max36 Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Prubowałe zobaczyć film częściowo ściągnmięty przez program p2p overnet /300 mb/ . AVIPreview niestety nie był w stanie odpalić tego filmu problem w tym że po wskazaniu pliku z filmem w oknie ukazało mi sie sporo plików . AVIPreview żadnego z tych plików nie chciał odtworzyć . Pytanie jaki player jest w stanie sobie poradzić aby zobaczyć filmu i stwierdzić jaka jest jego jakość jeżeli :roll: nie jest w pełni ściągnięty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 a ten plik ma ściągniety początek ??Bo jeśli nie to chyba aviprewiev nie wyświetli go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp00n Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Spróbuj VLC według mnie jest najlepszy do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałek Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Dobrym playerem, który radzi sobie z niepełnymi plikami jest Video Lan Client (VLC), ale musisz mieć początek filmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkaor Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 oba programy są ok, ale musi być początek filmu bez tego lipa (ewentualnie z upartymi plikami filmowaymi pobaw sie pod linuksem - ja do tego celu używałem bootowalnych knopixa lub auroxa i odtwarzacza xine - winda stwała w poprzek przy niektórych plikach a tu bez problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 max36 gdzies TY tyle punktow karnych zdobyl? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 autorowi tipica to pewnie juz nie pomoze bo zajada banany na tropikach :lol: ale mozesz sprobowac virtual dub 'em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Zazdroszcze mu tez chciałbym mieć tyle punktów. :) Był kiedyś taki programik od cream software co bodobno robił skriny wszystkiego. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Ale dla innych którzy będą mieli ten problem można pisać :wink: Polecam ALLPlayera 2.1 BETA 16. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...