Gość kgoebel Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 mam problem w systemie win 2000 na dysku c nagle zginęło mi 30gb tzn zostały zajęte, i mam tylko ok 600mb wolnego. próbowałem chkdsk nie pomógł defragmentacja nie pomogła nsw2003 nie pomógł PQmagic 7 nie pomogła a tylko zniszczyła mi autonomiczny xp na dysku d przypróbie zmiany wolnego miejsca. czy ktoś wie co jest grane ja podejrzewam wirusy ale które, i zgóry zaznazam ze nie mam problemów z wielkością pliku wymiany jest stały 1,2 gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 nie "rzucales" dyskiem ostatnio?:) moze bady masz?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Użyj np.totalcomandera lub folder - właściwości ;Zsumuj wielkość folderów i masz wynik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 .... nsw2003 nie pomógł ...I wszystko jasne. Norton System Works (i większość aplikacji Symantec'a, chyba oprócz Ghost'a) instaluje dodatkową ochronę kasowanych plików. Działa to mniej wiecej tak: obszar filesystem'u, który zajmowały usunięte z kosza pliki w dalszym ciągu jest chroniony przed zapisem i wykazywany jako zajęty. Aby rozwiązać problem: prawoklik na koszu systemowym i wybierz punkt menu podręcznego Empty Norton Protected Files. Chroniony obszar powinien się zwolnić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 ...i najlepiej wyłączyć wogóle, jeżeli się tego nie uźywa... A swoją drogą możnaby w "początkującym" przykleić zamknięty temat: "dziwne zaniki wolnego miejsca na dysku" z opisem tego jak wyłączyć ochronę symanteca, bo to już kolejny taki post... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...