Brevis Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 wiem ,ze moze to nie miejsce na tego typu posty,ale mam gardłowy problem,musze odzyskac dane z 1-formtowanego dysku, 2-lub z dysku z którego te dane wyciałem.Czy to jest mozliwe i jakim programem(easy recovery juz sciagam)HELP!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Z tego co pamiętam to Tiramisu jeszcze był do odzyskiwania danych. Ale głowy za to nie dam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Jedna rzecz ... Nie ściągaj żadnych programów na dys z którego chcesz odzyskać dane!!!!!!!!! Windows nie kasuje plikuw tylko zmienia jeden znak przy oznaczeniu pliku, tracisz plik dopiero jak coś na niego nagrasz , więc uważaj żeby nic nie nagrać na miejsce starych danych bo wtedu QPA i płacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 wielkie dzieki!!!!!mam jeszcze jedno ,moze nie calkiem legalne pytanko,skad wziac cracka do easyrecovery?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 www.cracks.am Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Skoro już uzyskałeś informacje to zapraszam na Software. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...