maxvonsopop Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 karta ma peknieta kosc pamieci BGA - szukam w trojmiescie firmy ktora zajmuje sie naprawa takich usterek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 oj ciezko bedzie! znam taka firme ale ona przyjmuje minimum 20 kart! jak ty to zrobiles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxvonsopop Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 pcmax: ja znam taka ktora robi juz od 10 kart / oczywiscie tego samego modelu / jak to zrobilem , ehh, szkoda gadac - jestem zly i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 A, tak swoją droga, to pamięci BGA są podobne do nowych P4 (pokryte od spodu taką matrycą z wypustakmi) z montażem powierzchniowym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 wojs co ty kombinujesz??? maxvonsopop rowniez bylbym zly gdyby mi sie takie cos przytrafilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Jak, to, co? Zdobyć taką kostkę i ją przykleić klejem przewodzącym, albo przylutować na gorąco (z tym będzie trudniej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 wojs to tbyloby raczej niwykonalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxvonsopop Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 kosc bga na klej - mysle ze zakladajac idealne wypozycjonowanie co jest w domowych warunkach niemozliwe, takie polaczenie musi miec idalna przewodnosc elektryczna - ( cyna ) inaczaej beda inne parametry techniczne kosci - i beda bledy. generalnie ten klej to utopia. wojs: proponuje poczytac o montazu elementow BGA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 A, jednak na gorąco. To mogłoby się udać, co? Kup coś takiego: http://allegro.pl/show_item.php?item=32561439 i polookaj tu. http://www.renex.com.pl/prc1500.html# http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31821386 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Mam kumpla co ma stacje lutownicza do BGA, jak zalatwisz sobie identyczne pamieci to moge Cie z nim spiknac, robi pojedyncze naprawy. Jest solidny i do tego ma doswiadczenie. Jak ktos bedzie potrzebowal cos przelutowac na SMD, albo BGA to zaden problem. Kontakt przez moja osobe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxvonsopop Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 teoretyczne moge miec kosc BGA: HY5DU283222 F-36 235A oryginalnie u mnie w uszkodzonym radeonie jest BGA: HY5DU283222 F-36 231A wiec jaka jest szansa ze kosc bedzie pasowac, nie wiem, byc moze duza bo napiecie to samo, czestotliwosc ta sama, tylko nie wiem co oznaczaja te koncowki 231a i 235a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 W watku o 9800SE XWOJCIECHX wkleil ciekawego linka... http://www.techpowerup.com/articles/overcl...ing/vidcard/106 Z tymze wydaje mi sie, ze to bedzie tydzien produkcji, raczej IMHO to znaczenia nie bedzie mialo. Wazne jest to: HY5DU283222 F-36 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Też tak myślę. To oznaczenie pewnie tak jak na prockach. Mało istotne te ostatnie cyferki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxvonsopop Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 dokladnie tak, moze jest to cos w rodzaju nr i serii, bo jak sproadzalem na stronie HYNIX'a odnosnie pamieci to te koncowki byly pomijane, istotne jest tylko HY5DU283222 F-36 zapisuja HY5DU283222F-36 / bez przerw/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 wogole to tak z ciekawosci . ile kosztuje taka pojedyncza usluga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 rowniez mnie imnteresuje cena!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 wogole to tak z ciekawosci . ile kosztuje taka pojedyncza usluga?Nie wiem jeszcze, zapytam kumpla jutro w pracy. Dam Wam znac kolo 10:00 jutro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 :)oczekiwanie jak na premiere nowych kart graficznych:) nawet juz data i godzina wyznaczona:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 :) no niezle ale to bardzo interesujace!:) znajac zycie premiera zawsze sie opozni! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 no i sie opoznila :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 wiedzialem ze nigdy "premiery" nie beda punktualne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Może chcą dostosować lepiej cenę (usługę?!) do potrzeb rynku? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Wlasnie, nie udalo sie dzis mi nic ustalic, kolegi w pracy nie bylo :) Jutro go dorwe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 obiecanki macanki jak widze . troche czasu minelo i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 no! i pewnie koniec naszego oczekiwania! premiera zostala przelozona na nastepne zycie!:0 smutne to ale co zrobic! tacy forumowicze rowniez sie zdazaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Geez, ale jestescie niecierpliwi. Coz ja moge poradzic, ze kolega z roboty jest na urlopie. Postaram sie dorwac do niego private numer i zadzwonic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Gadalem z kumplem. Wstepnie ustalilem, ze cena uslugi (samej robocizny). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 to ile?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 O sorry, nie napisalem. Sama usluga 100zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...