..::Pit Bull::.. Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Witam!!!! Jestem tu nowy i mam pytanko do zgromadzonych !!! Zakupiłem płyte głowną As Rock k783si czy jakoś tak i mam problem z włączeniem Irdy w biosie :( Może ktoś poda mi Jak sie nazywa ta opcja właczenia Irdy na tej płycie bo już nie mam sił !!! Z góry dzieki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TA_DEK-T1 Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Szukaj tego tam gdzie COM-y LPT i inne porty np. USB opcja włączony to ENABLE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::Pit Bull::.. Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 No wiem ale nie moge znaleźć własnie :( zadbych portów i to jest mój problem !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...