Skocz do zawartości
DrAg

ALBATRON GF4 4200P Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Firma albatron wypuscila na rynek karte graficzna GF4 ti 4200P TURBO , karta produkowana jest na plytce od Gf4 4600 posiada 128mb pamieci o czasie dostepu 3.3 ns bga ddr ram , defaultowe taktowamie to 250mhz dla rdzenie i 550mhz dla pamieci. Produkt ten posiada dosc spory miedziany radiatorek , ktory zapewne da duze mozliwosci do overclockingu , tak jak pamieci o krotkim czasie dostepu. Cena karty (w USA) wynosi 185$ i wydaje sie byc calkiem przystepna. A oto link do zdjecia i dokladniejeszej specyfikacji : http://www.pcstats.com/releaseview.cfm?ReleaseID=933

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, calkiem fajnie... ja dorzuce do newsa fotke jeszcze. W sumie bylo kilka niedociągnieć i brakowało PLiterek... no ale jestes z NYC w koncu :) Ponizej wrzucam finalna wersje, ktora zaraz bedzie na glownej.

Firma Albatron wypuściła na rynek kartę graficzną GeForce4  

Ti4200P Turbo. Produkowana jest na płytce od GF4 Ti4600, posiada 128MB pamięci  

o czasie dostępu 3.3ns BGA DDR RAM, defaultowe taktowanie to 250MHz dla  

rdzenia i 550MHz dla pamięci. Produkt ten posiada dość spory miedziany radiatorek,  

który zapewne da duże możliwości podkręcania, tak jak pamięci o krótkim  

czasie dostępu. Cena karty (w USA) wynosi 185$ i wydaje się być całkiem  

przystępna. A oto link do zdjęcia i dokladniejeszej specyfikacji: www.pcstats.com.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, calkiem fajnie... ja dorzuce do newsa fotke jeszcze. W sumie bylo kilka niedociągnieć i brakowało PLiterek... no ale jestes z NYC w koncu :) Ponizej wrzucam finalna wersje, ktora zaraz bedzie na glowna.

Wtam , nie jestem wcale z NYC ja tu tylko spedzam wakacje czyli pracuje :( , a newsa pisalem ok 5:30 stad te niedociagniecia :) . W USA sprzet jest ogolne troche tanszy( oczywiscie w sklepach internetowych) , zastanawialem sie nad qpnem tej karty jedyne moje watpliwosci to firma albatron o ktorej wczesniej nie slyszalem i to ,ze nie ma jeszcze zadnych recenzji w sieci - chodzi mi tu o mozliwosci oc. POZDRO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi