j.h.hudy Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 otuż mam problem iż modem po włączeniu pc nie zawsze sie włącza , pomaga wsadzenie do innego gniazda usb ale po kilku dniach jest znoeu to samo , co robić ?? nikt nie pomoże ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamtheater Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 najprawdopodoniej jest to problem twoim gniazdem USB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
never Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 czyli: dokupić/przetestować dodatkowy kontroler USB na PCI. prawdopodobna awaria systemu. formacik może pomóc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 jezuuuu , nie włącza sie modem po włączaniu pc !!! ine urdządzenia takie jak mysz sie włączają ..... , czasami już w biosie nie działa modem do neo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Moze modem uszkodzony, sprawdzales na innych kompach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 sprawdzałem ale ciężko wykryć bo nie włącza sie czasami raz na 2 dni a czasami raz na 6 dni .... może pobór mocy modemu czyli 500mA jest za duży i płyta czasami wyłącza ????? usb raczej sprawne , usb hub i myszka zawsze sie włącza .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 ehhh dziś znowu to samo , włączam pc , myszka sie wlącza ale modem nie :| reset pc i dalej lipa , wyjołem wtyczke i włożyłem przy włączonym pc i zaskoczyło :| myszka i inne rzeczy na usb działają :| już nie rozumiem tego :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 znowu to samo , modem nie zawsze sie włącza , mysz podpięta do tego gniazdka włącza sie zawsze , coś z modemem , nie wiem ,co radzicie ?? sory za post pod postem ale gdybym dał edycje to nikt by mi nie odpisał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 u mnie jest czasami tez taki problem :( chce podlaczyc sie z neo a tu pisze ze port uzadzenia zostal wylaczony. pomaga dopiero wypiecie i wpiecie wtyczki na nowo albo wylaczenie i wlaczenie urzadzenia w menadzerze ... probowalem juz duzo rzeczy zeby naprawic ten problem ale niestety wyczerpale my sie wszelkie pomysly i dalem sobie z tym spokoj, z uwagi na mala czestotliwosc wystepowania tego problemu. Jedynym logicznym rozwiazaniem jakie przychodzi mi na mysl to ze te modemy od tepsy sa gowniane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 czyli co , u ciebei też czasami modem sie nie włącza po włączeniu pc i nie zaświecają sie diody ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 modem sie wlacza diody sie swieca ale gdy proboje sie polaczyc to czasem modem tak jakby wylacza sie z systemu:) nawet niewiem jak to nazwac bo takie to glupie:D diody swieca sie wszystko jest ok ale programik od modemu pisze USB disconnected :( i tak jak pisalem pomaga dopiero wyjecie i wlozenie kabelka usb ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 umnie czasami sie diody nie włączają właśnie ........ nie wiem co ztym zrobić , niechce żeby to była uszkodzona płyta głowna , mam nadzieje ze to tylko modem i nic wiecej :D moze w telepunkcie to wymienią.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 panel sterowania -> system -> sprzet -> menedzer urzadzen -> znajdz modemik, wybierz wlasciwosci -> zarzadzenie energia i odznacz "zezwalaj komputerowi..... " nie wiem czy pomoze ;) PS. jestem prawie pewny, ze dzieje sie to wam po hibernacji, lub uspieniu systemu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 nieee , po wyłączeniu pc i jego ponownym włączeniu @!!!! zauważyłem jeszcze że dioda "USB" bardzo słabo migocze na zielono jak jest np. Emule włączony , też tak macie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 hmm moze faktycznie masz problem z modemem. mam nadzieje ze nie uzywasz tego programiku tepsy wanadoo? sproboj sciagnac i zainstalowac swiezutkie stery ze strony producenta modemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 zaraz sie wku.... CO MAJĄ STERY MODEMU DO PRACY NP> W BIOSIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! nie włącza sie !!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 ok , wypas , dostałem w Telepunkcie nowy modem: opisze jak to było : dzwonie na informacje neostrady , zgłaszam że modem nie włącza sie itp , dostałem numerek zgłoszenia , poszedłem do telepunktu , oczywiscie czekałem 40 min w kolejce ...... , baba wzieła pudło , nie sprawdziła co jest w środku , wzieła numer zgłoszenia , sprawdziala , zaniosła modem do magazynu (przy mnie napisała na nim ''uszkodzony'' , i przyniosła nowiutki modemik , nieodpakowany itp !!!!!!!!!!! mam 16 lat a nic nie chciała odemnie , tylko numer telefonu , numer zgłoszenia i nic więcej !!!!!!!! TPSA SIE POPRAWIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...