nero22 Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Nie wiem czy to siły nadprzyrodzone czy jaki myk (hahahaha) ale zauważyłem że moja nagrywarka albo domaga sie nagrywania płyt albo sie po prostu zepsuła, sama sie włącza i tak sobie bzyczy przez chwilke a gdy chce ją otworzyć następuje taki zgrzyt jak by sie sypała skrzynia biegów w maluchu. Być może już po części sam sobie wyjaśniłem ten problem ale może znajdzie sie ktoś kto miał lub ma podobny problem.Nagrywara LG 48X24X48X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 nie wiemy co to za sprzęt ;-) może ten typ tak ma :?: :lol: o np lg52x, ciekawy sprzęt.. może to nie narywarka ale talenty ma podobne do twojego napędu ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Moze jej sie bios zwalil. Moja dostala nowy i juz tego nie bylo. A takie fajne odglosy oddawala chrum chrum! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 moje dvd lg 5 letnie takie dzwieki zaczelo ostatnio wydawac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...