macmet Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 mam problem z drukarą hp deskjet 5550 a mianowicie obciana mi text z wydruku z excela sterownik mam a co jeszcze moze być przyczyną ?? -pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek P Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 mam problem z drukarą hp deskjet 5550 a mianowicie obciana mi text z wydruku z excela sterownik mam a co jeszcze moze być przyczyną ?? -pozdr Może to nie problem z drukarką. Przed wydrukowaniem użyj opcji Podgląd Wydruku. Jeśli tam nie widzisz wszystkiego tego, co chcesz wydrukować, to na pewno nie wydrukuje się to na 1 stronie. Użyj opcji Obszar Wydruku z menu Plik, jeśli chcesz zmieścić więcej na 1 kartce papieru. Spróbuj Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 DOKLADNIE... Kurs obslugi Excela sobie zafunduj, a potem zwalaj wine na sprzet... 1:0 dla komputera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...