Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

cicho. czekam az przyleci moder w rozowych stringach zalozonych na niebieskie kalefixy i rozda w ten piekny dzien kilka % :wink:

btw czy kojazycie serwer BrzydkaKiziaMizia TeamWork czy jakos tak? bo wczoraj mialem watpliwa przyjemnosc z ulomnym adminem

1464739[/snapback]

Daj IP- jestem specem od spraw z adminami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za co % :blink:

jakbym u onia kupował to bym sie na pw zgłosił ofkorz, poradzić sie nie moszna :wink: ?

Orgiusz - server znam, gralem raz, dodam, ze nie tylko ułomni admini, ale i gracze :lol:

Edytowane przez emilooos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc...mam taki problem mam straszne lagi i nie wiem czy to jest wina mojego neta czy steama??pomocy!!!!!!!!!!!mam ping ok. 80-90 i mi skacze ze sie nie da grac....a zaczelo sie tak robic po ostatnim update!!! mam neopstrade 1024 i mocnego kompa iwec nie powienienem miec lagow!! wiecie co to moze byc???? :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ Jin

no jak czlowiek nie ma co robic przez 7godzin to moze pyknac w cs :lol:

@ William

jak masz ustawione rate? jakie lagi? skacze ci do 300ms czy pokazuja sie loss i choke?? w monitor nie ma zadnego update'a jeszcze? podaj wiecej info. moze jeszcze daj w start :arrow: uruchom "ping ip.serwera"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam neopstrade 1024 i mocnego kompa iwec nie powienienem miec lagow!! wiecie co to moze byc????

AMD Athlon 64 3000+ s939 2x256 mb ddr twiinmos (dual) radeon 9000 his :]

1464932[/snapback]

Jezeli mocny komp to 512 ram i r9000 to albo ja albo Ty musisz zmienic pojecie mocnego kompa:P

wpisz w konsoli rate miedzy 10000 a 25000 moze to cos da

btw. Neo potrafi miec swoje humory i tyle:)

Ja ping mam kolo 30-35ms na dobrych serwerach, wiec to raczej nie wina updejtu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pod pojeciem mocny komp mam na mysli: amd 3000+(64bit) 1024ram radeon 9800pro...no wiec chyba mocny nie??

ale jak zaowazylem od pewnego czasu na wsztstkich serwach ping jest ok 70 a byl zawsze ok40,30 wiec sie cos musialo zdupic!!!i nie tylko ja sie skarrze na lagi...duzo graczy je ma od tego update ostatniego~!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dzisiaj miałem takie badziewie, właczam steama, serverki ..... i ? na kazdym ping po 800-1000 <_< Pamiętam, kiedyś tez tak było, wystatczyło refreshnąć i si.... tutaj nic, jeszcze raaz uruchamiam steama, rozłączam sie połączam, to samo, reset kompa..to samo ;] Postanowiem, ze wjade na jakiś server przy takim pingu...a tam ~20ms :razz:

Nie wiem o co hosiło, ale juz jest git.... powalony ten steam ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mak po co cytowales mojego posta ??  :blink:

Przeciez ja mu tylko powiedzialem ze moge sprzedac swoje konto bez cs;16.

1464630[/snapback]

No a ja napisałem że nie ma takiej opcji fizycznie... Właśnie co do tego co Ty napisałeś, o tym że sprzedaż poza 1.6... Pozatym dla mnie Ty nie jesteś zaufaną osobą i z Tobą napewno nie wszedłbym w taki interes (wspólnego konta)... Skąd mam takie zdanie o Tobie? (i zapewne wiele innych osób z forum...)... Domyśl się sam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli mocny komp to 512 ram i r9000 to albo ja albo Ty musisz zmienic pojecie mocnego kompa:P

wpisz w konsoli rate miedzy 10000 a 25000 moze to cos da

btw. Neo potrafi miec swoje humory i tyle:)

Ja ping mam kolo 30-35ms na dobrych serwerach, wiec to raczej nie wina updejtu.

1464969[/snapback]

Kogo me oczy widza ;]]]

Statsiarza z naszego starego serwera :lol:

Witam ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No a ja napisałem że nie ma takiej opcji fizycznie... Właśnie co do tego co Ty napisałeś, o tym że sprzedaż poza 1.6... Pozatym dla mnie Ty nie jesteś zaufaną osobą i z Tobą napewno nie wszedłbym w taki interes (wspólnego konta)... Skąd mam takie zdanie o Tobie? (i zapewne wiele innych osób z forum...)... Domyśl się sam...

1465864[/snapback]

W tym wypadku sprzedaz...

-Wiem, jakie zdanie o mnie maja osoby ze sceny cs:sa

-Mi chodzilo o to ze mam konto do opylenia BEZ CS:1,6!

Edytowane przez Onio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kogo me oczy widza ;]]]

Statsiarza z naszego starego serwera  :lol:

Witam ;]

1466007[/snapback]

Witam

Wracam do gry:P zakonczylem sesje, czekam na wyniki i jesli nic nie bede musial poprawiac to zaczynam WAKACJE:) 4 miesiace wakacji:P

Zagralem wczoraj pierwszy raz po dlugiej przerwie train 28:14, aztec 7:0 :) wiec nie jest tak zle ze mna:D

Ale sporo sie pozmienialo:

-od kiego po zabiciu kogos on kleka a nie pada?

-od kiedy CT wyglada jak jakas postac ze star wars?

-na de_port biegam w kolko i nie wiem o co chodzi:P gralem doslownie 3-4 rundy i jeszcze nie znalazlem 1 bs'a :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe jeden jest miedzy zbiornikami na respie ct a drugi to tankowiec. i mozna przezyc wybuch tankowca :wink:

postacie przechodzily metamorfoze. grales jeszcze jak mieli plasticfantastic wdzianka? bo jakos nie kojaze :D

a postacie padaja na rozne sposoby. po shotgunie w klatke raczej nie kleknie.... nie zwracam na to uwagi :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a postacie padaja na rozne sposoby. po shotgunie w klatke raczej nie kleknie.... nie zwracam na to uwagi :?

1466197[/snapback]

Dokładnie :) Najważniejszą esencją CSSa jest za ryj i o glebę :) Nie ważne jak, ważne żeby rozchlapać łeb :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktos już (na innym) serwie krzyczał, że postacie po śmierci u niego klękają z rękoma założonymi z tyłu :) Wszyscy się dziwili heheh. Ja tam nie wiem, kurczowo ruxhu wypatruje :) Raczej leżą u mnie, sprajuje czasem w ostatniego_przed_chwilą_żywego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, Onio znowu się popisał, cytuje SMS'a:

Co to jest szlora? :) Bo nie wiedziałem że tym jestem :D

1466536[/snapback]

Jakiego Smsa ? :mur: :mur: Widze ze dzisiejsze upały zle wpływają na twoją wyobraznie.

Co do tego smsa .... - co to jest szlora? Pewnie jakis lolus robi sobie jaja.... a zresztą... moze od kogos innego dostales tego smsa! Zastanow sie a nie zmyslaj!! :mur: :mur:

I co tu sie dziwic, ze nikt go nie lubi...

1466554[/snapback]

Nie wszyscy muszą mnie lubic... zresztą was tesh nie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no mnie nie lubia. szczegolnie jak na fr,gr,swe serwerach gram 1 vs 2 terro i wygrywam :twisted: sypia wtedy wulgaryzmami ze az milo :lol:

co do ciebie Onio to czasem przeginales ale chyba teraz sie uspokoiles... chyba.

btw co z faf ins.tant? bo dawno goracego kubka nie widzialem. zmienil nick? ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do ciebie Onio to czasem przeginales ale chyba teraz sie uspokoiles... chyba.

1466913[/snapback]

Ze raz przegiołem to nie znaczy ze bede tak robil cały czas...

Co do tego smsa.. to nie wiem o co chodzi... i mam nadzieje ze wyjasnie sobie to z makiem na gg jak sie on pokaze...

Zeby nie bylo OT: Bardzo dziwnie zachowują sie ciala po zabiciu... Dziwne jest tesh to ze gdy stykaja sie dwie osoby podczas biegu to jakby nie plynnie chodzilo..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po ostatnim Update mam straszny loss i choke

Jakie sa najlepsze ustawienia dla łacza 128kb

cl_rate

rate

cl_updaterate

1455836[/snapback]

A ja mam takie pytanie co daje zmienienie tych komend ?? I tak jak @Carlos napisał, jakie najlepsze ustawienia pod łącze 128kb ?? Sorry ale 76 stron tematu teraz niemam czasu czytać :mur:

POzdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze raz przegiołem to nie znaczy ze bede tak robil cały czas...

1466971[/snapback]

oj onio już tu nie pitol bo wybryknie był jednorazowy ... wielokrotnie właziłeś na serwa aby dla zabawy denerwować reszte osób robiąc TK + granaty pod nogi....

i żeby nie było OT:

ja mam neo 512 i gram na defaultowym cfg i z pingiem nie mam żadnych problemów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi