berkut Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Znalazlem w necie programik do tweakowania ustawien p4 ! link tutaj: ftp://ftp.heise.de/pub/ct/ctsi/ctp4.zip podobno mozna zmieniac ustawienia takie jak l2 data prefech i wiele roznych innych rzeczy!!! Czekam na wyniki testow 8) Niestety samemu nie moge sie tym pobawic ale mam nadzieje ze uzytkownicy powiedza conieco o tym 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 ooo Pierwszy program to tweakowania p4 jaki widze :) Kiedys na amd+via to byla zabawa, pelno tweakow, patchy, wpisow do rejestru ... a teraz na intelu wszystko chodzi tak stabilnie, sama nuda :) Dzieki za link, pobawie sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Thx za info berkut. Wróce do domu = sprawdzę co to jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Hmm taki ten tweak, praktycznie nic tam nie ma. Wylaczylem Split Lock, a tu przy uruchamianiu programow Win sie 'wywala'. Tylko ze na p4 wywala sie wspaniale, zadnych twardych wiechow, niebieskich ekranow, bledow czy czegos podobnego - przy bledach - gasnie ekran monitora, naciskam spacje, monitor sie zapala, powrot do Win, i wszystko dziala dalej, jesli nie to Alt+F4 i Restart. Juz zapomnialem co to przycisk Reset. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 ja tego tweak'a nie robilem, po prostustwierdzilem ze cos takiego zrobili :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 ja tego tweak'a nie robilem, po prostustwierdzilem ze cos takiego zrobili :] Alez ja nic nie mowie. :) Dzieki za link, jakbys cos znalazl do p4 albo SiS to pisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...