szopenek17 Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Witam! To moj pierwszy post i odrazu przejde do rzeczy: Mam w budzie 4 katody (tzn 2 x podwojne katody revoltec jedne uv a drogie niebieskie) wszystkie dlugie (31 cm) i teraz pytanko takie: mam kilka rzeczy na uv pomalowanych i jak zapalam katode niebieska to tak daje bo oczkach ze UV juz niewidac! I jak myslicie czy jest sens kupowac tego inwertera co reaguje na dzwiek??? Wtedy bym miał fajny efekt jak zapodam winamp'a! Jak ktos to ma albo widział niech da znać! ah i jakis adres stronki z tym sprzecikiem tez bym chciał :D Dzieki z gory Ps Już w krotce odsłona mojej budy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 TUTAJ A tak wogóle to wpierw przeszukaj forum + google zanim założysz temat :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...