-=agent=- Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Witam :) Jak w temacie:) Mam WinXp Home PL a chcę zmienić ustawienie na język ANGIELSKI tak aby mieć " Control Panel zamiast Panel Sterowania itd.. no i Explorera też po angielskiemu :P Da się tak zrobić wyluczając FORMAT czy Instalacje z płyty z angielską wersją? Pozdroo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Nie da sie. Chyab ze sobie przetłumaczysz wiekszośc plików lub zamienisz je z wersji angielskiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 YY a nie można zainstalować np. IE 6 wersja angielska albo nie wiem ... hm ze strony windowsa coś pociągnąć. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 NIe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...