fllanker Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 witam wlasnei tak ostatnio zastanawialem sie czy faktycznei jest jakas rozniaca po miedzy np.WD80 2mb a wd80 8mb cash'u co prawda cena rozni sie praktycznie minimalnie ale chcial bym to wiedziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Z tego co słyszałem to rużnica występuje tylko przy kopjowaniu duzej ilosci małych plików, przy kopiowaniu dużych plików rużnicy niewidac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Tak, jak pisze pci. Czyli również szybsze ładowanie Windows :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 ja jak miałem wcześniejszy dysk z 2 megową kaszką to gdy ktś cos ciągną z sieci to niec, absolutnie nic nie mogłem na kompie zrobić, teraz mam 8 mega i nawet ie wiem kiedy ktoś ciągnie ,muze cz filmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 jednym słowem lepsza wielozadaniowosć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...