naryb Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Witam wszystkich. Mam pewien problem i nie wiem jak sobie mam z nim poradzić. Otóż mam neostrade 320kb/s i wcześniej gdy używałem win98 wszystko chodziło ok. transfery miałem przy ściąganiu miałem około 32KB/s , dzisiaj formatowałem dysk i zainstalowałem win XP . Instalacja neostrady też przebiegła bez problemowo. I po podłączeniu się do Internetu wszystko chodzi normalnie , aż do jakiś 3 min siedzenia w sieci potem transfer zaczyna maleć i spada mi do ok. 2KB/s i potem już wszystko chodzi tragicznie. I nie wiem co mam z tym zrobić, limitu miesięcznego transferu na pewno nie przekroczyłem, bo sprawdzałem i mam dopiero ok. 200 MB, może to wina win XP , może źle działa na nim mój sprzęt , konfiguracja mojego kompa to : płyta ECS K7VZA , 192 SDRAM, AMD Duron 750Mhz, RivaTNT2 . Pomóżcie nie wiem co mam teraz z tym zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 a tego cudeńka próbowałeś :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naryb Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Nie próbowałem właśnie ściągam. Można wiedzieć do czego to służy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 prosssssssze tu znajdziesz informacje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 ja mam net przez kablówke, 640Kb, czy ja moge taki programik tez sobie zainstaowac i czy cos to daje? dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 ja zainstalowałem Cfosspeed na mojej radiówce(128) i nie zauwazyłem żadnych zmian :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Program powinien dawac tyle, ze upload nie bedzie zapychal downloadu. Dodatkowo cfosspeed oferuje priorytetowanie pakietow przesylanych przez www czy ssh. Dla osob, ktore korzystaja z przeroznych sieci p2p jest to dobry pomysl. Odpowiadajac na pytanie czy bedzie dzialal w kablowce: tak, bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...