kurczak Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 mam pytanko co zrobic gdy wyswietla sie przy starcie systemu napis "primary master hard disk fail"a jest to komp na pł.abita be 6II.prawdopodobnie sysyem był postawiony na innym sprzecie bo ten miał awarie i nie mogli go uruchomic a teraz po tym wgraniu systemu to uruchamia sie winda ale zaraz sie restartuje i tak w kułko. wie moze ktoś coś na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Napis "primary master hard disk fail" oznacza ze cos niedobrego dzieje sie z twoim dyskiem twardym ktory dziala jako master. Pozycz od kogos jais dzialajacy na pewno dysk i sprawdz czy masz to samo Error Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 kurczak prawdopodobnie jest to wina dysku, napoczatku sprawdz czy jest dobrze podlaczony i przedmuchnij kurz z tasmy, jezeli bedzie to samo to skoluj sobie dysk od kogos tak jak mowil Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 to moze tez byc wina kontrolera na plycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 to moze tez byc wina kontrolera na plyciealbo tasmy laczacej hdd z plyta ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 na poczatku go wogule nie wykazywał <dysku> ale jak zapiełem 2 tasme nową to znalazłem go ale z tym napisem a na tej płycie jest wiecej wejsc na tasmy ja mam wpiete w te co sa koło wpiecia od ftp wczesneij ten komp miał ktos wpiety w pierwszy kontroler ale tak nie wykrywa twardego nawet po zabawie zworami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...