Gość Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Witam Planuję małą renowację kompa. Mam teraz to co widać w podpisie (czyli MSI K7T Turbo Limited Edition na KT133A, Duron 900@1000, 256 MB PC 133 Kingstone, ATI Radek 8500....no..to najwazniesze). Wiadomo, ze kasy zbyt duzo się nie ma :) I teraz tak: moja płyta obsługuje procki do Athlona XP 1800+...wiec nie wiem..wymieniac płytę? Ale z tym by się wiązała wymiana pamieci. A moze kupic tylko procka (płyta w sumie jest niezła-jedyną "wadą" są te SDRAM'y) i moze dołozyć pamięci (SDRAM). Ten Duronik 1000 MHz dla Radka chyba ciut za wony co? Co radzicie? Wiadomo, najchetniej kupiłbym i płytę i procka i pamieci ale tak dobrze nie ma :( Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 zmienj plyute i pamiec, a ja od ciebie to qpie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Wymiana procka na XPka pociąga za sobą wymianę także pamięci. Inaczej będziesz bardzo niezadowolony z wydajności............... Także minimum 600 - 700 stów musisz w nowy sprzęcik zainwestować. Jeśli ma to mieć jakiś sens :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Wymiana procka na XPka pociąga za sobą wymianę także pamięci. Inaczej będziesz bardzo niezadowolony z wydajności............... Także minimum 600 - 700 stów musisz w nowy sprzęcik zainwestować. Jeśli ma to mieć jakiś sens :roll: a ja przesiadłem sie z Ecsk7s5a 256sdr 1,1 morgan na to co mam w podpisie i wnioski takie :w grach jest szybko(tylko ta grafika) w testach wypada super , w normalnej pracy w winie deczko szybciej ale nie aż tak jak oczekiwałem. ja bym na twoim miejscu zmienił płyte kupil pamięci i krecił procka :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Hmm...czyli jednak jak procek to i pamiec (DDR) :( To troche mnie zmartwiliscie. Czekam teraz na jakąś recenzję płytki ECS K7VTA3 rev3.1 (tania jest a ponoc super). DDR z kolei nie za tanie - za 256 MB to ile?..jakies 300 zł. Hmmm...musze zerknąc na Allegro po ile chodzą takie płyty jak moja (z pamiecią). Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...