Pitur Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Wyglada na to, ze ponad pol roku mojej samotnej walki (pisalem takze do Chipa) zostalo nagrodzone. URL: http://www.chip.pl/arts/kth/kth_42513.html . Czuje sie dumny - wyprzedzilem swoj czas. Moje male zwyciestwo. Co Wy na to? [posiadacz karty Maya 7.1 - chyba jeden z pierwszych w Polsce] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Ciekawa rzecz, cena tez nie taka najgorsza 320 zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 powiem tyle FAJNE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 mi tez sie podoba :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...