Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tu gram:

213.218.117.232:27025 = serwer klanu P12

Ludzie oblecą, można klnąć, to się liczy hyhhyyhyh :)

Jest ranking, mam 11 miejsce kurdeeeee wygryźli mnie ;)

1477124[/snapback]

Byłem miesiąc temu 6 :P Parszywa dwunastka faktycznie jest spoko, a co najważniejsze admini są "równo chopoki"...

P.S.

KZI odpisz na ostatnie PW...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najfajniej sie na net arenie ;]

Nie daj Boze zapiszesz 3 hs. Zaczyna sie ;]

A własnie. Musze Wam sie pochwalić dzisiaj gralem sobie z botami z awp. I tak mi sie ladnie ustawili ze zabilem 2 hs jedynym strzalem. Mysle sobie. Kurcze, niezly fart ;]

Poszedlem na net arene:: dust2. Oczywiscie jako terro. I chlopaki na gali sie ustawili. Bang 3hs [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najfajniej sie na net arenie ;]

Nie daj Boze zapiszesz 3 hs. Zaczyna sie ;]

A własnie. Musze Wam sie pochwalić dzisiaj gralem sobie z botami z awp. I tak mi sie ladnie ustawili ze zabilem 2 hs jedynym strzalem. Mysle sobie. Kurcze, niezly fart ;]

Poszedlem na net arene:: dust2. Oczywiscie jako terro. I chlopaki na gali sie ustawili. Bang 3hs [;

1477268[/snapback]

na net arenie to typki na kodach grają [; np taki fr3zer :lol:

nie licząć pewnego prawdziwego czitera w pierwszej trójce jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich, pojawił mi się problem, na który nie znam rozwiązania, może ktoś zna przyczyne i sposób naprawy.

Kiedyś mogłem postawić serwer i zawsze nie było problemu z dostaniem sie do mnie , a teraz znajomym wywala taki komunikat:

disconnected

lan servers are restricted to local clients (class C)

Ccy ktoś się z tym spotkał?

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie człowiek płaci taką kasę i po paru miesiącach ni z tąd takie problemy, jeszcze 2 tygodnie temu mogliśmy normalnie pograć, a od wczoraj musimy kombinować. Mam nadzieje że ktos życzliwy pomoże.

Znalazłem jakieś rozwiązanie , ale jest dość uciązliwe:

uruchom gre z opcja konsoli:

prawy klawisz na ikonie skrotu do CSS > edytujesz pole element docelowy tak by bylo :

...SteamSteam.exe -applaunch 240 -console

podczas gry gdy juz jestes w akcji wywolujesz konsole przy pomocy ~ > wpisujesz : sv_lan 0

Sam osobiscie nie umię tego zrobić, wiec napiszcie czy to działa?

Szukam lepszego rozwiązania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie mam szybkie pytanie, jaka była komenda aby wyświetlić liczbę fps-ów w grze.

Po przeinstalowaniu wywaliłem sobie tą komende.

1479675[/snapback]

CL_SHOWFPS 1

Edytowane przez mak777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanko

jak prubuje polaczyc sie z serverem gdzie jest vac to mnie wywala

i pokazuje sie jakis komunikat z linkiem na strone

zaznaczam ze podczas gry mam wylaczony firewall

raczej trojanow nie mam bo skanuje na bierzaco

i net to neo 2 mbity

co mam zrobic zeby smigało bo wczoraj jeszcze wszystko ok było

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanko

i net to neo 2 mbity

1479797[/snapback]

~cl_czity 0

joke ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanko

i net to neo 2 mbity

1479797[/snapback]

Włącz tego firewalla z WinXP SP2, usuń reguły steam.exe i hl2.exe i dodaj je jeszcze raz, u mnie to pomogło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Friday, June 3 2005

We're happy that the recently released Counter-Strike: Source maps de_inferno and de_port have been so well received, and along those lines it's time to start talking about what's coming next. This week, we have a couple of screenshots from the remake of the classic Counter-Strike map cs_assault, which is now set in downtown Chicago.

Powiem tylko jedno - nareszcie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

We're happy that the recently released Counter-Strike: Source maps de_inferno and de_port have been so well received

:blink: Taaaaak swietne mapki, na inferno trzeba wysadzic mandarynki i siano, a port to jeszcze wieksza porazka.

Dajcie mi BF2 szyyyyyyyyybko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co zrobili z prodigy bo ja nie wiem? Oo

1480438[/snapback]

Zabili... Zrypali... Zepsuli... Nie spotkałem jeszcze gracza który grając od 1.0 polubił nowego prodka tak jak starego... Wszyscy go traktują jak nową mapę, tak samo jak inferno... Poprostu to była najbardziej klimatyczna mapa w starym CSie, a teraz... Ma klimat, ale inny, nie taki... Nie twierdzę że jest zła, poprostu to już nie ten sam prodek i nie ten sam niepowtarzalny klimat... Dlaczego d, d2, azteca i inne potrafili nie schrzanić a najlepsze mapy tak spindolili... Prodigy było najbardziej klimatyczne, zabili klimat, Inferno było ulubioną i uważaną za najlepszą przez setki tysięcy graczy mapą... Zabili...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabili... Zrypali... Zepsuli... Nie spotkałem jeszcze gracza który grając od 1.0 polubił nowego prodka tak jak starego... Wszyscy go traktują jak nową mapę, tak samo jak inferno... Poprostu to była najbardziej klimatyczna mapa w starym CSie, a teraz... Ma klimat, ale inny, nie taki... Nie twierdzę że jest zła, poprostu to już nie ten sam prodek i nie ten sam niepowtarzalny klimat... Dlaczego d, d2, azteca i inne potrafili nie schrzanić a najlepsze mapy tak spindolili... Prodigy było najbardziej klimatyczne, zabili klimat, Inferno było ulubioną i uważaną za najlepszą przez setki tysięcy graczy mapą... Zabili...

:blink: Prodek jest identyczny jak w cs'ie, a zeby o inferno pisac to mi klawiatury szkoda...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi