Goomba Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Bleee znów gotowy styl zrób coś własnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Płynność działania stronki wciska w fotel jak w Ferrari. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Bleee znów gotowy styl zrób coś własnego... Nie każdy jest orłem żeby od razu samemu style robić, przykro mi nie znam się na tym. A co do płynności działania Corso - wystarczy dobrze poszukać i znajdziesz bardzo szybki serwer za śmieszne pieniądze :D Ja jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Bleee znów gotowy styl zrób coś własnego...Maniakalny narzekacz.. :roll: Jesli mu sie podoba ten,to co za problem? Niech robieniem styli zajma sie Ci,ktorzy to potrafia robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Bleee znów gotowy styl zrób coś własnego...Wiez co, Ty to juz sie robisz wrecz nudny; jak taki master jestes to moze zrobisz Pichowi styl co?? :? A moze nie potrafisz; narzekac umie kazdy ale do pracy to ni ma komu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Podoba mi sie to forum... Wlasnie sie zarejestrowalem... Mam nadzieje ze sie rozkreci.. Co do "styla" forum mi sie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Komu się nie podoba - nie musi tam wchodzić, ja uważam, że te dwa które są dostępne są raczej fajne. Widziałem już dużo forów i większość zwykłe niezmodyfikowane phpBB subsilver mają. U mnie przynajmniej jest jakiś mniej znany styl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Dodam że to typowo polskie :!: Większość specjalizuje się w zarażaniu pesymizmem zamiast optymizmem. :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Pewnie ze lepiej [wygodniej, latwiej] jest skrytykowac... Mi sie podoba :D Szczegolnie ze moj temat powitalny - "zyje" :D pichu nie omieszkaj wpasc ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Jestem jestem - w końcu forum nabiera życia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Powiem krótko jest fainie :), aby tak dalei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Staram się jak mogę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Pomóżcie rozkręcić forum - bo nadal na nim cisza... nikt nie chce pisac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...