Skocz do zawartości
tomasir

ważne pytanie o wasze podpisy

Jaka wartosc podkreconego procka podajecie w podpisie?  

1. 1. Jaka wartosc podkreconego procka podajecie w podpisie?

• max. jakie udalo mi sie osiagnac, by przeprowadzic jakies testy
      1
    • max. jakie mi sie udalo osiagnac 100 % stabilnie, ale normalnie mam go mniej podkreconego
      8
    • taka czestotliwosc na jakiej normalnie pracuje
      61

Rekomendowane odpowiedzi

Najpierw zacznę: Niech moderatorzy tego nei usuwają,bo to właśnie tyczy się tego forum i zależy na tym by jak najdłużej to poleżało, bo coć mi się zdaje że niektórzy piszą to co max, wyciągneli by tylko wcpuid zapuścić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rooznie to bywa, zazwyczaj pracooje na mniej podkreconym, ale jak gram, to wlasnie tak sie sprawa przedstawia ;)

Po prostui zapomniełem dodać przy pisaniu, ale oczywiście takąopcję przewidziałem. Juz wszystko poprawione...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wogole nie podaje nic w podpisie, bo u mnie realia sa takie: do poniedzialku mam P4 na Asusie, a potem.. sam nie wiem, ale cos innego (zalezy, co dlugo do klienta nie pojdzie). Jedyne co mam "stale" to keyboard, kabelki i monitor, ale tego nie sposob "podkrecic" :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wogole nie podaje nic w podpisie, bo u mnie realia sa takie: do poniedzialku mam P4 na Asusie, a potem.. sam nie wiem, ale cos innego (zalezy, co dlugo do klienta nie pojdzie). Jeyne co mam "stale" to keyboard, kabelki i monitor, ale tego nie sposob "podkrecic" :-)

No monitor to by się pewnie jeszcze dało podkręcić, a myszką to pewno by też wyszło, a z klawiaturą to już najgorzej...

:D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wogole nie podaje nic w podpisie, bo u mnie realia sa takie: do poniedzialku mam P4 na Asusie, a potem.. sam nie wiem, ale cos innego (zalezy, co dlugo do klienta nie pojdzie). Jedyne co mam "stale" to keyboard, kabelki i monitor, ale tego nie sposob "podkrecic" :-)

A mozna spytac, gdzie to tak fajnie sie pracuje?? :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw zacznę: Niech moderatorzy tego nei usuwają,bo to właśnie tyczy się tego forum i zależy na tym by jak najdłużej to poleżało, bo coć mi się zdaje że niektórzy piszą to co max, wyciągneli by tylko wcpuid zapuścić...

to moze wprowadzimy specjalna 'nomenklature'? :!:

np: 600 @ 900 [960] znaczyloby tyle, ze uzywam proca zamiast na 600 na 900, a wycisnalem z niego max. 960 :twisted:

Co wy na to??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to troche u mnie bez sensu. Bo jak podkręce to oprócz 3D Marka i paru innych benchów nie widze różnicy w pracy.

A nie koduje żadnych filmów ani mp3. A póki co jak sprzedałem cooler to mam proca niepodkręconego bo mi go szkoda powyżej 50 stopni trzymać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mozna spytac, gdzie to tak fajnie sie pracuje??  :twisted:

Witam

Wprawdzie nie lubie pisac o sobie (i tak juz sporo napisalem - o wielu z Was nie wiem nic), ale Ci odpowiem. Po prostu firma konfekcjonujaca sprzet. Malenka. Nie moja, w rodzinie. Komputery dla "waznych" klientow sa dopieszczane i starannie (nie tylko wygrzewanie) testowane. Mam tez (przyznaje sie..) ten "swoj jedyny" PC, wcale nie taki mocny, ale dopieszczony i wciaz przeze mnie poprawiany. Niestety uzywam go bardzo rzadko. Dlatego nie podaje konfigu swojego pupila. Marze od lat o laptopie. Ale.. brak srodkow :-(

--

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pitur, gdzie miesci sie wasza firma, moze bede u was czesci kupowal  :roll:

Witaj

Nie wiem, czy warto, chyba ze masz samochod. Okolice Debego. Pisze W-wa tylko z powodow sentymentalnych. Ponadto nie mamy sklepu detalicznego :-(

--

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Quest i Yuri co myślicie o waszych coolerkach ???

Ja zaczne :wink:

Wcześniej na starym sprzęcie miałem Spire nie znam modelu.

Teraz na tym kupiłem sobie Colorful, kupiłem go bo był tani, miedziany itp...ale wiedziałem, że będzie do niczego nawet nie chciałem na nim podkręcać po prostu nie miałem kasy.

Rozpakowałem w domu i spód cały porysowany już wiedziałem z czym mam doczynienia.

Podłączam i słysze piłowanie wychodze na dwór bo myślałem, ze mi drzewo ścinają sprzed domu :lol:

a temp na procku w windowsie 50* w stresie 57-58*.

Po paru tygodniach kupiłem to co chciałem czyli porządny cooler.

Mieli w sklepie 2 rodzaje Cooler Mastera HHC 001 i HHC L61. Jeden od drógiego różni się tym, że jeden wiatrak ma więcej obrotów i jest głośniejszy (o wiele) a drógi ma mniej obrotów i jest cichszy, nie tracąc na jakości ściągania temperatury.

Teraz u siebie na podkręconym procku mam 45* a w stresie nie prekracza 48* no chyba, że wygrzewam cpuburn to było coś ponad 50* dokładnie nie pamiętam.

Ogólnie z coolera jestem zadowolony. Ale jestem ciekawy jaką bym miał temperature na HHC 001. Zresztą mogłem go kupić i do tego fanmate. ale co mi tam na temperature narazie nie nazekam a przez zime bede zbierał na WC :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...