Skocz do zawartości
yakumo0

Problem z Komórką ?? Pisz tutaj !!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Na naszym forum pojawiło się ostatnio mnóstwo postów, których tematami są właśnie problemy z telefonem, w związku z tym chciałbym zaproponować by wszystkie tego typu pytania wrzucać do jednego tematu - forum będzie bardziej przejrzyste - więcej osób zajrzy i możne znajdzie już gotową odpowiedź na swoje pytanie jak również więcej osób postara się Ci pomóc.

TAK WIĘC MASZ PROBLEM --> PISZ TUTAJ !!!! a forum napewno stanie się bardziej przejrzyste :)

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie za bardzo bedzie przejrzyste jak w jednym topicu bedzie sie pisac o wszystkich telefonach...

lepiej jak bedzie kazdy topic do jednego telefonu, najwyzej marki... ale w koncu to nie jest forym zwiazane o telefonach wiec nie za bardzo widze sens...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie to nie jest forum o telefonach - a dział elektronika w tej chwili tak właśnie wygląda !! jeżeli wszystkie tego rodzaju pytania będą w jednym temacie będzie np. można znaleść odpowiedź na swoje pytanie pare postów wyżej - a wkońcu lepiej poruszać się w jednym topicu niż w szukać po forum !!:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem za! A nawet za! No bo chyba nie przeciw...

Bo w kupie siła! Niech bedzie wszystko razem. Będziesz miał Yakumo0 miejsce gdzie bedziesz mógł mi oficialnie pomagac ;)

Ja zawsze tyle pytam :D Może zróbmy osobny dział na tweak o telefonach? Będe miał gdzie chwalic n-gage...

No to jak przyklejamy?Jestem za! A nawet za! No bo chyba nie przeciw...

Bo w kupie siła! Niech bedzie wszystko razem. Będziesz miał Yakumo0 miejsce gdzie bedziesz mógł mi oficialnie pomagac ;)

Ja zawsze tyle pytam :D Może zróbmy osobny dział na tweak o telefonach? Będe miał gdzie chwalic n-gage...

No to jak przyklejamy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi