poca Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 nei to specjalnie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 A to co ?? MATRIX :D czy też celowy bajer :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 o w pyte :lol: :lol: :o :o :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Nowa, "lepsza" wersja forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Czy nie wydaje Wam się że banner jest w "trochę" dziwnym miejscu :?: Kurczę! To mi wygląda na Reklamę W Podpisie :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 a u mnie to wygląda tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 a u mnie to wygląda tak: http://www.sailence.neostrada.pl/tweak.jpg Pfff... sie zacznyna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 http://www.republika.pl/slavok/co_to.jpg A to co ?? MATRIX :D czy też celowy bajer :lol: AFAIR jest to wina Opery 7.60 Preview. W niej właśnie występował tego typu śmieszny błąd, że bardzo dziwnie strony wyświetlała :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Mi takie głupie błędy wyskakują czasami że szkoda mówić jak mi taki wyskoczy to go tu walne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 http://members.lycos.co.uk/grzesiukrajewski/lol.JPG :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 coś w tym stylu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gru Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Tak nie dyskretnie zapytam... :rolleyes: Czy ta ostatnia awaria forum to wynik działania wirusa Sanity? http://securityresponse.symantec.com/avcen...rl.santy.c.html PS. BARTOL --> fajna karykaturka kto Ci ją narysował też chce taką :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Tak nie dyskretnie zapytam... :rolleyes: Czy ta ostatnia awaria forum to wynik działania wirusa Sanity? 1207229[/snapback] nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 mam podobne jazdy niejestescie sami :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Tak nie dyskretnie zapytam... :rolleyes: Czy ta ostatnia awaria forum to wynik działania wirusa Sanity? 1207229[/snapback] po pierwsze nie BARTOL tylko bartool chodzi Ci o avatarka ? jest to jakis skejcik co go na deskach maluja... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 tera moje ps. to nie skejcik co go na deskach maluja tylko logo firmy BLIND ktora robi deski ubrania itp http://www.blindreaper.com/ kiedys smigalem na tych deskach;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Mam cos skasowac ? Czy nie beda do mnie privy dochodzily :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Ciekawa ankieta. Zedytowane bo forum sie rozjerchalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Wiecej takich jest ;] Zobacz sobie ankiete w temacie o Counter Strike'u [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 1210605[/snapback] Babol po konwersji :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 hmmm ;] to jakieś 344.83(3) zmiany na literkę w poście ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 On takie cuś ma w podpisie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...