yoshi_tom Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Witam, 2 tygodnie temu kupilem sobie Nokie 6610i. Kupilem ja na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=32032499 Jak widac telefon byl nowy. Rozmawialem z gosciem powiedzial mi ze byl ok tygodnia uzywany. Po przyjsciu rozpakowalem go. Nigdzie nie ma rys i niby jest wszystko ok. Bateria byla na wyczerpaniu. Z uwagi na to iz to telefon uzywany tydzien stwierdzilem ze juz mial formatowana baterie. Ladowalem go tylko 3h. No i niby sie naladowal. Niestety trzymal mi tylko 30h :( Zirytowalo mnie to poniewaz ten telefon powinien minimum ten tydzien przetrzymac. Postanowilem ze zformatuje baterie... zrobilem to dwukrotnie... i co? Tel trzyma 3-4dni MAX! Co sie dzieje? Czy bateria jest uszkodzona? Czy da sie jakos naprawic baterie LI-Ion? Przeciez one podobno nie maja pamieci :( Jak to jest u was? Ile wam trzymaja te telefoniki? Telefon jest uzywany umiarkowanie glownie do pisania SMSow... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 4 dni to norma, wiec sie nie martw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Ja polozysz go przy nadajniku i nie bedziesz go uzywac to bedzie ci trzymac tyle ile jest w instrukcji. :P Tak jak kolega powiedziaj ze jak trzyma ci 3-4dni podczas codziennych czynnosci to jest to normalny wynik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Moja nokia 3310 jak byla nowa trzymala po 7-10dni :| No ale coz skoro uwazacie ze jest ok to troszke mnie uspokoiliscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 kolorowy wyświetlacz bracie.. + aparacik + radio.. to robi swoje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pingwin Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 7-10 dni na baterii 1600mAh... Bez kol. wyswietlacza, radia etc ;]. Zregeneruj baterie, chociaz watpie, ze pomoze... Tyle powinna trzymac:) Ale sproboj z regeneracja jak masz czas... Pozdro Pingwin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 moja 6610 trzymala mi max 3 dni jak prawie nic z nia nie robilem. cale te bajery ciagna niesamowicie prad. kupilbys porzadny telefon a nie kolorowe zabawki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 wydawalo mi sie ze Nokia 6610 jest pozadnym telefonem ale moze sie mylilem :] //edit: Pingwin jaka masz ta baterie 1600Mha? Bo moze tez bym sobie zmienil zeby fonik z tydzien przynajmniej trzymal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 jak bedziesz wylanczal telefon na noc i dziennie tylko pare telefonow i smow to wtedy tyle bedzie Ci bateria trzymac, a tak to nie ma cudow nawet bateria 1600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Telefonu na noc nie wylaczam. Jak juz wczesniej pisalem glownie wysylam SMSy :] Telefon sie zdazy raz na 2 dni albo i nie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinone Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 mnie tez trzyma po 4-5 dni, a ma juz prawie 2 latka ...:) a nie wie ktos czy mozna wylaczyc ten cholerny napis idea(oczywiscie tylko w przypadku tej sieci) jak sie odstawi telefon..w 6100 kumpel ma wygaszacz i tylko tapeta sie pokazuje.. a u mnie nie widac bo jakas IDEA go zakrywa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 hmm jak mialem 6610 to trzymala mi twardo 7 dni.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 klinone, wgraj przezroczystego gif'a jako logo (logo mozesz ustawic przez mobimb) to wszystko do pobrania z tej stronki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 (edytowane) Cos musieliscie zle te baterie sformatowac bo moja 6610 trzyma bez problemu 7 dni (mam ja juz ponad pol roku i caly czas bez zmian) i dodam ze wcale malo nie rozmawiam. Proponuje zebys jeszcze raz sformatowal bateria. Wyładuj ja do konca i laduj 12godzin na wylaczonym telefonie. Zrob tak ze 3x i potem juz laduj normalnie kiedy chcesz i of cors na wlaczonym komie Edytowane 21 Stycznia 2005 przez Nyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 a nie wie ktos czy mozna wylaczyc ten cholerny napis idea(oczywiscie tylko w przypadku tej sieci) jak sie odstawi telefon..w 6100 kumpel ma wygaszacz i tylko tapeta sie pokazuje.. a u mnie nie widac bo jakas IDEA go zakrywa Trzeba w przegladarce wpisac agres: http://www.thenokiazone.com/wap/blank-logo.nol dojdzie sms z przezroczystym logiem, wystarczy zapisac i po klopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Posiadam ten telefon od Października i spisuję sie rewelacyjnie, co prawda mógłby trochę szybciej myśleć. A co do Twojego problemu to wiem o co loto :) A mianowicie kupiłeś go koleś (poprzedni właściciel) Albo źle sformatował baterie [może i dobrze] No i kiedy sie wyczerpałau Ciebie to powinieneś ja naładować też około 12h, gdyz jak formatujesz baterie to musisz ładować 3 razy po minimum 12h (ja zawsze po 16h ładuję). Moja Nokia trzyma około 9dni na średnim użytkowaniu przy piłowaniu 7dni. Zauważyłem, że jeżeli często słucham radio to bateria trzyma nawet z 2-3dni... Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo2 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Kolo źle sformatował baterię :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...