chris1988 Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Czy ktoś wie jak zrobic przezroczyste tło pod ikonami na pulpicie w Win 98 SE PL :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 no masz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris1988 Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Spoko, ale nie da sie sciagnac tego programu. Moze podasz mi innego linka albo wyslesz na chris1988@wp.pl :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microfon19 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Zainstaluj sobie WIN XP i nie bedziesz mi latakich problemów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 bedzie mial za to mase innych, wczesniej mu nieznanych, dzieki czemu Forum powiekszy sie o kilka nowych topikow, i bedziemy miec pole do popisu. @chris1988- jezeli znasz nazwe programu, to co za problem poszukac w googlu innej lokalizacji skad mozna sciagnac? Inna sprawa ze daje sie sciagnac z mirrora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microfon19 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 chris1988 to mój brat, ona ma win 98 a ja XP i tak dla jaj sobie napisałem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Swego czasu, gdy miałem jeszcze w kompie 98SE też denerwowało mnie to i poradziłem sobie przy pomocy "miniaturowego" programiku który słuzył wyłącznie do tego, ale niestety niepamietam jak sie nazywał. Jednak nie o tym chciałem powiedzieć, kiedyś na ajkiejś stronce czy tez forum przeczytałem ze przezroczyste tło napisów to jedynie kwestia jakiegos wpisu w rejestrze - moze to ktos potwierdzić a jeżeli tak to niepotrzeba wtedy zadnych programów dodatkowych. Kilka sekund z GOOGLE i: http://download.chip.pl/printversion/print...sion_45013.html http://www.rotation.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Tez kiedys pisalem o tym programie, lecz nie pamietam nazwy. Problem w tym, ze taki program, to kolejny proces w tle pozerajacy zasoby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Tez kiedys pisalem o tym programie, lecz nie pamietam nazwy. Problem w tym, ze taki program, to kolejny proces w tle pozerajacy zasoby. No właśnie w tym sęk, jak masz dobrego kompa to wrzucasz XP i masz wszystkie "bajery". jak masz słabszego to 98 i musisz dbać o zasoby. Ale wszystko zależy od tego co jest dla ciebie ważniejsze wydajnośc czy wodotryski. I niemówię o tym z przekasem bo sam lubie miec odjechany pulpit itd itp. tzn lubiałem teraz stawiam zdecydowanie na wydajność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...