yakumo0 Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Witam, Na naszym forum pojawiło się ostatnio mnóstwo postów, których tematami są właśnie problemy z telefonem, w związku z tym chciałbym zaproponować by wszystkie tego typu pytania wrzucać do jednego tematu - forum będzie bardziej przejrzyste - więcej osób zajrzy i możne znajdzie już gotową odpowiedź na swoje pytanie jak również więcej osób postara się Ci pomóc. TAK WIĘC MASZ PROBLEM --> PISZ TUTAJ !!!! a forum napewno stanie się bardziej przejrzyste :) Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 nie za bardzo bedzie przejrzyste jak w jednym topicu bedzie sie pisac o wszystkich telefonach... lepiej jak bedzie kazdy topic do jednego telefonu, najwyzej marki... ale w koncu to nie jest forym zwiazane o telefonach wiec nie za bardzo widze sens... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Właśnie to nie jest forum o telefonach - a dział elektronika w tej chwili tak właśnie wygląda !! jeżeli wszystkie tego rodzaju pytania będą w jednym temacie będzie np. można znaleść odpowiedź na swoje pytanie pare postów wyżej - a wkońcu lepiej poruszać się w jednym topicu niż w szukać po forum !!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Jestem za! A nawet za! No bo chyba nie przeciw... Bo w kupie siła! Niech bedzie wszystko razem. Będziesz miał Yakumo0 miejsce gdzie bedziesz mógł mi oficialnie pomagac ;) Ja zawsze tyle pytam :D Może zróbmy osobny dział na tweak o telefonach? Będe miał gdzie chwalic n-gage... No to jak przyklejamy?Jestem za! A nawet za! No bo chyba nie przeciw... Bo w kupie siła! Niech bedzie wszystko razem. Będziesz miał Yakumo0 miejsce gdzie bedziesz mógł mi oficialnie pomagac ;) Ja zawsze tyle pytam :D Może zróbmy osobny dział na tweak o telefonach? Będe miał gdzie chwalic n-gage... No to jak przyklejamy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Bedzie pewnie jak z tematem o C550 jest 6 stron na dzien dzisiejszy, a jak ktos wejdzie tam nowy to nie czyta od poczatku tego watku tylko zadaje pytanie na ktore bylo juz kiedys pisane i tak bedzie z tym tematem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...