milan655 Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 witam! mam prośbe czy posiada ktoś płyte ze sterami do Audigy 1? pytanie do tych którzy mają BOX audigy! a może wiecie skąd moge ściągnąć... prosze o odpowieć! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Ja posiadam ;] A o so chossi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 a nie miał byś jak udostępnić płytki albo przegrać? bardzo cie prosze! to jest to cd z softem i sterami do karty? a jaka masz Audigy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 a nie miał byś jak udostępnić płytki albo przegrać? bardzo cie prosze! to jest to cd z softem i sterami do karty? a jaka masz Audigy? Pytales o A1 - wiec odpowiedzialem, bo takowa posiadam. Stery mozesz sciagnac ze strony Creative - sa o wieki lepsze od tych firmowych z CD. Nie podpowiem ci jaki numerek konkretnie jest najnowszy, bo juz od prawie roku uzywam KX Drivers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_em Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 niestety sie mylisz.. wałśnei szukam tego samego co kolega wyrze..kupiłem przed chiwla karta Audigy ES i nie dsotałęm nic tylko karte i folie.. a na stonrach cretaica są tylko udpatey to tych sterowników z CD... więc ską mozna pobrać te sterowniki??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 właśnie w tym jest problem, bo ja mam karte a nie mam sterów a na creativie są tylko updatey! jest ktoś z krakowa kto ma tą karte i oryginalną płytke ze sterami?! albo skąd ściągnąć? tylko nie DRIVER CD Audigy/Live (tak to się zwie:) ) bo to jest lipa i źle działa tylko płytka która jest dodawana do wersji BOX Audigy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 jeden ze sterowników, które udostępnia creative - jest samodzilnym sterownikiem i można go instalować bez uprzedniego instalowania sterowników z CD. edit: http://us.creative.com/support/downloads/d...Name=Windows+XP Poza tym można znaleźć aktualną wersję CD na p2p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 próbowałem tego sterownika... lipny... a nie ma ktoś płytki org przegrał by mi i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_em Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 no ja też reflektuje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_em Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 niech sie ktoś zlituje i udostepni tą CD. albo nieiem..da namiary na tą CD... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Audygi LS czy ES ?.Ja mam płytę ale to oprócz manualów i innych Acrobatów to 500MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_em Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 ES, a jakim dysponujesz łączem? moze byś był tak dobry i to hmmm jak to teraz zrobić.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 potrzebuje bylejaką do Audigy1 8) soyo masz taką płytke? nie dał byś rady usdostępnić? albo mi jej przegrać? bardzo mi jest potrzebna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 próbowałem tego sterownika... lipny... a nie ma ktoś płytki org przegrał by mi i tyle...Co to znaczy lipny ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 próbowałem tego sterownika... lipny... a nie ma ktoś płytki org przegrał by mi i tyle...Co to znaczy lipny ? 8Oto znaczy że to update a nie to co potrzebuje! ale mnie najbardziej zależy na całym sofcie jaki jest na cd do Audigy! karta mi jakoś chodzi ale chce cały soft! wiec potrzebuje płytke... więc czekam dalej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 próbowałem tego sterownika... lipny... a nie ma ktoś płytki org przegrał by mi i tyle...Co to znaczy lipny ? 8Oto znaczy że to update a nie to co potrzebuje! ale mnie najbardziej zależy na całym sofcie jaki jest na cd do Audigy! karta mi jakoś chodzi ale chce cały soft! wiec potrzebuje płytke... więc czekam dalej! EDIT ja już sobie poradziłem:) dzięki all za pomoc jak coś to jeszcze napisze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_em Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 co masz już tą CD?? sciągłeś skądś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 To nie jest UPDATE !! Instalowałem to już na goły system. AUD_EAX4DRV_031031.exe 13,4MB A tu mam link do całej płytki - ale Audigy2ZS, kóra u mnie działa po "spatchowaniu" - korektor też działa :) http://file.mydrivers.com/sound/A2zsDrvDisc.ISO ale najpierw trzeba poczytać to: http://www.driverheaven.net/showthread.php...ight=audigy+mod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Wiem mam całą płytke od ZS i będe to testował:) a działa u ciebie Elgreen? jak spatciach!e CD ze sterami to moge już instalować? musze instalować później updatey? czy już nie musze i moge używać takich jak mam zainstalowanych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Najpierw stery Audigy2ZS(spatchowane) - chodzi wtedy wszystko oprócz thx consoli i korektora; potem update'y sterowników od Audigy1, potem update'y eax consoli i odtwarzacza. Na końcu - patch na equalizer - przed jego instalacją wyłączyć wszystko creativa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Elgreen a musze wgrać update czy moge zostawić takie jak mam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Możesz zostawić - ale nie będziesz miał EAX4 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 spox a opłaca się instalować te od A2 stery? poprawia coś czy to samo co na od A1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Cały pakiet oprogramowania jest nowszy, jest ikonka do kontroli głośności na pasku,niezależna kontrola głośności poszczególnych głośników, no i przede wszystkim - CMSS,CMSS2,Stereo Surround - wybór między systemami uprzestrzeniania dźwięku z 2 do 4/5 głośników Ale niczego to nie poprawia - no chyba że korektorem sobie sam dźwięk "poprawisz" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Panowie, moja sąsiadka ma dość podobny problem. Dostała audigy 2 ale bez płytki. Potem dorwaliśmy płytkę niby do audigy 2 ale podczas instalacji stwierdza, że nie wykrywa urządzenia i dup... . Nie bardzo się orientuje o co chodzi. Zassałem sterowniki ze stronki creativa, ale one są "gołe" nie ma mixera, w grach eax nie działa...... Po zainstalowaniu tych sterowników oprogramowanie z płytki dalej nie znajduje urządzenia. Jak można ten problem rozwiązać :?: Sam mam SB live! - tu nie ma problemu - ze sterami dołączony jest mixer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...