Fach Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Dokladnie, diesla od razu wciskaja w fotel, a jak sie jezdzi benzyniakiem, to jakos tak mulowato... Opel Vectra ma tez fajny silniczek diesla. Ale tak czy siak najlepsze diesle na dzisiaj ma Lancia (2,5 litra) i Citroen(2,2).a Audi 2.5TDi albo Passat 2.5 V6 TDi??? (150hp). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Dokladnie, diesla od razu wciskaja w fotel, a jak sie jezdzi benzyniakiem, to jakos tak mulowato... Opel Vectra ma tez fajny silniczek diesla. Ale tak czy siak najlepsze diesle na dzisiaj ma Lancia (2,5 litra) i Citroen(2,2).a Audi 2.5TDi albo Passat 2.5 V6 TDi??? (150hp).Albo BMW 3.0tdiesel, Golf 1.9TDI 150hp. ps. To Audi występuje też w wersji 180hp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Mieliśmy też Fiata Uno- 6 lat na Fiata oznacza- kłopoty z silnikiem, układ wydechowy pada, tylne zawieszenie rzęzi, buczy. Z czasem w kabinie robi się głośniej......Ale fakt pozostaje- Uno to najmniej awaryjny z modeli Fiata. 8)Jeżdżę obecnie Uniakiem (1.4 Van) 85000 przebiegu i 3 lata, jak tylne zawieszenie głośno chodzi to trzeba wymienić takie gumowe poduszki (10 zł każda) nad amortyzatorami, a co do wszechobecnych trzasków i stukań no cóż... trzeba się "przyswyczaić" ;p B.T.W. Uno otrzymało nagrodę Car Of The Year (nie pamiętam w którym roku) i jest najliczniej sprzedanym modelem Fiata w historii Ja mam trabanta (własnego) który pali 12 l na 100To co on ma turbinę, czy co?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Dokladnie, diesla od razu wciskaja w fotel, a jak sie jezdzi benzyniakiem, to jakos tak mulowato... Opel Vectra ma tez fajny silniczek diesla. Ale tak czy siak najlepsze diesle na dzisiaj ma Lancia (2,5 litra) i Citroen(2,2).a Audi 2.5TDi albo Passat 2.5 V6 TDi??? (150hp).Albo BMW 3.0tdiesel, Golf 1.9TDI 150hp. ps. To Audi występuje też w wersji 180hp hheheh a co powiecie na mitsubishi lancer evo 7 z silnika 2.0 280KM 4.8s do setki i 383Nm???? najlepsze jest i tak droga hamowania ktora na rozgrzanych tarczach hamuje w 36m. A co do elastycznosci to patrz na to: od 80-100 km/h w 8s na piatym biegu. Brak prozni turbinowej czyli samochod marzenie, rodzinny sedan ktory wyprzedza prawie wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Ja proponuję kupić Porsche 928 5,4 litra i przerobić na gaz :lol: :lol: Albo amerykańskiego Forda Mustanga rocznik 1974 i przerobić tak jak w Mad Max :twisted: Ja pierd........mechaniczne TURBO rządzi!!!!! :) :D 8) Albo zrobićsobie Low Raidera z BMW serii 5/7 rocznik 1989 -poospojlerować, pomalować ,kupić sprężyny, 4 butle na sprężone powietrze, hydrałlikę i rządzisz 8O 8O :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Dokladnie, diesla od razu wciskaja w fotel, a jak sie jezdzi benzyniakiem, to jakos tak mulowato... Opel Vectra ma tez fajny silniczek diesla. Ale tak czy siak najlepsze diesle na dzisiaj ma Lancia (2,5 litra) i Citroen(2,2).a Audi 2.5TDi albo Passat 2.5 V6 TDi??? (150hp).Albo BMW 3.0tdiesel, Golf 1.9TDI 150hp. ps. To Audi występuje też w wersji 180hp hheheh a co powiecie na mitsubishi lancer evo 7 z silnika 2.0 280KM 4.8s do setki i 383Nm???? najlepsze jest i tak droga hamowania ktora na rozgrzanych tarczach hamuje w 36m. A co do elastycznosci to patrz na to: od 80-100 km/h w 8s na piatym biegu. Brak prozni turbinowej czyli samochod marzenie, rodzinny sedan ktory wyprzedza prawie wszystko. Audi A6 S4 Biturbo Quatro rocznik 1994 -50 tys po tuningu. Jeździłem tym o 1 w nocy. Normalnie BATMOBIL 8O :twisted: Cały czarny, wewnątrz zegary na czerwono, elektryka- jechałem tym spoko 210...mogłem 250, ale zakręt się zbliżał :? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 już mamy Octavia ciemny niebieski 1,9 TDi (mocniejszy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 już mamy Octavia ciemny niebieski 1,9 TDi (mocniejszy)Mocniejszy = 110ps ?? Zmierz przyspieszenie do 100km/h i elastyczność jak masz warunki... Podaj także średnie spalanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 slayer audi tez ma przesadzona wersje a6 tzw rs6 450KM :D hehhe ten tez pogina do 250km/h bo wiecej nie moze bo ma ogranicznik:D. Hehehhe chcialbym kiedys kolekcjonowac wlasnie takie auta sedany rodzine wzmocnione do granic mozliwosci jak alfa 156 GTA, Scoda Octavia RS, Subaru impreza, lancera, golf 4 (rs chyba) i jeszcze pare innych:D ale i tak najbardziej mi sie podoba lancer ta agresja ta magiczna nazwa achhh marzenia:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 W następnym roku namawiam starszego na samochód. Wchodzą w grę- Aqudi A6 2.5 TDI 180 KM a reszta wszystko ponad 200 KM( na gaz się przerobi :) ). Ojciec złapał bakcyla :twisted: Fajna jest Honda Accord R-Type...albo jaki inny japoniec. Poszuka się- na pewno nie kupimy jakiegoś zmulasa ( do 120 KM) :D Rok 2003 będzie zajebisty :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Na to to trzeba miec kase. A jakbym mial taka kase to kupilbym Saaba 9-3 lub 9-5, albo Jaguara S-Type. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Na to to trzeba miec kase. A jakbym mial taka kase to kupilbym Saaba 9-3 lub 9-5, albo Jaguara S-Type.Też wybrałbym Saab'a 9-5 jeździłem tym autem i jest rewelacyjne. Z zewnątrz niepozorne, a w środku komfort i osiągi BMW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 W następnym roku namawiam starszego na samochód. Wchodzą w grę- Aqudi A6 2.5 TDI 180 KM a reszta wszystko ponad 200 KM( na gaz się przerobi :) ). Ojciec złapał bakcyla :twisted: Fajna jest Honda Accord R-Type...albo jaki inny japoniec. Poszuka się- na pewno nie kupimy jakiegoś zmulasa ( do 120 KM) :D Rok 2003 będzie zajebisty :twisted:obys dozyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 już mamy Octavia ciemny niebieski 1,9 TDi (mocniejszy)Mocniejszy = 110ps ?? Zmierz przyspieszenie do 100km/h i elastyczność jak masz warunki... Podaj także średnie spalanie.IMHO mocniejszy = 130KM znajomek ma Pasata TDI 110KM a drugi Audi A3 TDI 130Km oba 1.9 i z tego wywnioskowuje ze ten mocnniejszy ma 130 :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 już mamy Octavia ciemny niebieski 1,9 TDi (mocniejszy)Mocniejszy = 110ps ?? Zmierz przyspieszenie do 100km/h i elastyczność jak masz warunki... Podaj także średnie spalanie.IMHO mocniejszy = 130KM znajomek ma Pasata TDI 110KM a drugi Audi A3 TDI 130Km oba 1.9 i z tego wywnioskowuje ze ten mocnniejszy ma 130 :). Niestety nie. Ma 110 KM . Skoda dostaje starszej generacjii silniki( nie wszystkie) niż VW/Aqudi czy nawet Seaty. Ten Diesel to już stara konstrukcja, bez commonreail, zmiennych położeń łopatek turbiny, klekocze, żadnych bajerów....po prostu bardzo stary silnik( konstrukcja z 1991 roku). Leprzy od tego jest nawet silnik w Fabi :lol: Mimo, że słabszy o 10 KM, ma leprzy moment, mniej pali, cichszy- brak turbo dziury), no i jest to najnosza technika VW( pompowtryskiwacze- 2200 barów- Commonrail ver. 2 1500 barów- ładnie się podkręca go do 120-130 KM bez najmniejszych problemów :) ). Tylko się nie popełniaj samobójstwa stary- w tym roku kończy sie homologacja na ten silnik- wywalają go na złom, bo za bardzo truje :lol: :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Niestety nie. Ma 110 KM . Skoda dostaje starszej generacjii silniki( nie wszystkie) niż VW/Aqudi czy nawet Seaty. Ten Diesel to już stara konstrukcja, bez commonreail, zmiennych położeń łopatek turbiny, klekocze, żadnych bajerów....po prostu bardzo stary silnik( konstrukcja z 1991 roku). Leprzy od tego jest nawet silnik w Fabi :lol: Mimo, że słabszy o 10 KM, ma leprzy moment, mniej pali, cichszy- brak turbo dziury), no i jest to najnosza technika VW( pompowtryskiwacze- 2200 barów- Commonrail ver. 2 1500 barów- ładnie się podkręca go do 120-130 KM bez najmniejszych problemów :) ). Tylko się nie popełniaj samobójstwa stary- w tym roku kończy sie homologacja na ten silnik- wywalają go na złom, bo za bardzo truje :lol: :lol: :twisted:Ty umiesz popsuć właścicielowi humor ;) Tak oczernić ten silnik. Jeździłem Golfem III 1.9 90ps i przyspieszenie też dobre - porównywalne do Corolli 1.4 (97ps). Spalanie to ok. 4,5l, a odgłos pracy do zaakceptowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Jeśli chcesz używany samochód to polecam Forda Mondeo 2.5 V6 Ma ekstra osiągi, i nie jest strasznie drogi, 3-letni kosztuje trzydzieści kilka tyśięcy... A kombi to ma tyle miejsca, Octawia to szajs przy fordzie. Widzę fanów niemieckiej <span style="color:red;">[ciach!]</span>oty w postaci Volkswagena..... Sam jestes gownota, synku :P Miales kiedykolwiek Volkswagena??? Jak nie to sie zamknij. To sa jedne z najbezpieczniejszych i bez awaryjnych samochodow! Tak sie sklada, ze moi starzy mieli juz 3 Golfy: II, III i teraz IV. Dodam, ze II uratowala im zycie :!: :!: Ja nigdy nie powiem zlego slowa na samochody tej firmy, a jak sam sie nie przekonasz to nie wydawaj takich osadow. Volkswageny wcale nie należą do najbezpieczniejszych, ten zaszczyt zostaw takim markom jak: Renault, Volvo, Saab, BMW czy Mercedes... Mam takie złe zdanie o autach Volkswagena z tego powodu, że prezentują one średni poziom. Tylko, że za ten poziom każą sobie płacić jak za BMW, niezapominajmy, że to kiedyś były samochody dla ludu, tylko teraz wielu próbuje na siłe robić z nich perełki motoryzacji... Cieszę się, że twoi rodzice przeżyli wypadek , w którym uczestniczyli, ale na Boga nie mów, że żyją dzięki Golfie II. Bo jak wyszli z wypadku bez szwanku w Golfie to wyszliby z niego jadąć prawie każdym innym autem...jedyne samochody Volkswagena, które wyróżniły się pozytywnie w zakresie bezpieczeństwa to Golf IV, New Beetle, Bora, mają lepsze noty niż Passat. Więc nie nenerwuj się zaraz i nie wyzywaj od "synków", bo sam jesteś jeszcze synek......no chyba, że zmieniły się czasy i 16 latek jest ekspertem od samochodów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Zadzwoń do mojego wójka to ściagnie ci superba za 20 tyś po rozbiciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 już mamy Octavia ciemny niebieski 1,9 TDi (mocniejszy)Mocniejszy = 110ps ?? Zmierz przyspieszenie do 100km/h i elastyczność jak masz warunki... Podaj także średnie spalanie.IMHO mocniejszy = 130KM znajomek ma Pasata TDI 110KM a drugi Audi A3 TDI 130Km oba 1.9 i z tego wywnioskowuje ze ten mocnniejszy ma 130 :). Jest 90, 110 i 130 konny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 I to kolejny przykład głupoty polaków... Lepiej jezdzić Golfem zostawiającym 4 ślady niż autkiem o może gorszej renomie ale w pełni bezpiecznym i nietrzaskanym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 już mamy Octavia ciemny niebieski 1,9 TDi (mocniejszy)Mocniejszy = 110ps ?? Zmierz przyspieszenie do 100km/h i elastyczność jak masz warunki... Podaj także średnie spalanie.IMHO mocniejszy = 130KM znajomek ma Pasata TDI 110KM a drugi Audi A3 TDI 130Km oba 1.9 i z tego wywnioskowuje ze ten mocnniejszy ma 130 :).Są trzy wersje: 90(srebrny napis TDI), 110(czerwone I) i 130(czerwone D i I) konna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Mam takie złe zdanie o autach Volkswagena z tego powodu, że prezentują one średni poziom. Tylko, że za ten poziom każą sobie płacić jak za BMW, niezapominajmy, że to kiedyś były samochody dla ludu, tylko teraz wielu próbuje na siłe robić z nich perełki motoryzacji... VW sa samochodami dla "ludu", zawsze tak bylo i raczej bedzie Bo jak wyszli z wypadku bez szwanku w Golfie to wyszliby z niego jadąć prawie każdym innym autem... maluszkiem, tikiem i innymi "konserwami" raczej nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Mam takie złe zdanie o autach Volkswagena z tego powodu, że prezentują one średni poziom. Tylko, że za ten poziom każą sobie płacić jak za BMW, niezapominajmy, że to kiedyś były samochody dla ludu, tylko teraz wielu próbuje na siłe robić z nich perełki motoryzacji... VW sa samochodami dla "ludu", zawsze tak bylo i raczej bedzie Bo jak wyszli z wypadku bez szwanku w Golfie to wyszliby z niego jadąć prawie każdym innym autem... maluszkiem, tikiem i innymi "konserwami" raczej nie :P Dlatego napisałem, że prawie każdym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Dlatego napisałem, że prawie każdym... wiem, chcialem tylko zanznaczyc ze z punktu widzenia malucha ,golf jest bezpiecznym samochodem, a juz z punktu widzenia volvo czy renaulta sytuacja wyglada calkiem inaczej .... ale wiekszosc wezne pod uwage malucha nie volvo a to dlatego ze fiacik to autko dla "ludu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 proponuję lekturę: http://www.euroncap.com/results.htm ps ja mam focusa, lepiej wypadł bez poduszek od golfa IV z poduszkami 8) . golfy to na pewno dobre wozy, niemniej są to typowe wozy dwuosobowe, podobnie jak udająca klase wyższą oktawia (golf). rozstaw osi 251 cm powoduje że pasażerowi na tylnym siedzeniu wchodzi w dupę nadkole. niemniej zazdroszczę czechom takiego sukcesu jekim są te wozy, kurde, że nasi się pokumali z koreańczykami i włochami - tragedia. btw, fajnie ten temat zjechał ze skody na porszaki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Teraz pora na moje "3 grosze" - po trochu dla kazdego topika: FIAT robi b.dobre auta jak za ta cene. Zalosc ogarnia jak slysze pirdolenie ze fiaciki sie psuja. A jasne ze sie psuja jak kupujecie polskie gowno! Faktycznie, w autach z Bielska psuje sie nawet powietrze w oponach! Trza doplacic 5 paczek i sprowadzic sobie z Turynu autko :P. Mam 9-letnie Uno i 5-letnie Punto i jak narazie nic przy nim nie robie oprocz wymiany oleju i filtrow (btw - od 9 lat ani kropli nie dolalem, przez caly ten czas nie spalil nawet litra oleju). Chyba Slayer powiedzial ze VW to auto dla ludu za ktore sobie kaza placic jak za BMW. No to znajdz mi BMW za cene Golfa, to k... zaraz biegne do salonu :P. Skoda to firma z tradycjami, nikomu zaden Seat, VW czy Audi sie nie snilo jak Skoda robila auta dla austriackich koronowanych glow. Narazie starczy... A jak bym mial kupic sobie auto za 50 tys. to wybieram '96 Toyote LandCruiser HDJ80 (rasowana V6 4.2 TDi 24V) - no niech ktos podskoczy to... rozjade :P Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 O szit :oops: .Pomyliłem się tam wyżej nie powinno być dwóch postów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Teraz pora na moje "3 grosze" - po trochu dla kazdego topika: FIAT robi b.dobre auta jak za ta cene. Zalosc ogarnia jak slysze pirdolenie ze fiaciki sie psuja. A jasne ze sie psuja jak kupujecie polskie gowno! Faktycznie, w autach z Bielska psuje sie nawet powietrze w oponach! Trza doplacic 5 paczek i sprowadzic sobie z Turynu autko :P. Mam 9-letnie Uno i 5-letnie Punto i jak narazie nic przy nim nie robie oprocz wymiany oleju i filtrow (btw - od 9 lat ani kropli nie dolalem, przez caly ten czas nie spalil nawet litra oleju). Chyba Slayer powiedzial ze VW to auto dla ludu za ktore sobie kaza placic jak za BMW. No to znajdz mi BMW za cene Golfa, to k... zaraz biegne do salonu :P. Skoda to firma z tradycjami, nikomu zaden Seat, VW czy Audi sie nie snilo jak Skoda robila auta dla austriackich koronowanych glow. Narazie starczy... A jak bym mial kupic sobie auto za 50 tys. to wybieram '96 Toyote LandCruiser HDJ80 (rasowana V6 4.2 TDi 24V) - no niech ktos podskoczy to... rozjade :P Pozdr... WOW :P A klockow i wydechow tez nie wymieniasz ? :wink: sorry nie moglem sie powstrzymac :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Teraz pora na moje "3 grosze" - po trochu dla kazdego topika: FIAT robi b.dobre auta jak za ta cene. Zalosc ogarnia jak slysze pirdolenie ze fiaciki sie psuja. A jasne ze sie psuja jak kupujecie polskie gowno! Faktycznie, w autach z Bielska psuje sie nawet powietrze w oponach! Trza doplacic 5 paczek i sprowadzic sobie z Turynu autko :P. Mam 9-letnie Uno i 5-letnie Punto i jak narazie nic przy nim nie robie oprocz wymiany oleju i filtrow (btw - od 9 lat ani kropli nie dolalem, przez caly ten czas nie spalil nawet litra oleju). Chyba Slayer powiedzial ze VW to auto dla ludu za ktore sobie kaza placic jak za BMW. No to znajdz mi BMW za cene Golfa, to k... zaraz biegne do salonu :P. Skoda to firma z tradycjami, nikomu zaden Seat, VW czy Audi sie nie snilo jak Skoda robila auta dla austriackich koronowanych glow. Narazie starczy... A jak bym mial kupic sobie auto za 50 tys. to wybieram '96 Toyote LandCruiser HDJ80 (rasowana V6 4.2 TDi 24V) - no niech ktos podskoczy to... rozjade :P Pozdr... O rzesz ty :evil: :evil: :evil: To nie ja napisałem, że VW kosztują tyle ile BMW. Chyba, że mówimy o Passatach i BMW serii 1( teraz kosztują coś po 70 tys)Czytaj człowieku w binklach, jak nie widzisz :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 ,,Fiat jak za taką cenę robi bardzo dobre auta" :D :D :D O maj gad :D . Fiat Stilo jest w cenie Toyoty Corolli, Nissana Almery i jakby nie patrzeć pod dadaniu paru ,,bajerów" w cenie Hondy Civic Sedan 1.6 8O . Ja wiem, że niektórzy po prostu wolą jeździć Fiatem, niż piękną Hondą Civic, choć o gustach się nie rozmawia.....ale o głupocie tak :twisted: 8) PS- mi sie podobał z Fiata tylko 126 bis :) Zajebisty wóz- o całe 20 sekund krócej niż 126 p do 100 km/h przyśpieszał :D No i te nowe Punto, ale ech....to jest tylko Fiat, a FIat powinien być tani. A w tej cenie mamy nowego VW Polo, czy jak kto woli Toyote Yaris. PS2- dziwna sprawa- Skoda Fabia o doposarzeniu do poziomu VW Polo okazuje się....droższa :P . PS3 Mam nadzieję, że nie wszyscy tutaj sugerują się AUTO ŚWIATEM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bo to, co oni potrafią tam pisać , to prawie sensacja na skalę kosmiczną :lol: :lol: Poczytajcie przedostatni numer :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...