thuglife Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Witam mam taki pewien problem. Posiadam plyte glowna ASUSA A7V8X-X i niedziala mi zasilanie 12V na plycie, spalil sie taki maly ukladzik. Jest ona na gwarancji ale nie chcieli przyjac, powiedzileli ze to z winy uzytkownika (prawdopodbnie przepiecie w instalaci). Czy jest mozliwosc naprawienia tego uszkodzenia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 układzik 12v ale od czego ?? od wentylatorów ?? bo jeśli tak to zrób im awanture na 150 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo równie dobrze układ mógł być fabrycznie np. słabszy od innych i sie przepalił i oni muszą to przyjąć , to czy uwzględnią reklamacje to już zależy od producenta a nie od sklepu , sklep ma przyjąć i tyle!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuglife Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 tak od wentylatorow. Powiedzilei mi ze oni to przyjma ale sklep mi nie da nowej plyty tylko odesle ta do producenta ale ze w tym sklepie bylo juz kilak takich przypadkow to zgory powiedzieli ze to nie ma sensu i ze producen tego nie uznaje i tylko naraze sie na koszta :evil: . dali mi przejsciowke i tyle. i co tu robic ? a i jeszcze sklep jest 400 km odemnie lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 sprawa jest prosta , masz płyte wysokiej jakości która ma mieć 2 lata gwary , zepsuła sie nie ztwojej winy , prosta piłeczka , idizesz do nich z płytą i mają ją przyjąć i mają 14 dni na uznanie reklamacji , jak minie 14 dni a płyty nie będzie to mają oddać kase , jeśli nie mineło 5 dni od zakupu płyty to mają obowiązek ci ją od ręki wymienić !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...