vesmir Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Witam Mam pytanie do szanownego grona :) a mianowicie padl dysk 40GB Baracuda (nie kreci sie) doszly mnie sluchy iz da sie bezbolesnie uraowac dane podmieniajac elektronike z innego hdd (ten sam model). Podmienic elektronike zgrac dane Pytanie czy to aby hm jest mozliwe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Witam Mam pytanie do szanownego grona :) a mianowicie padl dysk 40GB Baracuda (nie kreci sie) doszly mnie sluchy iz da sie bezbolesnie uraowac dane podmieniajac elektronike z innego hdd (ten sam model). Podmienic elektronike zgrac dane Pytanie czy to aby hm jest mozliwe ? jak najbardziej TAK, ale musisz znaleźć dokładnie taki sam dysk/model Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 :arrow: Wojwar dysk i model to nie wszystko jeszcze zostaje firmware elektroniki. Ja uratowałem 2 dyski WD i SEAGATE z wd było prosto bo jedyne na co sie patrzy to S/N a w seagate miałem zonka ale miałem nietypowy dysk i musuałem wsadzić nieco inna elektronike (firmware) i na koncu dysku 200 MB było widziane jako bady ale dysk działał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...