t_rex_ Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Kilka pytań jak zrobić z 9800 SE 9800Pro - czy stery omega załatwiaja sprawę czy trzeba jeszcze coś pokombinować aby działał jak pro? - czy potrzebne jest dodatkowe chłodzenie? - czy bawiąc sie mogę rozwalić kartę (pożyczona na kilka dni wiec nie chcę spalić etc) dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Po pierwsze to jest cały wątek w dziale "karty graficzne" dotyczący przeróbek SE na Pro. Ja używam najnowszych Omeg. Pamiętaj o dobrym chłodzeniu, i na pamięciach i na rdzeniu. Po zmodowaniu karta grzeje się jeszcze bardziej niż przed. Przy dobrym chłodzeniu jedyne, co może się stać, to to, że po odblokowaniu 8 potoków będziesz miał szachownicę w 3D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Fakt, po odblokowaniu 8potoków Omegami karta (czyt. pamięci) strasznie mi się grzała. Ktoś doradził mi odblokowanie na sztywno , lutmod?? to się chyba nazywa i faktycznie, wcześniej pamięci nie dało się dotknąć, teraz są ledwo ciepłe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 LoMax72, dopisz sobie "T" w swojej grafie ^_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Nie uzurpuję zobie prawa do napisania XT ponieważ wszystkie XT mają 256MB, a moja tylko 128 :( Więc nie można o niej powiedzieć 9800XT, ale skoro sam Lumperator zwracami uwagę to już zmieniam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...