DrAg Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Firma albatron wypuscila na rynek karte graficzna GF4 ti 4200P TURBO , karta produkowana jest na plytce od Gf4 4600 posiada 128mb pamieci o czasie dostepu 3.3 ns bga ddr ram , defaultowe taktowamie to 250mhz dla rdzenie i 550mhz dla pamieci. Produkt ten posiada dosc spory miedziany radiatorek , ktory zapewne da duze mozliwosci do overclockingu , tak jak pamieci o krotkim czasie dostepu. Cena karty (w USA) wynosi 185$ i wydaje sie byc calkiem przystepna. A oto link do zdjecia i dokladniejeszej specyfikacji : http://www.pcstats.com/releaseview.cfm?ReleaseID=933 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 No, calkiem fajnie... ja dorzuce do newsa fotke jeszcze. W sumie bylo kilka niedociągnieć i brakowało PLiterek... no ale jestes z NYC w koncu :) Ponizej wrzucam finalna wersje, ktora zaraz bedzie na glownej. Firma Albatron wypuściła na rynek kartę graficzną GeForce4 Ti4200P Turbo. Produkowana jest na płytce od GF4 Ti4600, posiada 128MB pamięci o czasie dostępu 3.3ns BGA DDR RAM, defaultowe taktowanie to 250MHz dla rdzenia i 550MHz dla pamięci. Produkt ten posiada dość spory miedziany radiatorek, który zapewne da duże możliwości podkręcania, tak jak pamięci o krótkim czasie dostępu. Cena karty (w USA) wynosi 185$ i wydaje się być całkiem przystępna. A oto link do zdjęcia i dokladniejeszej specyfikacji: www.pcstats.com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 No, calkiem fajnie... ja dorzuce do newsa fotke jeszcze. W sumie bylo kilka niedociągnieć i brakowało PLiterek... no ale jestes z NYC w koncu :) Ponizej wrzucam finalna wersje, ktora zaraz bedzie na glowna. Wtam , nie jestem wcale z NYC ja tu tylko spedzam wakacje czyli pracuje :( , a newsa pisalem ok 5:30 stad te niedociagniecia :) . W USA sprzet jest ogolne troche tanszy( oczywiscie w sklepach internetowych) , zastanawialem sie nad qpnem tej karty jedyne moje watpliwosci to firma albatron o ktorej wczesniej nie slyszalem i to ,ze nie ma jeszcze zadnych recenzji w sieci - chodzi mi tu o mozliwosci oc. POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 mozna gdzies w polsce kupic ta grafe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...