olo21 Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Czesc. dzisiaj to sie wkurzylem na kompa.Jak klikam na ikonke jakiegos folderu(np.moj komputer) to pokazuje sie on na ulamek sekundy po czym wszystko znika z pulpitu o po chwili powraca, ale bez otwartego folderu. trzeba otwierac wszystko w total commanderem. Co poradzicie? Sprawdzilem kompa Ad-aware'm, antywirem i nic. Mam xp prof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 pewnie nie takiej radt szukasz ale mi pomogla reinstalka wina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Explorer.exe ci sie wywala. Za duzo poprawek wgrales. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 zainstaluj ie6 od poczatku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo21 Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 co to jest ie6?Przeglądarka internetowa?cóż ona ma z tym wspólnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo21 Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 poprawek wogóle nie wgrywałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 iexplorer i explorer to chyba raczej 2 różne rzeczy.... ale nie wiem.. we moim XP ani to ani to nie jest używane :lol: (Crazy browser & Aston shell) Spróbuj w trybie rescułowania Xp przywrócic Explorer.exe z płyty instalacyjnej.. jeśli to wina explorera to powinno pomóc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flex82 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Mam ten sam problem Olo jak sobie poradziłeś odpisz , walcze z tym problemem już 10 godzin przepatrzyłem różne tematy i stosowałem różne zabiegi: skanowanie różnego rodzaju , usówanie z regedit, msconfig itp nic nie pomogło jeśli ktoś może mi pomóc to będe dozgonnie wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Start->Panel sterowania->Opcje folderow-> zakladka 'Typy plikow'->typ 'Folder'->przycisk Zaawansowane upewnij sie, ze 'open' jest domyslna opcja, a nie np jakies 'rundll_shellExit' jesli nie pomoze, to niestety chyba reinstalka.. mozesz wczesniej ewentualnie probowac przywracanie systemu (jesli masz wlaczone) lub funkcja 'Napraw' z plyty XP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejejnieszalej Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Wszytko ładnie , pięknie .. tylko ja nawet nie mogę Panela startowego włączyć.. bo od razu robi mi się cały czarny ekran , wszystko znika i za pare sekund się pojawia , ale wszystko jest wyłączone . Ludzie pomóżcie ! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...