turzol Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Ja sie podepne ze swoja usterka grafy. Konkretnie przerwane sciezki na Radku 9800PRO Shapphire. Z tego co wiem nie trzeba byc super-specem, zeby cos takiego naprawic - potrzebna jest specjalna lutownica i cos tam pewnie jeszcze. Na pewno nie jest to skomplikowana czynnosc. Dlatego pytam - glownie SpiderMAN-a - czy Twoj kumpel wzialby pod uwage rowniez moja grafe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 sciezki na wielowarstwowym pcb to wcale nie taka latwa sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 sciezki na wielowarstwowym pcb to wcale nie taka latwa sprawa To mnie pocieszyles, robot ... :( Karta po zarysowaniu sciezek dzialala ok 1 tyg, aby pasc podczas grania...Po prostu nie chce wstac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 turzol. Przygotuj lutownicę GAZOWĄ (albo kup. przyda Ci sie, gwarantuję) Stacjonarną lupę (abyś mial stabilne powiększenie) Biurko z dobrą lampą. Ja takie manewry już robilem na płycie glównej od AMIGI1200 po zwarciu na 12V (ścieżka się spaliła - zadziałała jak bezpiecznik), karcie turbo Apollo do Amigi (3 ścieżki sam przerwalem śrubokrętem, który mi się omsknął) oraz dorabianie v-moda na GPU mojej karty (który nb. goowno mi dał, dlatego go zdjąłem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Jezeli, sciezka jest tylko uszkodzona an pierwszej warstwie, to jest nie jest zajechana gleboko i nie sa zadne przelotki miedzy warstwami pouszkadzane, to kumpel zrobi Ci to od reki bezproblemowo. Co do kosztow, to pewnie mniejsze niz przelutowywanie ramu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 no jak jedna warstwa tylko to praktycznie kazdy elektronik powinien potrafic to zrobic. ale jak juz wczensiej napisalem przewaznie idzie pare sciezek , a wtedy to juz ....... nie latwa sprawa . w wiekoszsci przypadkow wlasnie tak jest , ze polacza sciezke na wierzchu i dalej bledy itp . tak to juz jest z wielowarstwowym pcb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 to duzo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxvonsopop Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 oops. droga ta usluga albo kolega duzo bierze... mialem okazje za 120 razem z kostka! tak czy siak thx za info i pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 no moze i masz racje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 tanie to to nie jest.ale jak komus pojdzie 1 pamiatka na dobrej karcie to raczej duzego wyboru nie ma. ale na pewno mozna taniej znalesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Mowe, ze te uslugi kumpla raczkuja dopiero... Ceny beda nizsze na pewno. Narazie nie mamy dostepu do kosci pamieci, i.t.p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...