mak777 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Ja tu gram: 213.218.117.232:27025 = serwer klanu P12 Ludzie oblecą, można klnąć, to się liczy hyhhyyhyh :) Jest ranking, mam 11 miejsce kurdeeeee wygryźli mnie ;) 1477124[/snapback] Byłem miesiąc temu 6 :P Parszywa dwunastka faktycznie jest spoko, a co najważniejsze admini są "równo chopoki"... P.S. KZI odpisz na ostatnie PW... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Najfajniej sie na net arenie ;] Nie daj Boze zapiszesz 3 hs. Zaczyna sie ;] A własnie. Musze Wam sie pochwalić dzisiaj gralem sobie z botami z awp. I tak mi sie ladnie ustawili ze zabilem 2 hs jedynym strzalem. Mysle sobie. Kurcze, niezly fart ;] Poszedlem na net arene:: dust2. Oczywiscie jako terro. I chlopaki na gali sie ustawili. Bang 3hs [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Już nie gram na [12] - reason: kicked & banned. Mam ich w 4 literach, brałem ich jak chciałęm, czas iść gdzieś indziej :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Najfajniej sie na net arenie ;] Nie daj Boze zapiszesz 3 hs. Zaczyna sie ;] A własnie. Musze Wam sie pochwalić dzisiaj gralem sobie z botami z awp. I tak mi sie ladnie ustawili ze zabilem 2 hs jedynym strzalem. Mysle sobie. Kurcze, niezly fart ;] Poszedlem na net arene:: dust2. Oczywiscie jako terro. I chlopaki na gali sie ustawili. Bang 3hs [; 1477268[/snapback] na net arenie to typki na kodach grają [; np taki fr3zer :lol: nie licząć pewnego prawdziwego czitera w pierwszej trójce jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 na net arenie to typki na kodach grają [; np taki fr3zer :lol: nie licząć pewnego prawdziwego czitera w pierwszej trójce jest 1477413[/snapback] Kazia Spera? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 co do fragowni 12 serwerek tp taki że nie wolno rashować zgadza sie lagi tez ale tylko do okolo 18 bo fimra wtedy przestaje pracować przekleństwa też no bo taki klimacik :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 MI tam sie podoba Net Arena 3 - spoko mapy, no i zawsze mozna zagrac bez nerwów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Witam wszystkich, pojawił mi się problem, na który nie znam rozwiązania, może ktoś zna przyczyne i sposób naprawy. Kiedyś mogłem postawić serwer i zawsze nie było problemu z dostaniem sie do mnie , a teraz znajomym wywala taki komunikat: disconnected lan servers are restricted to local clients (class C) Ccy ktoś się z tym spotkał? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 No wlasnie ja mam podobny problem :/ Z tym , ze u mnie jest tak , ze ktos sie ze mna laczy i pasek stoi na drugiej kresce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Własnie człowiek płaci taką kasę i po paru miesiącach ni z tąd takie problemy, jeszcze 2 tygodnie temu mogliśmy normalnie pograć, a od wczoraj musimy kombinować. Mam nadzieje że ktos życzliwy pomoże. Znalazłem jakieś rozwiązanie , ale jest dość uciązliwe: uruchom gre z opcja konsoli: prawy klawisz na ikonie skrotu do CSS > edytujesz pole element docelowy tak by bylo : ...SteamSteam.exe -applaunch 240 -console podczas gry gdy juz jestes w akcji wywolujesz konsole przy pomocy ~ > wpisujesz : sv_lan 0 Sam osobiscie nie umię tego zrobić, wiec napiszcie czy to działa? Szukam lepszego rozwiązania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Słuchajcie mam szybkie pytanie, jaka była komenda aby wyświetlić liczbę fps-ów w grze. Po przeinstalowaniu wywaliłem sobie tą komende. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 same fpsy to nie pamietam ale fps, ping, choke i loss to net_graph 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 net_graph 1/2/3 net_graphpos 1/2/3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) Słuchajcie mam szybkie pytanie, jaka była komenda aby wyświetlić liczbę fps-ów w grze. Po przeinstalowaniu wywaliłem sobie tą komende. 1479675[/snapback] CL_SHOWFPS 1 Edytowane 4 Czerwca 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Dzięki za pomoc, tego właśnie szukałem :) mak777 zajrzałem na stronkę z siga i trzeba przyznać, że zaszokowałeś mnie. Kolejny Clanowiec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 A nie przypadkiem cl_showfps 1 ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 mam pytanko jak prubuje polaczyc sie z serverem gdzie jest vac to mnie wywala i pokazuje sie jakis komunikat z linkiem na strone zaznaczam ze podczas gry mam wylaczony firewall raczej trojanow nie mam bo skanuje na bierzaco i net to neo 2 mbity co mam zrobic zeby smigało bo wczoraj jeszcze wszystko ok było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 dokładnie chodziło mi o net_graph 1 i jest wszystko git. Ale ping to ja mam masakryczny przez mojego providera 120-150 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 mam pytanko jak prubuje polaczyc sie z serverem gdzie jest vac to mnie wywala i pokazuje sie jakis komunikat z linkiem na strone zaznaczam ze podczas gry mam wylaczony firewall raczej trojanow nie mam bo skanuje na bierzaco i net to neo 2 mbity co mam zrobic zeby smigało bo wczoraj jeszcze wszystko ok było 1479797[/snapback] ~cl_czity 0 joke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 mam pytanko jak prubuje polaczyc sie z serverem gdzie jest vac to mnie wywala i pokazuje sie jakis komunikat z linkiem na strone zaznaczam ze podczas gry mam wylaczony firewall raczej trojanow nie mam bo skanuje na bierzaco i net to neo 2 mbity co mam zrobic zeby smigało bo wczoraj jeszcze wszystko ok było 1479797[/snapback] Włącz tego firewalla z WinXP SP2, usuń reguły steam.exe i hl2.exe i dodaj je jeszcze raz, u mnie to pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Friday, June 3 2005 We're happy that the recently released Counter-Strike: Source maps de_inferno and de_port have been so well received, and along those lines it's time to start talking about what's coming next. This week, we have a couple of screenshots from the remake of the classic Counter-Strike map cs_assault, which is now set in downtown Chicago. Powiem tylko jedno - nareszcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Kocham assulta!!!! Będzie ostre granie na tej mapce. To na assulcie poznałem cs'a(1.3). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 We're happy that the recently released Counter-Strike: Source maps de_inferno and de_port have been so well received:blink: Taaaaak swietne mapki, na inferno trzeba wysadzic mandarynki i siano, a port to jeszcze wieksza porazka. Dajcie mi BF2 szyyyyyyyyybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 dokładnie chodziło mi o net_graph 1 i jest wszystko git. Ale ping to ja mam masakryczny przez mojego providera 120-150 :mur: 1479798[/snapback] Hmm, grasz w Source?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Hmm, grasz w Source?:>Pewnie nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Na assault'a pewnie czeka sporo osob. Tylko nie zapominajcie co zrobili z prodigy i inferno :> Juz przestaje miec nadzieje, ze ta mapa bedzie jakas fajna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 A co zrobili z prodigy bo ja nie wiem? Oo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 A co zrobili z prodigy bo ja nie wiem? Oo 1480438[/snapback] Zabili... Zrypali... Zepsuli... Nie spotkałem jeszcze gracza który grając od 1.0 polubił nowego prodka tak jak starego... Wszyscy go traktują jak nową mapę, tak samo jak inferno... Poprostu to była najbardziej klimatyczna mapa w starym CSie, a teraz... Ma klimat, ale inny, nie taki... Nie twierdzę że jest zła, poprostu to już nie ten sam prodek i nie ten sam niepowtarzalny klimat... Dlaczego d, d2, azteca i inne potrafili nie schrzanić a najlepsze mapy tak spindolili... Prodigy było najbardziej klimatyczne, zabili klimat, Inferno było ulubioną i uważaną za najlepszą przez setki tysięcy graczy mapą... Zabili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) Na prodku powinni zmienic zasięg bomby <_< Bo nie tak łatwo zachowac tam bron :mur: :mur: ;] Edytowane 6 Czerwca 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zabili... Zrypali... Zepsuli... Nie spotkałem jeszcze gracza który grając od 1.0 polubił nowego prodka tak jak starego... Wszyscy go traktują jak nową mapę, tak samo jak inferno... Poprostu to była najbardziej klimatyczna mapa w starym CSie, a teraz... Ma klimat, ale inny, nie taki... Nie twierdzę że jest zła, poprostu to już nie ten sam prodek i nie ten sam niepowtarzalny klimat... Dlaczego d, d2, azteca i inne potrafili nie schrzanić a najlepsze mapy tak spindolili... Prodigy było najbardziej klimatyczne, zabili klimat, Inferno było ulubioną i uważaną za najlepszą przez setki tysięcy graczy mapą... Zabili... :blink: Prodek jest identyczny jak w cs'ie, a zeby o inferno pisac to mi klawiatury szkoda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...