FastlY Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 ja się cieszę bo na obu mapach mam max 15-20fps gf4 :************** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 wczoraj skaczac po serwach przez dobre kilka godzin 2 (slownie dwa) razy gralem na inferno i 0 (slownie zero) razy na porcie. moze pech ze map cycle obowiazywal. ale jak juz jest 12 graczy to mozna sieknac port na sprobe. juz widze jak ct mija ts w podziemiach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 mam jakiś dziwny problem z mapką inferno... :? Update mi się ściągnął bezproblemowo, port działa, ale jak chce wejść na serwer z inferno to wyskakuje coś w podobie: "your map is different from server"... podejrzewałem, że mapka się jakoś źle ściągnęła to ją wyrzuciłem (!) - myślałem że się z serwa ściągnie.... ale nie chce się zassać.... :-| dlatego też mam prośbę: czy ktoś mógłby mi przesłać wszystkie pliki z "de_inferno" w nazwie z CSSa? moj adres to dziobak<małpa>gmail.com Z góry dzięki !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 miales po prostu wczesniej inna mapke de_inferno. Skoro ja wyrzuciles z katalogu maps to teraz powinno byc dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Na poczatku maieml ten sam problem. Poprostu wywal de_inferno z katalogu gdzie Ci sie sciagaja niestandardowe mapki. To powinno dzialac. Tez tak mialem i pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Ja tak samo :) Na początku przy udpeatcie miałem tego nieoficjalnego de_inferno (tego zajebistego bliskiego orginałowi a nie to [ciach!]o od valve :P) i jak wchodziłem na serwa było że inna mapka, poprostu wykasowałem go z katalogu maps i odrazu poszło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Ja tak samo :) Na początku przy udpeatcie miałem tego nieoficjalnego de_inferno (tego zajebistego bliskiego orginałowi a nie to [ciach!]o od valve :P) i jak wchodziłem na serwa było że inna mapka, poprostu wykasowałem go z katalogu maps i odrazu poszło :) 1444478[/snapback] eee... Maku przyzwyczaisz się i jeszcze to pokochasz... bo chyba nie masz wyjścia i musisz! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Niewiem jak Mak, ale mi moze byc trudno pokochac to inferno... Tamto mozna powiedziec, ze kochalem :) A to lubie narazie chyba najbardziej z nazwy. Jakos wychodze z zalozenia ze w tej grze nie chodzi o sama grafike. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Ehhh, port ujdzie, ale tego co zrobili z inferno to im nigdy nie wybaczę... :( :( Co do skina CT... No comments... Najpierw w miarę normalny, potem ufoludek z obciętymi czułkami lub jak kto woli pro rugbysta, a teraz an :mur: orektyczka z iraku (cholernie chudzi)... :mur: :mur: 1443590[/snapback] Mak, spokojnie, przeciez jakby jakies grubasy\silacze (a`la pudzian) chodzily po tej grze to by ich bylo cholernie latwo zabic.... a tak... trudniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 A ja wlasnie doszedlem do wniosku, ze teraz terro jest latwiej heada pocisnąc ct, bo mają takie wielkie baniaki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Ja chce assaulta ;] Mapke ulubiona przeze mnie od czasow 1.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Ta zrobią ci assaulta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Ta zrobią ci assaulta 1445034[/snapback] Z kwiatkami klombami i fontanną... Odawać skuwysyny moje inferno!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 (edytowane) zapomniales o kaktusach ^_^ Edytowane 14 Maja 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Z kwiatkami klombami i fontanną... Odawać skuwysyny moje inferno!!! 1445043[/snapback] c4 im pod siedzibie ;] Nie ma to jak z zloltego inferna zrobic ogrodek dzialkowy ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 to nie są kaktusy tylko zmutowane ogórki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 potrzebuje troche zmodyfikować ten config tak żeby się nadawał do cw bo o ile mi wiadomo w cfg cb (jeśli nie to poprawic mnie) kamera bo śmierci jest zaciemniona a ja chciałbym żeby była tylko fpp w własnym teamie oto cfg: // ClanBase CS: Source server config // Version 1.4 - 21/04/2005 // www.clanbase.com - ClanBase // This file goes into your ..\counter-strike source\cstrike folder. // To execute this file type 'exec cb_css.cfg' in your console when connected to a server. // Changing these server settings without the agreement of the opponent will result in a forfeit loss, you have been warned. alias rconwait "wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait" rcon sv_pausable 1 ;rconwait rcon mp_allowspectators 0 ;rconwait rcon mp_buytime 0.25 ;rconwait rcon mp_roundtime 3 ;rconwait rcon mp_friendlyfire 1 ;rconwait rcon mp_c4timer 35 ;rconwait rcon mp_freezetime 6 ;rconwait rcon mp_forcecamera 1 ;rconwait rcon mp_fadetoblack 0 ;rconwait rcon mp_footsteps 1 ;rconwait rcon mp_flashlight 1 ;rconwait rcon mp_autocrosshair 0 ;rconwait rcon mp_limitteams 0 ;rconwait rcon mp_logfile 1 ;rconwait rcon mp_autoteambalance 0 ;rconwait rcon mp_autokick 0 ;rconwait rcon mp_tkpunish 0 ;rconwait rcon mp_hostagepenalty 0 ;rconwait rcon mp_startmoney 800 ;rconwait rcon mp_maxrounds 15 ;rconwait rcon mp_timelimit 0 ;rconwait rcon sv_cheats 0 ;rconwait rcon sv_maxrate 25000 ;rconwait rcon sv_minrate 5000 ;rconwait rcon sv_maxupdaterate 101 ;rconwait rcon sv_maxspeed 320 ;rconwait rcon sv_gravity 800 ;rconwait rcon sv_airaccelerate 10 ;rconwait rcon sv_alltalk 0 ;rconwait rcon say "ClanBase CS:Source server settings V1.4 loaded." echo 'mp_restartgame 1' or 'restart' to restart the map. thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Ehh to i ja dozuce pare groszy. Mapek nie bede komentowal (wszystko zostalo juz powiedziane :) ) Ale model CT ...... tego jakos nie moge przezyc ... ta sraczkowata zielen ten wyglad ... ogolnie padaczka (nie wiem moze juz sie czepiam ale nie wydaje sie wam ze teraz CT jakos dziwnie sie poruszaja ??) Nie wiem jak wy ale ja bym wolal 1 model CT (moze gdyby nie ten kolor... :( Niech lepiej nie zmieniaja Terro bo az strach pomyslec co to bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 będą mieć kaktusy na głowach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 potrzebuje troche zmodyfikować ten config tak żeby się nadawał do cw bo o ile mi wiadomo w cfg cb (jeśli nie to poprawic mnie) kamera bo śmierci jest zaciemniona a ja chciałbym żeby była tylko fpp w własnym teamie oto cfg: thx 1445258[/snapback] No i dobrze jest fadetoblack (czyli ciemny obraz) jest wylaczony a forcecamera wlaczona. Cfg jest dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 No ja już z czystym sumieniem mogę powiedzieć, ze sie do mapek przyzwyczaiłem ;]]] sexi są ;] Inferno juz na pełnej lucie, na porcie pocwicze awp ;> Czekam na kofanego nuke, z nadzieją, że nie wzrucą mu tysięcy kwiatków :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Panowie dajcie namiar na serwerek Tweakowy, gdzie można z wami popykać bo ostatnio wypadłem z obiegu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 213.218.117.231:27027 hasło: gramy forum serwera: http://hl2-forum.info Za jakis czas bedzie public... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 213.218.117.231:27027 hasło: gramy forum serwera: 1448482[/snapback] czy Ty coś wiesz czego my nie wiemy ?? :> jak ma być jakiś suprise to czekam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Milczenie jest zlotem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Poca mow, a nie sciemniaj tutaj :P Widac po Twojej twarzy ze chcesz nam powiedziec, nie udawaj twardziela... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 a no ma byc ;] mak bede ci ustawial model headcrab'a jak bedziesz gral ;] btw sprzedaje tajemnice jak ktos chce kupic pm me ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Mam pewnien problem :( Właczam cs:s w steamie no i pokazuje mi ze musze czekac po tam się pobiera gra. Wegług steama gra się pobrała moge w nią grać ale mam strasz nego laga 200-400(neo128) i w propeties pisze Amount Acquritet 39%. Co mam zrobić? Czekac ze sie updejtuje do konca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Tak wlasnie masz zrobic. Sam sobie odpowiedziales :P Czekac, czekac i czekac ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 To sobie jeszcze poczekam... Dopiero 43% <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...