bor_Belial Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 moze okularki przemyj albo oczka przetrzyj bo to ciezko przeoczyc 16.2MB Radeon Omega Drivers 2.5.90 (Catalyst 4.10 Beta) Chaos DOWNLOAD beta - a mi nie chodzi o bety tylko o nowe OFICIALNE 4.10 ktore mozna od 2 dni sciagnac z OFFICJALNEJ strony ati, wiec moze okularki ?? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 @Pinki ... jaki masz monitor? w rozdzialkach do 1024 włącznie AFx8 nic nie daje generalnie ... AFx4 daje ten sam efekt w kazdym razie u mnie .. sprawdzalem w tescie filtrowania w 3dmarku Farcry i Doom3 .. dopiero przy 1280 wida x8 i wieksze "... a skoro ni widac roznicy to po co przepłacac .." Monitor Trinitron 17 :P Gram tez duzo w CS 1.6 a tam widac roznice miedzy AF4x a AF8x :) Zobacz na koniec "dlugiej" ;) http://members.chello.pl/j.waz/af4.jpghttp://members.chello.pl/j.waz/af8.jpg Bez obrazy ale w tej grze nie chodzi o to by dobrze wygladala. Zmien rozdzialke na 800X600 moze w koncu nie bedziesz zywa tarcza :wink: CS 1.5 FOREVER R.I.P :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 to co w podpiscie high detale,af i aa off > 99,8 fps z tym ze mniejsze taktowania karty dałem tak o chyba konkrtnie były to 420/800.Przy taktowaniach karty takich jak w podpisie 109 fps,wiec jesli nie widac roznicy to po co przeplacac,a i fsb procka 215 ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 @Pinki ... jaki masz monitor? w rozdzialkach do 1024 włącznie AFx8 nic nie daje generalnie ... AFx4 daje ten sam efekt w kazdym razie u mnie .. sprawdzalem w tescie filtrowania w 3dmarku Farcry i Doom3 .. dopiero przy 1280 wida x8 i wieksze "... a skoro ni widac roznicy to po co przepłacac .." Monitor Trinitron 17 :P Gram tez duzo w CS 1.6 a tam widac roznice miedzy AF4x a AF8x :) Zobacz na koniec "dlugiej" ;) http://members.chello.pl/j.waz/af4.jpghttp://members.chello.pl/j.waz/af8.jpg Bez obrazy ale w tej grze nie chodzi o to by dobrze wygladala. Zmien rozdzialke na 800X600 moze w koncu nie bedziesz zywa tarcza :wink: CS 1.5 FOREVER R.I.P :evil: Ty sobie jaja robisz? Wkoncu nie bede zywa tarcza? Wiesz gdzie gram? Jak gram? Ile lat? Nic nie wiesz... Wiec zamilcz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 chetnie sie dowiemy, wlazic wieczorkami na null5 i tagowac tweak.pl:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 jaka jest komenda do zmiany czestotliwosci odswiezania?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Skoro grasz tyle lat to dziwne ze na 17 grasz na 1024. I nie kozacz tak. Pro napewno nie jestes i po rozdzialce widze ze brakuje ci sporo. Odswiezanie: -w konsoli: fps_max xx fps_modem xx xx - dobrze by te wartosci byly takie same -lub na stale we wlasnym configu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 o fps_max wiem ale on tylko ogranicza liczbe klatek a mi chodzi o zmiene czestotliwosci odswiezania na 100Hz albo na inna ps. fps_modem nie dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Skoro grasz tyle lat to dziwne ze na 17 grasz na 1024. I nie kozacz tak. Pro napewno nie jestes i po rozdzialce widze ze brakuje ci sporo. Po rozdzielczosci oceniasz jak kto gra? Moze sie przyzwyczailem do takiej? Jestes zalosny... Koniec dyskusji ( z ostatnich meczy w CB np. wygrana z DBR, wiec chyba nie jest tak zle ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 odswiezanie sobie zmieniaj programikiem jakims, ja uzywam refreshlocka i w kazdej grze ladnie dziala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRESTON Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 teraz juz wiem ze wielu userow z deka zmysla np ksharp koles ma sprzet gorszy niz ja gorsze wyniki w 3dmarkach ale mimo wszystko ma 95 fps buhahahaha boki zrywac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Skoro grasz tyle lat to dziwne ze na 17 grasz na 1024. I nie kozacz tak. Pro napewno nie jestes i po rozdzialce widze ze brakuje ci sporo. o stary .. prawie sie poplakalem na tym texcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeCet99 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 U mnie na takim confingu jak w podpisie tylko grafa ustawiona 430Mhz/555Mhz jest 37fpsków (W grze wszystko na fula oprócz Synchro Pionowej i AA jest 4X i AF tesh 4x) Grafika przepiękna :D :P Zapomniał bym dodać :P @ 1024x786 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Skoro grasz tyle lat to dziwne ze na 17 grasz na 1024. I nie kozacz tak. Pro napewno nie jestes i po rozdzialce widze ze brakuje ci sporo. o stary .. prawie sie poplakalem na tym texcie Moze zle to sformuowalem .W co jest latwiej trafic? W mala glowke malym celownikem czy w wieksza glowke wiekszym celownikem. Na 800x600 o wiele latwiej jest zasadzic heda z duzych odleglosci tylko inaczej sie troche celuje. Po drugie sam wiem jak wygladala u mnie przesiadka na mniejsza rozdzialke. Zmniejsz rozdzialke a bedzie jeszcze lepiej ( dobra rada ). :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 każdy gry na takiej rozdziałce na jakiej sie przyzwyczaił lub gra mu sie komfortowo. a z ciebie fr3zer to mi śmiać sie chce... to że ciebie klepią w 1024x768 to nie znaczy że każdego klepią... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Kogo klepia tego klepia. To ciekawe czemu czolowka polskiej sceny nie gra na 1024 hmm. Ale to juz sie robi offtopic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Kogo klepia tego klepia. To ciekawe czemu czolowka polskiej sceny nie gra na 1024 hmm. Ale to juz sie robi offtopic. Bo już oślepli od grania w te durnoty, i nie widzą przeciwników w 1024x768 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRESTON Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 fr3zer pewnie gra na 15 calach i moze dlatego:P tez gram w 1024 i widze wszysko fr3zer powiedz z jakiego jestes klanu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 103 fps.1024x768 MAX DETAIL AAx4 AFx16.GeForce 6800 420/925 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 no ja na konfigu z podpisu (link do orb'a) tylko na odkreconej grafie mam 38fps w 800x600 all na medium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...