poisson5 Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Poszukuje adresow www jakis sklepow komputerowych w USA najlepiej jak by to byla jakas siec czy cos takiego... aby mozan bylo dorwac takie sklep w jakis wiekrzych maistach (gdzy nei wiem dokladnie w jakim miescie jest znajomy) aby znajomy mogl sam podejsc i kupic :) Aby zaoszczedzic na przesylce ze sklepu do niego... Jak kto zna jakeis adresy bede bardzo wdzieczny za podanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 ebay.com :) tam poszukaj sprzedawcy jakiegos konkretnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poisson5 Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 ebay.com :) tam poszukaj sprzedawcy jakiegos konkretnego :) no tak ale przeciez to jest aukcja... no ale wsumie wystawiaja sie tam tez wlasiciwe sklepy napewno... no wsumie moze podsune znajomemu taka mysle aby on poszukal na ebay.com kogos ze swojego miasta... ale nie wiem qde czy to wypali... bo on nie zabardzo zna sie an sprzecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 poisson5 mozesz poczekac z 1/2 godziny to zagadam do Ciebie na gg, bo mam sprawe. ale musze wyjsc i zaraz wracam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poisson5 Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 poisson5 mozesz poczekac z 1/2 godziny to zagadam do Ciebie na gg, bo mam sprawe. ale musze wyjsc i zaraz wracam. spoko napisz na gg 2556621... jak nie odpisze odrazu to jakos poznym wieczorem... bo tez chyba bede wychodzil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 :arrow: http://www.dealtime.com :arrow: http://pricegrabber.com/ :arrow: http://www.compusa.com/ :arrow: http://www.microcenter.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 poisson5 - jakbys mial mozliwosc kupienia czegos w stanach (szczegolnie na ebay.com) i wyslania tego do Polski, to prosze o kontakt. GNZ (moderator swoja droga...) nie mogl mi pomoc (mimo to dziekuje mu za szczere checi :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poisson5 Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Zapytac siem zapytam... ale prawda jest taka czy nie wiem czy sam dam rade cos sobie zaltwic.. ebay.com byl by super rozwiazaniem dla mnie tez... ale nie wiem czy to wypali... musze czeka na @ z info ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 GNZ (moderator swoja droga...) nie mogl mi pomoc (mimo to dziekuje mu za szczere checi :D) proszem ciem bardzom ;] jednym sie udalo innym nie - trafiles (niestety) do drugiego worka razem z paprotkiem ;] z tweak'a 3 osoby otrzymaly co chcialy ;] chcialem dobrze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 GNZ (moderator swoja droga...) nie mogl mi pomoc (mimo to dziekuje mu za szczere checi :D) proszem ciem bardzom ;] jednym sie udalo innym nie - trafiles (niestety) do drugiego worka razem z paprotkiem ;] z tweak'a 3 osoby otrzymaly co chcialy ;] chcialem dobrze ;] nio ciom ? ;] przeca napisalem ze wdzeczny jestem (serio)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 a ja podziekowalem za to ze ty dziekujesz za moje checi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 hahaha. widze ze Torwald tobie tez gnz nic nie mogl zalatwic w usa, szkoda. ale jaja :) zesmy sie trafili :) @poisson5: no wlasnie mam taki problem podobny do tego co Torwald... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 GNZ (moderator swoja droga...) nie mogl mi pomoc (mimo to dziekuje mu za szczere checi :D) z tweak'a 3 osoby otrzymaly co chcialy ;] chcialem dobrze ;] I wyszlo Ci dobrze, tylko zawsze znajdzie sie ktos kto pokreci nosem...Ja jestem zadowolony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 przynajmniej 1 zadowolny klient ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 @turzol: lol, poczytaj jeszcze raz, przeciez on sie nie zali, TYLKO MOWI ZE NIE WYSZLO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 no ja dostalem co potrzebowalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 @turzol: lol, poczytaj jeszcze raz, przeciez on sie nie zali, TYLKO MOWI ZE NIE WYSZLO. Tak odczytalem ton jego wypowiedzi. No offence Co do zamowienia u gnz to na pewno pomogl mi fakt, ze studiujemy na tej samej uczelni, ba nawet na jednym roku, ba(2) mamy te same poprawki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 hehe, poprawki powiadasz :> zapewniam Cie ze Torwaldowi nie chodzilo o to, o czym Ty myslisz, poprostu stwierdzil (tak samo jak zreszta i ja) ze mu GNZ nie mogl pomoc, a nastepnie podziekowal :) EOT @poisson5: odezwij sie na gygy do mnie, plis ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 mamy te same poprawki :lol: i razem ch*** umiemy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 mamy te same poprawki :lol: i razem ch*** umiemy ;] I jak dalej bedziemy sleczyc na forum to uje***my tez razem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 pchiii ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 kupno w internecie kosztuje gdzies o kilka/nascie dolarow mniej niz bezposrednio ze sklepu, a microcenter albo compusa to strata pieniedzy, tak w ogole to polecam http://www.newegg.com http://www.zipzoomfly.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 no ja dostalem co potrzebowalem :)No ja tez dostalem to, co chcialem... chociaz nei mam zadnych poprawek, bo juz skonczylem studia 8) W sumie zamowienie zawdzieczam turzolowi (thnx man) ale mam to wszystko oczywiscie glownie dzieki gnz (thnx x3) - piwko(a) czeka(ja)... trzeba tylko umowic czas, miejsce i akcje :wink: To tyle tytulem tutejszego nad wyraz rozwinietego offtopica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...