poca Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zabije cie nim zobaczysz mnie w celowniku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadilak Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 To straszne :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 pocek zapomniales jeszcze dodac ze wpierw stanie sie ofiara flasha :twisted: moze cos wiecej nt. serwera? jaki mc? niestandardowe mapy? vote? autokick przy wysokim pingu? moze jakis homepage? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ofiara flasha to sam sie staje jak zle mi sie rzuci [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ofiara flasha to sam sie staje jak zle mi sie rzuci [; 1501005[/snapback] Wszystko fajnie, tylko dlaczego "my" tak często padamy ofiarą tego "źle" rzuconego flasha? :P :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Wszystko fajnie, tylko dlaczego "my" tak często padamy ofiarą tego "źle" rzuconego flasha? :P :lol: :lol: :lol: 1501101[/snapback] Bo tak czesto zle rzuca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Bo tak czesto zle rzuca :P 1501131[/snapback] A Ty cicho siedź bo o Tobie też coś powiem :P B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ooo :) Robie sie ciekawie [: Poki w zartach, to mow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Umarł serwer Tweaka, umarła strona css :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Jakto umarł? Przecież dopiero co sie urodził ;) - teraz Wasz serwer to serwer Tweak.pl, a Wy (xTG i GIGN) jesteście reprezentantami Tweak.pl [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 narodzil sie nowy...ja go odnajdee.ee.ee.ee nie wiem czy moge wiec niech najpierw Rob@k sie wypowie. i zmieni avatarka :wink: i w sygnaturkach zajda zmiany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) No to ja sie wypowiem. Dzisiaj administacja serwisu Tweak.pl wyrazila zgode aby nasz nowy klan (polaczenie GIGN i xTG) zostal oficjalnym reprezentantem serwisu w grze Counter Strike Source :) Dodam ze podobna ekipe ma Pclab.pl. Oficjany sklad klanu: Iwo_kupa - CL Narcyz - vCL Rob@k Griszman Orgiusz Elemelek KZI N2O Dziki Sikorek Niko AbEE Tektro Oficjalny serwer cs:s 213.218.117.231:27030 haslo - kanter Edytowane 20 Czerwca 2005 przez Rob@k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 i dlaczego ktoś tu kłamał ?? :D tradycyjne GL ! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbEE Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 To po UROCZYSTYM ;) otwarciu mamy nadzieje że serw teraz TWEAKa nie bedzie stał pusty B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 ale ten Wasz serwer jest prywatny i publica z niego nie można robić?! :P ps. tylko chociaż jako Tweak.pl pokażcie klasę, bo mimo iż PClab.pl ma podobną ekipę to raczej oni mistrzami nie są... :] :] :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 az rano przegladalem temat o klanie pclab i na koncu widzialem kilka ['] :wink: chyba bedziemy od nich lepsi...prawda? wylaczyc gta:sa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taipan Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Chetnie zagram przeciwko Tweak.pl :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Hmm... spokojnie spokojnie. Pierwszy przeciwnik juz sie zadeklarowal do spara. Ale przedewszystkim nalezaloby zebysmy potrenowali, a dopiero pozniej zaczeli grac spary. Generalnie nie mozna robic z prywatnego serwera publica, ale kto tu robi publika? :) My poprostu zapraszamy osoby ktore sa w jakis sposob powiaznae z tweak'iem :] Wiec mam nadzieje, ze to rozwiazanie jest dobre. Do zobaczenia na serwerze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Chetnie zagram przeciwko Tweak.pl :twisted2: 1507479[/snapback] Taipan nie badz taki kozak [; ... szukasz klanu ? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Chetnie zagram przeciwko Tweak.pl :twisted2: 1507479[/snapback] hehe nie radzę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Cos serwer świeci pustkami... ach te San Andreas.. :D Jka skończe w 100% to powrócę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Taaak, fuzja o której dowiedziałem się wczoraj przez przypadek :) Imo to co było umarło bezpowrotnie, nie wróci, nie wiem czy coś się zacznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 gdzie pusto ?? o_0 dziisasj przez ok 2h było z 10 osób na naszym serwerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Wlanczam se dzis CS:S i widze takie oto cuda: Miał juz ktos takie coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) ja mialem jak mi css wczytal mapke gdy byl zminimalizowany Edytowane 22 Czerwca 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 ja mialem w mniejszym wydaniu tzn na samym modelu m4 arty jak za wysoko polecialem z pamiatkami na grafice :? po zmniejszeniu o kilka MHz wrocilo do normy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 ja mialem w mniejszym wydaniu tzn na samym modelu m4 arty jak za wysoko polecialem z pamiatkami na grafice :? po zmniejszeniu o kilka MHz wrocilo do normy 1509432[/snapback] Ale modele tero juz sa normalne... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 jak minimalizuje mapke podczas czytania to mam blackboxy i kilka tekstur w plecy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 też tak mam czasami ;] pomaga ponowne podlaczenie do serverka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 A co powiecie na to B) http://img38.echo.cx/my.php?image=dedust200242hc.jpg A dlatego wiele osob z net areny wyzywa mnie od czitow B) http://img30.echo.cx/my.php?image=dedust200394bz.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...