ubrania na sznurkachmówiły same za siebie.... zaraz sprawdzimy czy naprawde taka tragedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Kuźwa apdejt, i to spory ;]]] Mowicie ze inferno z pupy ;-/ ? A szkoda... Ten cały de_port tez sie apdejtował razem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Mi tam sie Inferno podoba - od poczatku mozna bylo sie domyslac, ze nie bedzie takie jak stare. Otoczenie piekne, sporo roznych zakamarkow. Port tez fajny - tylko oczy trzeba miec naokolo glowy bo smierc czycha wszedzie :) Ogolnie jak dla mnie apdejt moze byc. Teraz zamiast mapek niech sie wezma za wywalanie bugow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) no więc tak: -pierdółek, zakamarków, ciemnych miejsc jest masa -wszędzie jakieś gramofony, psy itp... -bramka w domku<_< -ogolny szkic mapy zachowany(tak jak przy wszystkich konwersjach coprawda) -dobrze że jest jasna ;) -pozmienianie niektóre miejsca względem 1.6 a tak ogólnie : + za grafikę - za dźwięki - "słabo widoczna przetrzeń" +/-ciemne skrytki byłem przygotowany na większą tragędię, ale ostatecznie nie jest tak do końca de_port zaraz oblukam Mi tam sie Inferno podoba - od poczatku mozna bylo sie domyslac, ze nie bedzie takie jak stare. Otoczenie piekne, sporo roznych zakamarkow. Port tez fajny - tylko oczy trzeba miec naokolo glowy bo smierc czycha wszedzie icon_smile3.gif Ogolnie jak dla mnie apdejt moze byc. Teraz zamiast mapek niech sie wezma za wywalanie bugow. jeszcze nuke, ale bugi mogą też poprawiać ;) Edytowane 13 Maja 2005 przez FastlY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 no ja przed chwila wbilem sie na serwa naszego bo byl arnie i niestety. na razie mapy leza. o ile w singlu jak przejrzalem to buczy wszystko to cos jest zje[ciach!] w multi. przez kontenery przechodzisz, na tankowiec sie nie mozna wbic, inferno tak samo. polowa przedmiotow jest eteryczna. widac ale co tam, biegniemy dalej :? dla sprawdzenia odpalil d2 i wyglada tylko ze nowe potrzebuja mocnego szlifowania :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 doszedłem do spostrzegawczego stwierdzenia ;]] neo128 i apdejty...ehhh, masakra, godzinke juz leci, a jeszcze 2% <_< Co do portu, to to coś w stylu compound, duza przestrzeń, etc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 steam mnie nie lubi i nie chce updata zrobic =\ . ma ktos podobny problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 znaczy sie wogole Ci nie zglasza apdejta :blink: ? Sprawdź czy masz allways keep this game up date ;] A problemy są, wiesza sie to badziewie przy apdejtach etc, probuj .. jeszcze tylko 1% :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 dla mnie de_port jest bardzo fajną mapą ;]]] 80% z awm wchodzi :D , ale typowa ffa mapa... buygi jak zwykle są, ale narazie takich dokuczliwych, przynajmniej na porcie nie zauważyłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...