Orgiusz Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 imo stress testem powinno byc bardz odynamiczne demko wokol jakiegos bs'a. z wybuchem. wtedy bylo by widac na co stac konfig a nie jakies bajoro podziemne, plomienie i kilka monitorow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 (edytowane) bue :D. lipa bo nie mam teraz kasy na zmiane kompa d=. Ej a co sadzicie o sterownikach Omegi ? p; ps. wlasnie daje med i low albo zmniejszam rozdzielczosc do 640 na 480 ale to nic nie daje. Edytowane 7 Czerwca 2005 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Ja już od dawna najczęściej gram na Low, ponieważ wolę mieć nie 30-50 fpsów, a 70-100! Różnica w grafice jest dla mnie niezauważalna praktycznie bo wg mni liczy się grywalność, a ta jest taka sama :D :D :D PS. No i ofkoz z tyloma fpsami gra się wg mnie wygodniej, przynajmniej mi się lepiej gra! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 też tak gram od dłuższego czasu i zgadzam sie z twoja opinia :D tak jest duzo lepeiej i latwiej sie gra :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 hehe ja mam tak że na low mam mniej fps niż na hight czy medium powaga !! nie wiem co jest ale tak jest :D (oprocz jakiś tam wodotryków ktorych nie właczam typu aa jakieś wodne coś) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 jak chcesz miec wiecej FPS to zmien na DX 7 lub 8.1 :D :D ciekawe to zjawisko u ciebie :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Słyszeli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamuss Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Siemanko potrzebuje pomocy chcemy pograc z kumplami po lanie a nie wiemy jak to zrobic??? :? poprosze kogos nakierowanie jak to zrobic krok po kroku z gory dzieki...HELP pozdro all! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 1486362[/snapback]LOL. Slyszalem rozniaste muzczyne wariacje zwiazane z CS. No ale takiego scier..... wa chyba jeszcze nikt nie zrobil wczesniej. Moze nie zrozumialem zartu i to ma byc smieszne :) No w kazdym badz razie... nie udalo im sie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamuss Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 WITAM WIEM ZE TO NIE MIEJSCE NA TO ALE NIGDZIE NIE CHCA MI POMOC :( BO CHODZI O TO ZE NIE WIEM JAK POGRAC W CS SOURCE PO LANIE I CZY WOGOLE SIE DA ???JAK TAK TO PROSZE KOGOS BY KROK PO KROKU OPISAL JAK MAM TO ZROBIC Z GORY DZIEKI POZDRO ALL! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) A PO CO CAPS :-P Kup Orginal i po sprawie ;) Na allegro konta po 3 dyszki chodzą ;] Edytowane 8 Czerwca 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 adamuss jak chcesz moge ci sprzedac nowy, nieuzywany cd key do HL2.Chyba, ze ktos inny by chcial??Wiecej na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laudini Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Niewiem co sie dzieje jak wchodze na serwery z Vackiem to wyskakuje mi okno z napisem " A connection to the Steam VAC serwer has could not be made. For troubleshoting network issues. pleas the link below" wie ktos o co chodzi i jak to naprawic? (Nie tylko u mnie cos takiego wyskkuje) ( niedziala serwer neostrady i jakis innych z Vackiem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 pewnie vacuś padł.. poczekaj troche i próbuj do skutku... ( to już nie pierwszy raz wiec sie nie martw :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Widzieli :lol: ;] McDiddys McDiddys 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterMax Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) Mam taki problem. Mianowicie chcę założyć serwer do gry Cs S i wszystko idzie dobrze do póki ktoś chce na niego wejść. Pojawia mu się napis : Your Steam ticket has expired. Please re-enter your password to continue. Niżej musi wpisac swoje hasło a jak wpisze to pojawia się to samo. Co da się z tym zrobić? Mam oryginalnego Cs, porządnego kompa oraz łącze 650 kb\s w tą i w tą oraz stałe ip. Zakładałem serer przez create serwer w grze. Ale jest jedno ale, serwer jako tako działa gdyż jak ktoś chce na niego wejść to jak ja sobie gram niżej na ekranie pojawia się jego nick itp. wiec serwer łaczy niby. Nie wiem pomóżcie Oto screen jak to dokładnie wygląda. http://www.toya.net.pl/~konwoz/cs.JPG Edytowane 10 Czerwca 2005 przez MonsterMax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 moze postaw dedykowany? zassaj srcds ze steam i wlacz pamietaj zeby postawic na porcie innym niz 27015 np 27016 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterMax Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Stawiałem już na dedykonwanych ale dzieje się to samo. Nie wiem możliwe że to dzieje się to tylko tej osobie gdyż jak ja sam potemw chodziłem na moj serwer normalnie się łaczyłem i wszystko grało. NIe wiem pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laudini Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Potrzebuje jakis artykul o konfiguracji serwera. Ma ktoś coś takiego? chodzi mi o to żeby polepszyc ping i zeby niebylo choke. thx 4 help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Potrzebuje jakis artykul o konfiguracji serwera. Ma ktoś coś takiego? chodzi mi o to żeby polepszyc ping i zeby niebylo choke. thx 4 help 1493041[/snapback] CSTRIKE Cos powinno byc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 www.srcds.com i na na vERC colltective http://collective.valve-erc.com/ byl artykol ciekawy nie chce mi sie szukac teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laudini Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 A jakis bez posredni link? albo moze ktos by pomogl? jak cos to piszcie do mnie na gg 8712256 prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 No szczyt lenistwa, podali ci stronki i nie mozesz sobie na nich wyszukac potrzebnych _tobie_ rzeczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laudini Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 "No szczyt lenistwa, podali ci stronki i nie mozesz sobie na nich wyszukac potrzebnych _tobie_ rzeczy? " hehe wiedzialem ze to ktos napisze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 "No szczyt lenistwa, podali ci stronki i nie mozesz sobie na nich wyszukac potrzebnych _tobie_ rzeczy? " hehe wiedzialem ze to ktos napisze :] 1495197[/snapback] Skoro wiedziałeś to po co głupkowate pytania? No bez kitu, nie dość że ktoś Ci podaję stronę którą można w googlach bez problemu znaleźć po podaniu dwóch fraz to jeszcze chciałbyś żeby Ci podał dokładny link i najlepiej przetłumaczył no nie? :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 (edytowane) Wszystkich ktorzy maja ochote czasem pograc w CS:S'a zapraszam na nowy serwer klanu (nazwa nieustalona jeszcze :P ) bedacego fuzja GIGN oraz xTG. :arrow: IP 213.218.117.231:27030 pass: kanter Poki co jest to jeszcze dziewiczy serwer ze wzgledu, ze dostalismy go dzis. Mam nadzieje, ze czasem wpadnie ktos z twek'a zagrac z nami :) Chyba nie lame regulaminu dajac to zaproszenie/informacje :P Edytowane 15 Czerwca 2005 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 siupel, ze macie serwer, a haslo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 jak umiem czytać wasz 'przyjaciel' już nie jest z wami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 siupel, ze macie serwer, a haslo? 1498057[/snapback] Sorki :) Chyba to ta perspektywa zblizajacych sie wakacji tak mnie rozkojaza ;) Juz wyedytowalm, dzieki za uwage. jak umiem czytać wasz 'przyjaciel' już nie jest z wami ;) 1498071[/snapback] No wyglada na to, ze umiesz czytac :P Nie tak zle z Toba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadilak Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Witam Serdecznie zapraszamy wszystkich graczy na nowo otwarty serwer CS:S U Qoneek'a pod adresem 194.63.133.11:27015. Wydzielone pasmo 3 megabitowe gwarantuje wysoki komfort gry z reszta sprawdzcie to sami. Do zobaczenia na celowniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...