Neo_x Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Mam Celerona 633 mhz.... wyciagam z niego 800 mhz ale bez zmiany napiecia... moze wie ktos jak zwiekszyc w nim napiecie? slyszalem ze laczy sie nozki... ale ktore i jak :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Na www.in4.pl jest opisane ze jakies nozki sie izoluje. Poszukaj tam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 na http://www.4max.com.pl/napCPU.htm jest napisane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 ok....thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Mam Celerona 633 mhz.... wyciagam z niego 800 mhz ale bez zmiany napiecia... moze wie ktos jak zwiekszyc w nim napiecie? slyszalem ze laczy sie nozki... ale ktore i jak :?:Sorry ze nie na temat ale mam celka 633 na plycie Abit VH6 i chcialbym go podrasowac.Czy masz w tym jakies doswiadczenie Neo_x? Jesli mozesz mi w tym pomoc to napisz co nieco. Chodzi mi o to ile mozna max wyciagnac i przy jakim chlodzeniu oraz co z tymi napieciami CPUcore. Z gory dziex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Zaraz zaraz mialem celka 633, ktory chodzil na 960 MHz bez wiekszego problemu i nawet jak mu ustawialem 1,95V to zbytnio sie nie grzal... Moj rekord z Celkiem 633 to 1070 MHz na Abit SE6 v2.0 przy 2,0V i chlodzeniu powietrzem. Po cholere zwiekszac mu jeszcze napiecie, skoro na 2V dziala i kreci sie wspaniale? pozdro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Jest maly problemik. Mam (niestety :x :x ) Celka z serii "cBO" a w dodatku plyte glowna z max 1,85Vcore. Nie wiem czy jest mozliwe podrasowanie tego typu procka. Ewentualnie ile mozna max bo wiem ze seria "cCO" kreci sie nawet powyzej 1Ghz bezproblemowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 ten moj procek chodzi na 950 mhz i 980 mhz........... windows sie laduje.. wszystko chodzi cacy do poki nie wlacze jakiejs gry... wtedy kompletny zwis :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...