rutra73 Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Witam Mam takie pytanko. Nabyłem kartę Leadtek Winfast 400 GT czyli GF 6800 GT. Standardowe ustawienia zegarów to 350/1000. Udało mi się podkręcić fdo 410/1050 i działa stabilnie, powyżej tych wartości gry wieszają się. Czy ktoś miał może doświadczenia w podkręcaniu tej właśnie karty?. Czy warto zmieniać chłodzenie karty (ze względu na hałas i możliwości podkręcania). A jeśli zmiana to na co? Np NV Silencer 5 czy Zalman ZM80D-HP + wentyl. Proszę o uwagi w tym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 A pomyślałeś może o zasilaniu. Jaki masz zasilacz? Zauważ, ze Twój sprzęt ma duże zapotrzebowanie na "prąd". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra73 Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Chieftec 420W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 hmm no to wedlug mnie torszq juz za malo, szef niewyrabia, moze byc tesz ze jest felerny, proc jest krecony ? sprobuj isc z grafa kto ma kompa ktory nie dziagnie tyle pradu co twoj i zobacz jak u niego bedzie, albo sprobuj z inna zasilka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...