FatboY Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Czy ktoś na tym forum ma takowego siemensa ? Jak on sie sprawuje ? Jest szybki czy mniej więcej troszke przymulony, tak jak t610 czasami ? A jeżeli jest beznadziejny czy ktoś by mógł coś fajnego w cenie do 600zł z dobrym aparatem i Irda (bo ST60 jest spox ale niema BT i nie ma takze Irdy) zaproponować (byle nie t610/t630) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 do 600zl jeszcze polecam N7650, Sagema myX5-2, MY-X6 Ten siemens ma kiepski aparat tylko cif, ale za to duzo pamieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 znaczy w sumie ma byc dla qmpla a nie dla mnie (ja kupuje ngage :P) ale ta nokia odpada bo mu sie nie podoba ... a jakis inny siemens do 600 lub zdeczka powyzej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Ja mam ten telefon i jak narazie mam z nim same problemy: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=93285 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 thx powiem qmplowi zeby trzymal sie zdala od niego :) a motke v500 znajde gdzie w cenie ponize 600z ł czy raczej marna szansa ? (oprocz allegro, czyli np. komisy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 oj raczej nie znajdziesz ! choć może V525 kupisz za 600zł to ten sam fon co v500 tylko ma pare skrutów w menu do serwisów vodofon - coś jak z erą omnix - jak mu dwie dodatkowe ikonki nie przeszkadzają to niech go kupi :) ja polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 hmm a po wgraniu softu z v600 ikonki znikaja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...